Bux mäklare

10xGlobalFx Feedback

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera 10xGlobalFx (kallas även med namnet: 10xgloabalfx.com), är det en mäklare av Kryptovalutor. Rekommenderas verkligen 10xGlobalFx för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om 10xGlobalFx ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är 10xGlobalFx ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

10xGlobalFx nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i USA enligt webbplatsen, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att 10xGlobalFx har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: 10xGlobalFx är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder 10xGlobalFx, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer:

Grundläggande konto: minsta initiala insättning $250utbyte 20%.

Silverkonto: minsta initiala insättning $1.000utbyte 50%.

Guldkonto: minsta initiala insättning $3.000utbyte 100%.

Platinakonto: minsta initiala insättning $6.000utbyte 120%.

La plattform att fungera som 10xGlobalFx erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som 10xGlobalFx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

10xGlobalFx webbplats
10xGlobalFx webbplats

10xGlobalFx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information 10xGlobalFx

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: 10xgloabalfx.com

📞 Telefonnummer: + 12093173554

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar 10xGlobalFx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på 10xGlobalFx

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att 10xGlobalFx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Observera ⛔: investeraren Andrés Garza, marknadsför företaget genom sin Instagram-profil. länk till Instagram-profil.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om 10xGlobalFx? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «10xGlobalFx: Betyg och recensioner»

 1. Andy Garzon svar

  Jag träffar en kille som ber mig att börja investera, köpa bitcoin och göra pappersarbetet, han är en kille med ganska många följare på Instagram... Självklart ber jag honom om information från mäklaren och han skickar detta till mig en, leta efter kommentarerna här, och så jag ser att det är en bluff...

  https://instagram.com/andresgarsam

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andy, vi har fått många klagomål, tack för din kommentar om 10xGlobalFx. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. ängel borja svar

  Jag gick i fällan av en person som kallar sig Kobra Kan, han övertygade mig via WhatsApp att investera $250 med löftet att efter 5 dagar skulle jag få en vinst på $2,300, efter investeringen såg jag på min plattform att de ökade min inkomster, jag var superglad. När de 5 dagarna var slut hade han en vinst på $2,210 400. Det tråkiga för mig var när den här personen sa till mig att om jag ville ta ut vinsten skulle jag behöva skicka dem 250 $ mer, de sa för att verifiera mitt konto, jag skickade inte mer pengar till dem, och än så länge anser jag mina $XNUMX förlorade, tro dem inte, den här plattformen är en gotcha.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ángel, redan med det namnet Kobra Kan, verkade det inte misstänkt för dig? Kallar sig nästan som en NETFLIX-serie (Cobra KAI), verkade det inte konstigt för dig? Tack för att du kommenterar 10xGlobalFx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Jimena svar

  Jag ramlade bara för att jag blev förvirrad med mäklaren som de rekommenderade till mig då de kontaktade mig bara en bekant hänvisade mig till en mäklare och därav förvirringen. De bad mig att sätta in 400 dollar och jag har redan gjort överföringen, det var tänkt att jag kunde ta ut det den 5:e dagen, men de låter mig inte ta ut något och de ber mig om mer pengar. Jag skulle vilja göra den här informationen viral. Jag har chattarna och sätter in, så att fler inte gör samma misstag.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jimena, tack för att du kommenterar 10xGlobalFx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.