✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Feedback från 1000extra

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 1000extra (även kallad 1000extra.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas 1000extra verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om 1000 extra ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 1000 extra ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: 1000 Extra Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, vi ser att vid skrivandet av detta avsnitt har vi inte kunnat hitta reglerna, men vi väntar fortfarande på svaret från 1000extras kundserviceavdelning, och på dess webbplats nämns det bara att företaget är registrerat i Vanuatu.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu ja, vi fortsätter med att observera kontotyper från mäklaren.

När vi går till avsnittet Kontotyper, på mäklarens webbplats, noterar vi att det erbjuder oss 3 olika typer. Vi börjar med Silverkonto. Minsta insättning är $ 1.000 1, hävstång upp till 300: XNUMX och det ger också regelbunden marknadsinformation.

Varning, möjlig bluff

Det följs av Guldkonto, med en minsta insättning på $ 5.000, en hävstång på upp till 1: 200, och den här, har redan en personlig analytiker.

Den sista typen av konto är Platinakonto, med en lägsta insättning på $ 10.000, hävstång på 1: 100 och VIP 1 till 1. Det bör noteras att i alla typer av konton är stöds plattform, är MT4, och i alla fall är det möjligt att använda alla instrument.

1000 extra kontotyper
1000 extra kontotyper

Om vi ​​nu fortsätter att observera webbsidan av mäklaren och de hjälpmedel och resurser som mäklaren erbjuder till näringsidkaren och kunderna.

Som framgår av bilden nedan har mäklaren ett instrumentavsnitt på sin webbplats, där den förklarar några begrepp som metaller, aktier, terminer och valutor.

1000extra webbplats
1000extra webbplats

Mäklaren tillhandahåller också ett avsnitt av verktyg, där vi hittar ekonomiska nyheter, även en ekonomisk kalender, en "handelsordlista", det vill säga en ordlista med valutor och handelsvillkor. De har också inom detta avsnitt ett avsnitt med andra intressanta verktyg, såsom den tekniska sammanfattningstabellen, kalkylator, vinstkalkylator, Fibonacci-kalkylator, marginalkalkylator och livevalutakalkylator, bland andra verktyg. Om vi ​​pratar om verktyg för näringsidkaren, eftersom den här mäklaren har flera mycket hjälpsamma.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Hispamarkets> Det nya 1000extra dotterbolaget

Här kan du läsa avsnittet om Hispamarkets, den nya filialmäklaren för 1000extra.

Övrig information om 1000extra

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: 1000extra.com/en

Telefonnummer: + 97233726016

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade 1000extra. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på 1000extra <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 1000extra är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är Vanuatu en mycket osäker reglering och som en följd har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ; har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Vanuatu); När vi letade efter recensioner om 1000extra hittade vi flera negativa recensioner varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått ett stort antal meddelanden från 1000 extra klienter som nämner oförmågan att ta ut sina pengar.

Uppmärksamhet ⛔: mäklaren 1000extra är kopplad till Black Core, Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

[demokrati id=”4″]

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

749 kommentarer om «1000extra: Betyg och kommentarer»

  1. Dario svar

    Jag vill kommentera och låta er veta att jag tog en risk och jag försökte mychargeback-tjänster för att få tillbaka pengarna och även om jag i princip inte litade på dem eftersom jag blev lurad av 1000extra och hade en känsla av att samma sak skulle hända. Jag litade inte ens på min bästa vän, föreställ dig. Tja, det visade sig att jag kunde få tillbaka pengarna, jag är väldigt glad och det var därför jag ville säga att du skulle ta testet. Åtminstone i mitt fall kunde jag. Tack och välsignelser till alla.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Dario, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

      För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

      Hälsningar och lycka till.

  2. klippa svar

    God eftermiddag idag fick jag detta e-postmeddelande om 1000 extra:
    Jag är journalist från Estland som undersöker 1000 extra portalbedrägerier. Jag undersöker eftersom företaget bakom portalen skapades i Estland. Ägaren till denna portal undersöktes i Estland. Fick ett avtal med åtalet. Han var tvungen att betala 400.000 XNUMX euro till vår stat, men fick inga straffrättsliga anklagelser. Hans namn publicerades inte. Men jag ska avslöja det så att alla investerare kan agera.

    Jag avslöjar namnet för dig när jag publicerar min forskning. Under tiden vill jag fråga dig om dina erfarenheter.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Cliff, vi vet att det är en SCAM och i den här länken kan du läsa kommentarer från flera berörda sedan början av 2017:

      https://brokersrecomendados.com/1000extra-comentarios/

      De är kopplade till Hispamarketsmäklaren och kommentarerna som är positiva är falska, de lägger dem själva. De är en kriminell grupp som är dedikerade till detta, de skapar mäklare och marknadsför dem från Mexiko och andra länder med unga säljare som inte har avslutat grundskolan. När ett namn bränns illa skapar de en annan mäklare.

