Bux mäklare

1market comentarios

Analys på 1Market

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera 1Market (kallas även med namnet: 1market.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas verkligen 1Market att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om 1Market ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är 1Market en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • 1Market menciona ser parte de Bridge Tech LTD.
 • Angående din plats, la empresa tiene sede en Chipre y Seychelles.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, observamos que 1Market es regulado por CySEC (Europa) y FSA (América Latina). Pero no tiene regulación por su ubicación en Seychelles. Sugerimos precaución.

UPPMÄRKSAMHET: 1Market cuenta con una regulación de LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper att 1Market erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

 • Klassiskt konto: minsta initiala insättning $/£/€ 450, spreads variables, spreads desde 1.8 pips, apalancamiento 1:30.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning $/£/€ 10.000, spreads variables, spreads desde 1 pip, apalancamiento 1:30.
 • Nollspridningskonto: minsta initiala insättning $/£/€ 50000, spreads variables, spreads desde 0 pips, apalancamiento 1:30.

La plattform att fungera som 1Market erbjuder är: Metatrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som 1Market tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

1Markets webbplats
1Markets webbplats

1Market proporciona las siguientes ayudas o recursos a los traders o interesados: una breve explicación sobre los servicios que ofrece, noticias y análisis del mercado, gráficos en vivo, indicadores, sección educativa, sección de preguntas frecuentes, no mucho más.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information 1Market

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: 1market.com | 1market.eu
 • 📞 Telefonnummer: + 447723861200
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar 1Market. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på 1Market

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att 1Market-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, ya que se trata de una empresa claramente establecida para ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Dess huvudkontor ligger i erkända skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om 1Market? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «1Market: Betyg och recensioner»

 1. Anton Gómez svar

  Hola mucho cuidado con estas ratas que como ya dijeron en la reseña esas regulaciones no son efectivas

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Anton Gómez, gracias por comentar sobre 1Market. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.