Feedback från 1000extra

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 1000extra (även kallad 1000extra.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas 1000extra verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om 1000 extra ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 1000 extra ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: 1000 Extra Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, vi ser att vid skrivandet av detta avsnitt har vi inte kunnat hitta reglerna, men vi väntar fortfarande på svaret från 1000extras kundserviceavdelning, och på dess webbplats nämns det bara att företaget är registrerat i Vanuatu.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu ja, vi fortsätter med att observera kontotyper från mäklaren.

När vi går till avsnittet Kontotyper, på mäklarens webbplats, noterar vi att det erbjuder oss 3 olika typer. Vi börjar med Silverkonto. Minsta insättning är $ 1.000 1, hävstång upp till 300: XNUMX och det ger också regelbunden marknadsinformation.

Varning, möjlig bluff

Det följs av Guldkonto, med en minsta insättning på $ 5.000, en hävstång på upp till 1: 200, och den här, har redan en personlig analytiker.

Den sista typen av konto är Platinakonto, med en lägsta insättning på $ 10.000, hävstång på 1: 100 och VIP 1 till 1. Det bör noteras att i alla typer av konton är stöds plattform, är MT4, och i alla fall är det möjligt att använda alla instrument.

1000 extra kontotyper
1000 extra kontotyper

Om vi ​​nu fortsätter att observera webbsidan av mäklaren och de hjälpmedel och resurser som mäklaren erbjuder till näringsidkaren och kunderna.

Som framgår av bilden nedan har mäklaren ett instrumentavsnitt på sin webbplats, där den förklarar några begrepp som metaller, aktier, terminer och valutor.

1000extra webbplats
1000extra webbplats

Mäklaren tillhandahåller också ett avsnitt av verktyg, där vi hittar ekonomiska nyheter, även en ekonomisk kalender, en "handelsordlista", det vill säga en ordlista med valutor och handelsvillkor. De har också inom detta avsnitt ett avsnitt med andra intressanta verktyg, såsom den tekniska sammanfattningstabellen, kalkylator, vinstkalkylator, Fibonacci-kalkylator, marginalkalkylator och livevalutakalkylator, bland andra verktyg. Om vi ​​pratar om verktyg för näringsidkaren, eftersom den här mäklaren har flera mycket hjälpsamma.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Hispamarkets> Det nya 1000extra dotterbolaget

Här kan du läsa avsnittet om Hispamarkets, den nya filialmäklaren för 1000extra.

Övrig information om 1000extra

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: 1000extra.com/en

Telefonnummer: + 97233726016

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade 1000extra. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på 1000extra <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 1000extra är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är Vanuatu en mycket osäker reglering och som en följd har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ; har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Vanuatu); När vi letade efter recensioner om 1000extra hittade vi flera negativa recensioner varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått ett stort antal meddelanden från 1000 extra klienter som nämner oförmågan att ta ut sina pengar.

Uppmärksamhet ⛔: mäklaren 1000extra är kopplad till Black Core, Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om 1000extra? Vad har varit din erfarenhet?

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

749 kommentarer om «1000extra: Betyg och kommentarer»

 1. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om 1000extra. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. De är en kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus , Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. titta på hennes bratu svar

  Hallå

  De spelade det också väldigt dåligt för mig, de tömde mina kort, de fick mig att ta lån och nu vet jag inte vad jag ska göra, jag har gått till klagomål hos myndigheterna men de säger bara att jag borde ha mer bevis , kontakta ett företag som säger att det kan hjälpa mig, men jag måste ha bevis på allt för att kunna stämma dem, som kan ge mig råd.

  Jag har sökt i många forum och berörda grupper och de gav mig den här sidan.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, titta på henne, tack för att du delar din erfarenhet med 1000Extra (som också är en första kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att SKICKA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och försöker därmed se ut som ett företag skulle vara, men nej, 2 Extra är en SCAM som varar för länge och du måste avsluta dem alla , De är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
   TILL ALLA Vem som kan tillhandahålla data om denna bedrägeri, TILLVARAR vi TACK för att du skrev till oss i detta forum för att stänga den CHIRINGUITO DE TADRONES. CNMV (Spanish Financial Regulator) fördömde dem för bedrägeri för mer än två år sedan, (Läs CNMV-länken).
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. JAIRO PINTO VARGAS svar

  Kom ihåg att 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR Samma bedrägeriföretag.

  Vem som helst som inte läser dessa kommentarer fördöms att bli lurad och förlora sina tillgångar.

  Låt oss återuppliva bedrägerierna i dessa 1000 EXTRA ROUGH OCH HISPANONARKETS VI FÅR INTE GLÖMA DEM, LÅT HÅLLA KLAGORNA.

  DE FÖRVARAR SAMTALANDE FAMILJER GRYTTAR ATT SÄNDAS TILL DEM SÅ 100 DOLLAR, ENLIGT ATT DE GÅR FALL, MYCKET DÅLIGT. DE ÄR BRUNNA TORKVAROR, VAR FÖRSIKTIG.