      Hälsningar.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Walter, tack för att du delar din erfarenhet med 1000Extra (som också är en kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att POSTA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och försöker således se ut som ett företag skulle vara, men nej, 2 Extra är en SCAM som varar för länge och du måste avsluta dem alla , De är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

  3. Jairo Pinto Vargas svar

    Att komma ihåg är att leva, en förlust i livet är den bästa upplevelsen. Utan tvekan kvarstår också upplevelsen av dessa 1000 extra barn och Hispanomarkets (varje dag är det svårare att bluffa fler familjer). De är pappersföretag som, enligt vad jag ser, inte längre har ansiktet att stjäla. Jag tackar alla våra läsare, innan du ger dem ett öre, läs kommentarerna. Vi har verkligen undvikit många ekonomiska katastrofer. Gott nytt år 2021. Ta hand om dina pengar.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Jairo, Glad 2021 !!!Tack för att du delade din erfarenhet med 1000Extra (som också är en kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att SÄTTA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och försöker således se ut som ett företag skulle vara, men nej, 2 Extra är en SCAM som varar för länge och du måste avsluta dem alla , De är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

      • Jairo Pinto Vargas

        Tack för det stöd som rekommenderade mäklare har gett till så många familjer att vi har fallit, med dessa bluffföretag. Jag måste vara ärlig så snart min förlust inträffade, jag ägnade mig åt att fördöma dem online. Först kontaktade de mig och bad mig sluta skada deras verksamhet. Jag förstod att det var det enda sättet att varna för dessa möjliga bedrägerier för människor som utnyttjar det mest uppenbara sättet. Min slutsats är också att ingen myndighet i varje land där de har handlat kan lägga händerna på dem. (Tid slösas bort på dessa typer av klagomål). Vad jag kan dra slutsatsen är att bedrägerier har minskat, många läser kommentarerna innan de gör eller riskerar sina pengar. Jag känner till det från mejlen jag får, tackar mig eller ber om mer information. Slutligen är detta block det bästa sättet att förebygga. Vid den tiden föll jag igenom en sida eller en publikation på nätet.
        Vad jag kan dra slutsatsen är att bankerna har lånat ut sig själva, så att dessa skurkar på 1000 extra och Hispanomarkets lätt får pengarna till följd av dessa bedrägerier. Nuevante betonade att kampanjen för noll lurade familjer i Latinamerika har varit framgångsrik.

  4. Jose svar

    Herr, tro mig på allvar att jag sätter in pengar och slår in dem väl och tänker} att det är det bästa att vara försiktig med att hDP någon dag kommer tårarna att drabbas av de förbannade Helena Navarrete, Sergio Jimenez, Julio Hernandez, Elisa Zapata Fatima Garcia och andra topptjuvar alla tror att vi kan samla in våra små pengar och göra något bättre förhoppningsvis där vi kan fånga dem

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med 1000Extra (som också är en kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att POSTA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och försöker således se ut som ett företag skulle vara, men nej, 2 Extra är en SCAM som varar för länge och du måste avsluta dem alla , De är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

  5. anonym svar

    Jag vet inte vad jag ska prata om, jag har gjort det mycket bra, mitt konto har vuxit stadigt.
    frågan om tillbakadragande har inte varit ett problem. Jag gör min marknadsundersökning och teknisk analys
    Jag vet var om och var jag inte ska investera, vilket hindrar dig från att förlora för mycket. Om människor inte vet hur man investerar, bör de inte komma in i dessa företag och därmed undvika att skylla på dem för att de inte är det.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Anonymus, tack för att du delar din erfarenhet med 1000Extra (som också är en kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM och jag tror inte att du talar sanningen om din upplevelse, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att PUTA POSITIVA FALSKA KOMMENTARER och försöker därmed se ut som ett seriöst företag, men inte 2 Extra är en SCAM som varar för länge och vi måste avsluta dem alla, de är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

  6. George j svar

    Jag läste i en av kommentarerna från någon som föreslår att jaga dem och hitta dem eftersom polisen inte kommer att göra det, alla myndigheter är köpta och det finns mycket korruption. Jag skulle verkligen gå med på att göra det och lokalisera dessa plågor så att de betalar för sina brott. Dessa killar är slöseri med syre som diskuteras här.

  7. JOHN JAIRO svar

    Hej, god dag alla, mitt namn är john jairo. Jag vill dela min upplevelse med den här bedragaren ... en få gång sedan, titta på mig på en webbinare av det här välsignade företaget som de säger ... efter att vi alla började kontakta dem PÅ EN MYCKET INSISTENT VÄG, FÖR ATT SÖKA ALLA INFORMATIONEN OM DENNA MÄLKARE OCH DET ÄR FAKTISKT INGENTING, FÅR DE INTE NÅGON TYP AV REGLERING I NÅGOT LAND DET SÄNGER ATT DET ÄR EN FÖRETAG SOM INTE NÅGOT GARANTIER ELLER GARANTIER DET REGLERAS AV INGEN, PÅ MITT INSISTENS, FÖR ATT DE GÖR MIG ATT SOM INFORMATION SOM DE ALDRIG KAN GÖRA NÅGOT VISNING OCH EFTER MÅNGA SAMTAL OCH MÅNGA PROV SOM SÄNGER ATT DE SÄNGER ATT NATUREN OCH MÖTET I ESTAFONS TELEFON JAG KAN INTE FÅR FUSKA ... JAG DELAR DETTA ATT MÄNNISKOR SOM VILL INVESTERA INTE INTRÄCKAS AV DETTA MÄNNISK SÄGER OCH BEGÄR N DOKUMENTEN OCH CERTIFIERINGAR FÖR NÅGON TRANSAKTION ... JAG HAR AUDI VAR DET ÄR BESKYTTANDE ATT DE ÄR BEDRÄGARE OCH SÅDAN DITT RÅDGIVARE BEHANDLAR MÄNNISKOR NÄR DE INTE LURAR ...

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej John, tack för att du delar din erfarenhet med 1000Extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

    • JAIRO PINTO VARGAS svar

      Kom ihåg att 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR Samma bedrägeriföretag.

      Vem som helst som inte läser dessa kommentarer fördöms att bli lurad och förlora sina tillgångar.

      Låt oss återuppliva bedrägerierna i dessa 1000 EXTRA ROUGH OCH HISPANONARKETS VI FÅR INTE GLÖMA DEM, LÅT HÅLLA KLAGORNA.

      DE HÅLLER SAMTALANDE FAMILJER GRYTTAR ATT SÄNDAS TILL DEM SÅ 100 DOLLAR, ENLIGT ATT DE ÄR MED ETT FALLEN LAGER, MYCKET DÅLIGT. DE ÄR BRUNNA TORKVAROR, VAR FÖRSIKTIG.

      LÄS, LÄN, INNAN DU GÖR NÅGON RÖRELSE MED DENNA 1000 EXTRA-PICARS
      - DU KAN SPARA ATT FÖRLORA DIN PENGAR-
      - DE HAR LOVAT MYCKET, MEN MYCKET MÄNNISKOR.
      - De talar till ditt öra (TELEKONFERENSER AV TIDER), som de stora välgörarna av ekonomi, de lovar dig himmel och jord, med mästerliga rörelser, men vad de letar efter är:
      De börjar trakassera dig att du investerar lite och lite men lite efter lite leder de dig till ett ekonomiskt slakteri.
      Med öppna spel är vad den förmodade rådgivaren letar efter att slå dig ner, sätta dig i negativa siffror och motivera undertecknandet av fler skuldebrev.
      Eftersom de vet att VI INTE HAR FINANSIELL KUNSKAP, fuskar de dig med en DEMO, eftersom pengarna vilar på deras personliga konton
      de fungerar som ett spelkasino. KOM IHÅG DET
      REKOMMENDATIONER
      1- Underteckna INTE någon skuld
      2- Sända INTE mer pengar, om du redan har något riskabelt är det bättre att förlora det
      3- Om du har positiva siffror, försök att ta ut, så långt har ingen fått tillbaka pengar som jag känner till
      4- Tänk på att rapportera dem till åklagarmyndigheten och interpol.
      5- OM DU LÄSER kommentarerna har många bluffats mellan 500 och 300000 XNUMX dollar
      Kampanj för ZERO-lurade familjer i Latinamerika.
      Dina familjer kommer att gynnas mest, genom att bli av med detta 1000 extra företag, enligt mitt koncept är de bluffens sanna kungar.
      Kom ihåg att de vädjar till vilseledande reklam, TRO INTE NÅGOT.
      De betalar publicitet till Investing.com (de lever av publicitet) de bryr sig inte heller om 1000extra utför oanständiga metoder med kunder.
      Föreställ dig ett ögonblick den här världen utan denna massa skräp på 1000 extra.
      Föreställ dig också att en gång inledde det här finansiella projektet: FÖRRÄNDT, UTAN PENGAR, DIN FAMILJ I DE VÄRSTA VILLKOREN, På grund av bankerna, På grund av tredje part, BETALANDE KREDITKORT.
      Men de dog (1000EXTRA) av skratt med: DIN PENGAR ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ,
      SANNINGEN SOM ÄR ATT TÄNKA OM DET OCH MYCKET
      VI ÄNDRAR ALLT SOM HÄNDER MED DE MEXIKANSKA MÄNNISKORNA, LÄTTLIGT 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR LURFÖRETAG FÖRVALTADE AV MEXIKANER, SOM GÖR DETTA VACKRA LANDET DÅLIGT

