Annonsera med oss

Kommentarer till 13Markets
I denna avdelning vi analyserar mäklaren 13Markets (kallas även av namnet: 13markets.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas 13Markets verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om 13Markets ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det 13Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: 13 Markets LTD. och Times Billion Capital LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller reglera den. ⛔ 13Markets är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 13Markets, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Professionellt konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: standardspridningar, s24/5 support, utbildning, daglig marknadsanalys, webbseminarier.

Professionellt konto: låga spreadar, support 24/5, utbildning, daglig marknadsanalys, webinarier, personlig handelsstrategi, Junior Account Manager.

VIP-konto- Mycket låga spreadar, support 24/5, utbildning, daglig marknadsanalys, webinarier, personlig handelsstrategi, Junior Account Manager, 1-till-1 coach.

 

13Markets kontotyper
13Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som 13Markets erbjuder är: plattform 13Marknadshandlare.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 13Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

13Markets webbplats
13Markets webbplats

13Markets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster du erbjuder, nyheter, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om 13Markets 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: 13markets.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar 13Markets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på 13Markets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 13Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om 13Markets hittar vi många som är negativa och varnar om den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att 13Markets är relaterat till Handel LTD, en mäklare med ett eländigt rykte som redan har varnats av olika myndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 13Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

17 kommentarer om «13 Marknader: Betyg och kommentarer»

 1. Guido Vasquez Ulloa svar

  De ringde mig i juni och informerade mig om att de var ansvariga för dem som hade investerat i Trade Ltd., eftersom de ansvarade för att lösa Trade Ltd: s skuld, vilket i mitt fall var $ 500. Enligt vad de informerade mig om hade jag redan 1.300 dollar på ett år. De bad om $ 200, och efter att jag skickat det till dem, ringde de mig från "finansiella ersättningskommissionen" (ficommission .com), och de skickade mig ett dokument från HSBC -banken om att överföringen till mitt checkkonto var klar , men att jag var tvungen att skicka dem andra 211 dollar. Jag tog dokumentet till bankchefen och hon kunde inte skanna QR -koden. Det roliga är att telefonen är densamma för de två företagen. (13 Markets and ficommission), är +442080890231, London. Jag ger bort allt för att fördöma dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Guido, din information är mycket bra, tack för att du kommenterar 13Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension om dem här: 13Markets

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Norris svar

  Dessa 13 marknader råttor är bedragare

  De får dig att se vinster på skärmen, på investeringsplattformen (100% manipulerad av dem för att se ut som några genier på marknaden) med detta får de mer och mer och mer pengar lite efter lite, i mitt fall, bara alla mina besparingar. De säger att du kommer att tjäna mycket, men du måste investera för att vinna.

  Efter det här, när du vill ta ut dem hela dagen, försöker de övertyga dig om att nej, det är inte en bra tid, för jag har en nödsituation, jag bryr mig inte om marknaden jag vill ha mina pengar, vet du? Efter detta säger de till dig att för att ta ut det måste du betala Jag vet inte vilken avgift, skatt, eller jag vet inte vad jag hittar på Vem ber dig om mer pengar för att ta ut dina pengar? En fuskare. Om du är en sådan dumma (som jag) att betala den här skatten, gissa vad, en ny skatt, och sedan en annan, sedan en annan, sedan en till. Tills du märker att du luras. Så här fungerar 13MARKETS SCAM.

  Jag har alla inspelade konversationer, namn på rådgivare, mejl, telefonnummer, jag kan gärna ge all denna information, allt som hjälper till att stoppa dessa tjuvar

  Någon anställd på företaget för att berätta vilka ägarna är och hur man hittar dem? De förstör många människors liv

  inbrottstjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Norris, tack för att du kommenterar 13Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/13markets-comentarios

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Jorge Bargetto svar

  Hallå
  Jag är Jorge Bargetto och jag kontaktades av Hugo Catelblanco och Angela Vega från 13 marknader med ett brev från Interpol för en väntande överföring och de har krävt pengar för interpols driftskostnader och den här veckan ett brev från FCA om att jag får ersättning, men jag tror det är falskt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, ALLT är FALSKT !!! Jag skulle skicka detta brev från Interpol till Interpol direkt och du kommer att se hur snabbt de hittar dessa bedragare, tänk inte på det, det är så de kommer att lägga ut alla reklamfilmer som är medbrottslingar av denna bedrägeri av kriminell förening. Tack för att du kommenterade 13Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/13markets-comentarios

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 4. claudia svar

  Det som slår mig mest är att de använder prestigefyllda banker för insättningar eftersom det är möjligt att bankinstitut inte vet var dessa konton kommer ifrån

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudia, tack för att du kommenterade 13Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. claudia svar

  De ringde mig och sa att de hade återställt mitt ltdtraden-konto och att de skulle sätta in det, för att jag var tvungen att öppna ett förmodat konto hos dem och naivt gjorde jag det genom att sätta in 200 dll när jag ville ta ut det investerade och förment förtjänade de bad mig att betala en skatt på 400 dll efter att de ringde mig och berättade att de inte kan överföra mig förrän jag betalar en frikoppling med ltd. faktum är att jag igen föll och mina pengar returnerade ingenting, jag känner mig så förvirrad och med så mycket ilska mot mig själv

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudia, tack för att du kommenterade 13Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Albert chayo svar

  Jag handlade med 13Markets i ungefär 2 månader, jag kan säga att min erfarenhet var bra genom att jag kunde dra ut någon gång, men på grund av min brist på erfarenhet öppnade jag mycket stora verksamheter och förlorade resten av mitt kapital.
  Jag tycker att det bästa är att ha ett professionellt konto och att det är kontoansvarig som hanterar det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Albert, tack för att du kommenterade 13Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. Jose Rafael Utrilla svar

  Dåligt dåligt dåligt är en SCAM den här typen av Trasiga Jag rekommenderar inte pengarna till någon och verksamheten är inte verklig, aldrig men aldrig gå in här agenterna är despoter och de lämnar dig dumpad, de som passar dig är att du investerar mer och i När det gäller reträtten, det finns när man känner till dem sanna ansikten, gå inte in nej aldrig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack för att du kommenterade 13Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 8. ivan svar

  DENNA BROKER BORTTAGADE ALLA SPARNINGAR JAG BEHÖVER HJÄLP

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ivan, tack för att du kommenterade 13Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *