1marknadsrecensioner

Analys på 1Market

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera 1Market (kallas även med namnet: 1market.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas verkligen 1Market att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om 1Market ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är 1Market en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • 1Market nämner att vara en del av Bridge Tech LTD.
 • Angående din plats, företaget är baserat på Cypern och Seychellerna.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att 1Market regleras av CySEC (Europa) och FSA (Latinamerika). Men det är inte reglerat på grund av sitt läge på Seychellerna. Vi föreslår försiktighet.

UPPMÄRKSAMHET: 1Marknaden har en reglering av LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper att 1Market erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

 • Klassiskt konto: minsta initiala insättning $/£/€450, variabla spreadar, spreadar från 1.8 punkter, hävstång 1:30.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning $/£/€10.000, variabla spreadar, spreadar från 1 pip, hävstång 1:30.
 • Nollspridningskonto: minsta initiala insättning $/£/€50000, variabla spreadar, spreadar från 0 punkter, hävstång 1:30.

La plattform att fungera som 1Market erbjuder är: Metatrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som 1Market tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

1Markets webbplats
1Markets webbplats

1Market tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, indikatorer, utbildningssektion, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information 1Market

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: 1market.com | 1market.eu
 • 📞 Telefonnummer: + 447723861200
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar 1Market. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på 1Market

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att 1Market-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Dess huvudkontor ligger i erkända skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om 1Market? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

31 kommentarer om «1Market: Betyg och recensioner»

 1. Patricia Figueroa svar

  Hej, det här företaget säger att det kan återvinna pengar som investerats i ett valutaföretag, jag skulle vilja veta om det är verkligt och om det verkligen har makten att återvinna det, ägaren är Jose Cossio från Bolivia.

  Jag vill veta om det är sant eftersom de ber mig om pengar för att få tillbaka mina.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, jag ser att du har lämnat flera identiska meddelanden hos olika mäklare, informationen du ger oss är att ägaren är Jose Cossio, men vi behöver veta vilken mäklare du pratar om, har du hemsidan eller ett mejl? Det ger mig inte mycket förtroende eftersom det tyvärr idag finns många bedrägerier med företag som försäkrar dig om att de kommer att få tillbaka ditt kapital och i slutändan är de bara ytterligare en bluff, du måste vara försiktig. Vi erbjuder dig möjligheten att återhämta dig med det mest erfarna, seriösa och professionella företaget. Det första det kommer att göra är att bedöma ditt ärende och säga om det finns en reell möjlighet till återhämtning eller inte.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Rj svar

  I Nederländerna har de redan lurat hundratals och hundratals holländare som vet att myndigheterna redan är medvetna om att de kommer att få hundratusentals böter, även om de säkert redan har rånat så många människor att de kan betala alla dessa böter och fortsätta att göra vinster.

  Till alla nederländare eller europeiska lurade som måste gå för att anmäla dem hos tillsynsmyndigheten i varje land... AMF, FCA, CONSB, KNF,,, det beror på ditt land där du bor,,, anmäl dem även till polisen

  I mitt fall visade de mig vinster på skärmen, en bra vinst, men när jag ville göra mina pengaruttag lät de mig inte och de blockerade mig. Och jag kunde aldrig dra mig ur. De är lögnare. Duktig på att ligga i telefon.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rj, de är gangsters, de arbetar som ett organiserat kriminellt gäng för att lura sina kunder, tack för att du skriver om 1Market. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Många klagomål har mottagits om bristen på etik och professionalism hos denna mäklare.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. John svar

  Hej, jag har misstankar om att 1market är ett bedrägeri. Jag har skickat en överföring för att arbeta med 1market, och jag vet inte om det är en bluff, mer än 2000 euro.

  Kan du hjälpa mig eller informera mig? tack så mycket jag vill inte bli lurad åtminstone jag skickade inte en 2:a insättning tack vare dina kommentarer jag tackar dig men jag vill inte förlora pengarna som redan skickats

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej John, tack för att du skrev om 1Market. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Många klagomål har mottagits om bristen på etik och professionalism hos denna mäklare.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.