  LÄS, LÄN, INNAN DU GÖR NÅGON RÖRELSE MED DENNA 1000 EXTRA-PICARS
  - DU KAN SPARA ATT FÖRLORA DIN PENGAR-
  - DE HAR LOVAT MYCKET, MEN MYCKET MÄNNISKOR.
  - De talar till ditt öra (TELEKONFERENSER AV TIDER), som de stora välgörarna av ekonomi, de lovar dig himmel och jord, med mästerliga rörelser, men vad de letar efter är:
  De börjar trakassera dig att du investerar lite och lite men lite efter lite leder de dig till ett ekonomiskt slakteri.
  Med öppna spel är vad den förmodade rådgivaren letar efter att slå dig ner, sätta dig i negativa siffror och motivera undertecknandet av fler skuldebrev.
  Eftersom de vet att VI INTE HAR FINANSIELL KUNSKAP, fuskar de dig med en DEMO, eftersom pengarna vilar på deras personliga konton
  de fungerar som ett spelkasino. KOM IHÅG DET
  REKOMMENDATIONER
  1- Underteckna INTE någon skuld
  2- Sända INTE mer pengar, om du redan har något riskabelt är det bättre att förlora det
  3- Om du har positiva siffror, försök att ta ut, så långt har ingen fått tillbaka pengar som jag känner till
  4- Tänk på att rapportera dem till åklagarmyndigheten och interpol.
  5- OM DU LÄSER kommentarerna har många bluffats mellan 500 och 300000 XNUMX dollar
  Kampanj för ZERO-lurade familjer i Latinamerika.
  Dina familjer kommer att gynnas mest, genom att bli av med detta 1000 extra företag, enligt mitt koncept är de bluffens sanna kungar.
  Kom ihåg att de vädjar till vilseledande reklam, TRO INTE NÅGOT.
  De betalar publicitet till Investing.com (de lever av publicitet) de bryr sig inte heller om 1000extra utför oanständiga metoder med kunder.
  Föreställ dig ett ögonblick den här världen utan denna massa skräp på 1000 extra.
  Föreställ dig också att en gång inledde det här finansiella projektet: FÖRRÄNDT, UTAN PENGAR, DIN FAMILJ I DE VÄRSTA VILLKOREN, På grund av bankerna, På grund av tredje part, BETALANDE KREDITKORT.
  Men de dog (1000EXTRA) av skratt med: DIN PENGAR ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ,
  SANNINGEN SOM ÄR ATT TÄNKA OM DET OCH MYCKET
  VI ÄNDRAR ALLT SOM HÄNDER MED DE MEXIKANSKA MÄNNISKORNA, LÄTTLIGT 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR LURFÖRETAG FÖRVALTADE AV MEXIKANER, SOM GÖR DETTA VACKRA LANDET DÅLIGT

  KAMPANJ FÖR NOLLBEDRÄCKADE FAMILJER I LATINAMERIKA ..

  MED STOR ÄRM OCH TACK TILL KLAGOMÅLEN DENNA RATTOR HAR VI KORRELERAT DEM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JAIRO, tack för att du delar din erfarenhet med 1000Extra (som också är en kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att POSTA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och försöker således se ut som ett företag skulle vara, men nej, 2 Extra är en SCAM som varar för länge och du måste avsluta dem alla , De är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
   TILL ALLA Vem som kan tillhandahålla data om denna bedrägeri, TACKAR VI DIG för att du skrev till oss i detta forum för att stänga den CHIRINGUITO DE TADRONES.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Gabriela Aviles Cura

    1000extra är förbjudet att bedriva verksamhet i Spanien.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Gabriela, dessa två finansiella barer borde ha stängt nu, tack för att du delade din erfarenhet med 2Extra (som också är en kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att POSTA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och försöker således se ut som ett företag skulle vara, men nej, 1000 Extra är en SCAM som varar för länge och du måste avsluta dem alla , De är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
    TILL ALLA Vem som kan tillhandahålla data om denna bedrägeri, TILLVARAR vi TACK för att du skrev till oss i detta forum för att stänga den CHIRINGUITO DE TADRONES. CNMV (Spanish Financial Regulator) fördömde dem för bedrägeri för mer än två år sedan, (Läs CNMV-länken).
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

  • Jairo Pinto Vargas svar

   Jag hittade denna rekommendation; Se upp för att 1000 extra och / eller Hispanomarkets, samma sopor i Traiding.

   I enlighet med bestämmelserna i andra delen av artikel 17 i lagen om värdepappersmarknaden
   (konsoliderad text godkänd genom kungligt lagdekret 4/2015 av den 23 oktober), den nationella kommissionen
   av aktiemarknaden, varnar för att:
   1000extra.com
   Thousand Xtra LTD
   har inte rätt att tillhandahålla de investeringstjänster som föreskrivs i artikel 140 i
   Värdepappersmarknaden och de hjälptjänster som föreskrivs i artikel 141 bokstaven a), b), f) och g)
   samma standard, inklusive råd om investeringar, i förhållande till
   de instrument som avses i artikel 2 i nämnda lag, som för detta ändamål innefattar
   valutatransaktioner.
   För frågor, kontakta telefonnummer 900 535 015 eller besök webbplatsen för
   CNMV (www.cnmv.es)
   25 mars 2019

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Jairo, dessa två finansiella barer borde ha stängt nu, tack för att du delade din erfarenhet med 2Extra (som också är en kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att SÄTTA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och försöker således se ut som ett företag skulle vara, men nej, 1000 Extra är en SCAM som varar för länge och du måste avsluta dem alla , De är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
    TILL ALLA Vem som kan tillhandahålla data om denna bedrägeri, TACKAR VI DIG för att du skrev till oss i detta forum för att stänga den CHIRINGUITO DE TADRONES.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.