      KAMPANJ FÖR NOLLBEDRÄCKADE FAMILJER I LATINAMERIKA ..

      MED STOR ÄRM OCH TACK TILL KLAGOMÅLEN DENNA RATTOR HAR VI KORRELERAT DEM

  8. klippa svar

    God eftermiddag igen här för att ångra ytterligare en bluff till min landsmän för detta företag av 1000Extra för bara två veckor sedan. med samma metod. De ber dig om den första insättningen på 2 usd. och sedan övertyga dig om att lägga in mer pengar med investeringsmöjligheter. När du vill ta ut dina pengar ber de dig att öppna några operationer och sedan förlora allt. och berätta att marknaden gick emot det. och om du vill få tillbaka pengarna måste du ange mer pengar och om du inte har dem erbjuder de dig sina berömda skuldebrev. att du måste avbryta först för att göra ditt uttag. Du kan inte annullera skuldebrevet varken med vinsten eller med ditt investerade kapital. men betalar kontant. Innan du investerar bör du först undersöka detta företag. Dessa kommentarer är verkliga upplevelser som vi har gått igenom. bli inte övertygad om att dina rådgivare säger till dig. Precis som min rådgivare FERNANDO COLIN berättade för mig att de är människor som betalas för att ge 250Extra ett dåligt namn. för det är vad de argumenterar när du berättar om dessa kommentarer. Men allt betalas i det här livet Gud tar tid men glömmer inte. dessa människor som ser pengar som sin Gud. de känner inte till principerna om välstånd. de säljer sina principer för pengar. De kommer inte att göra dig glad för mer pengar än de har. dåligt intjänade pengar kommer aldrig att hålla. Men de har redan dessa mentala mönster för att fuska människor och att vi också har en del av skulden för att låta oss föras bort av våra KÄNNOR, vi vet inte hur vi ska kontrollera det. eftersom 100% av de beslut vi fattar är känslomässiga. var mycket försiktig när det gäller dina pengar. Dekanera inte dessa företag som förmodligen ringer dig för att hjälpa dig att investera dina pengar. en reglerad mäklare ber dig inte om pengar. Plattformen ger dig bara instrumenten för att investera dina pengar. Om du vill investera på aktiemarknaden är det en inlärningsprocess och det beror på att du först tränar på ett demo-konto och när du har en strategi och du är lönsam kan du spendera med riktiga pengar. Jag är säker på att jag kommer att få tillbaka pengarna, det berodde på brist på kunskap. LIVET GÖR INTE VAD DU VILL, OM INTE VAD DU LÄRER.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Cliff, tack för att du delar din erfarenhet med 1000Extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

  9. Jairo Pinto Vargas svar

    Jag lovade en gång 1000 extra för dessa Scoundrels att lägga upp dem för varje dollar de tog en kommentar från mig. Jag är som 14500 saknas.
    När man analyserar de senaste kommentarerna från människor som har varit besvikna, särskilt i denna tid av djup kris, skulle man säga att vi är mycket LITRA. Vi undersöker inte tillräckligt, vårt sinne är predisponerat för att tjäna enkla pengar utan att arbeta. Vi avslöjar vårt arv på ett löjligt sätt, som om varje krona på dollarn inte hade betydt ett försök i livet för att uppnå det. Vi utsätter våra familjer för konkurs och fattigdom.
    Från detta falska företag 1000 extra och nu Hispanomarkets, för det är deras uppdrag: Hitta människor utan kunskap i denna typ av verksamhet, att stjäla, bluffa och fuska. Där ger vi dem papaya.
    Låt oss därför läsa erfarenheterna från många latinamerikaner för att undvika att falla. Alla rekommendationer ges. När pengar har ges till dessa oseriösa företag är det omöjligt att återhämta sig. Till alla människor som har skrivit till mig vet du att mitt svar alltid är: undvik att ge mer pengar. Om du redan har tappat något, sluta där.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Jairo, tack för att du delar din erfarenhet med 1000extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Känner du till deras kontor?

      hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *