Kommentarer på 10-investing.com

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 10-investing.com, är en aktie- och CFD-mäklare. Rekommenderas 10-investing.com verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på 10-investing.com. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av 10-investing.com, i det här fallet finns det ingen information om att ha olika kontotyper.

La plattform att fungera som 10-investing.com erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 10-investing.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

10-investing.com webbplats
10-investing.com webbplats

10-investing.com ger inte mycket hjälp till handlare och användare, det är en ganska ofullständig sida i det avseendet.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 10-investing.com |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: 10-investing.com

Telefonnummer: har inte

E-post: har inte

>>> Bedömning på 10-investing.com <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 10-investing.com är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: det är en helt olaglig mäklare som inte visar någon juridisk information, vi vet inte vilket företag det tillhör eller var det finns, dessutom när vi letar efter recensioner om 10-investing.com Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV 10-investing.com till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 10-investing.com? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «10-investing.com: Betyg och kommentarer»

 1. lorenzo paez svar

  Jag fick ett förslag om en mäklare hans namn är cryptoboss247 minsta investering 200 $ någon som har information om denna mäklare meddela honom

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lorenzo, vi är med flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna utvärdera denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

   hälsningar

 2. Juliet Cordoba svar

  10 investeringar slet mig, din personal är infekterad med råttor och smutsiga grisar som bara vill knulla dig. Jag har tappat allt jag sparat ... eller snarare ... de har tagit det från mina händer

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julieta, tack för att du delar din erfarenhet och hjälper till med information om 10-investing.com, den här mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.