Bux mäklare

Kommentarer till 1PrimeOptions

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 1PrimeOptions (även kallad 1primeoptions.com), är en binär optionsmäklare. Rekommenderas verkligen 1PrimeOptions för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om 1PrimeOptions ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 1PrimeOptions ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Global Options Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 1PrimeOptions, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: ett riktigt konto och ett demo-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Verkligt konto: första insättning på $10, inkomst upp till 90% avkastning.

Demokonto: det är nödvändigt att begära ett lån ($ 10.000) för att börja fungera.

 

1PrimeOption-kontotyper
1PrimeOptions kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som 1PrimeOptions erbjuder är: plattform egen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 1PrimeOptions tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

1PrimeOption-webbplats
1PrimeOptions webbplats

1PrimeOptions tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av grundläggande begrepp, FAQ-avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om 1PrimeOptions 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: 1primeoptions.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade 1PrimeOptions. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på 1PrimeOptions <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 1PrimeOptions är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en mäklare som inte är reglerad och är baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna), vilket läggs till den stora risken som investeras i binära optioner. Vi föreslår att du är försiktig. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 har CNMV (Spanien) lagt till 1PrimeOptions till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 1PrimeOption? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

11 kommentarer om «1PrimeOptions: Betyg och kommentarer»

 1. Sarah Pennell svar

  Jag blev själv offer för Aussietrust .com-investeringsbedrägeri för några månader sedan. Det var en sorglig upplevelse för mig. Men mychargeback CHAT på den här webben hjälpte mig att få tillbaka mina pengar på rätt sätt.

 2. Nelida svar

  Tack gode gud när jag började i demon såg jag det väldigt långsamt och jag började leta efter information om det och jag har ingen bild, vad synd att det här i Spanien inte finns någon mäklare med binärer för personer med liten erfarenhet

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nélida, tack för att du delar med dig av din upplevelse med 1PrimeOptions, Vi har redan många klagomål privat att de har berättat att de inte kan få tillbaka pengarna. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG
   Hälsningar.

 3. Danny zambrano svar

  God eftermiddag vän Jag skickade förfrågan om att få tillbaka pengarna för nästan en månad sedan och jag har inte fått något svar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Danny, försök igen, kanske saknades några viktiga data, verifiera att all data är korrekt.

   Hälsningar.

 4. Danny zambrano svar

  God eftermiddag jag blev lurad för en månad sedan och lite mer av den här mäklaren tar graferna dig i sista sekunden och får dig att förlora operationen
  Ibland hände det mig att tiden redan hade gått ut och operationen var positiv men de var skyldiga honom mer tid minst en minut till och han förlorade mig
  Jag skulle vilja få tillbaka mina pengar, kan jag göra något även i mitt fall?
  Idag hittade jag din sida
  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Danny, tack för att du delar din erfarenhet med 1PrimeOptions, Vi har redan många klagomål privat att de har berättat att de inte kan få tillbaka pengarna. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG
   Hälsningar.

 5. Marce svar

  God morgon som svar på Alvaros kommentar. Jag vill nämna att det har hänt mig någonting som liknar grafiken inte om jag jämför dem med en annan plattform, det verkar väldigt konstigt men denna publikation och Alvaros kommentarer snarare lurar mig

  åtminstone investerade jag inte mycket pengar, jag skulle göra en ganska stark investering men med allt detta är jag ganska avskräckt, åtminstone kommer jag inte att förlora mer pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marce, du mår bra, tack för att du delar din erfarenhet med 1PrimeOptions, men jag tvivlar mycket på att det kan vara sant, vi har redan många klagomål privat att de har sagt till oss att de inte kan få tillbaka pengarna. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. Alvaro Moya svar

  Det har många oegentligheter vid drift, det förvirrar, fördröjning i stängning av ljus, när man vid operation 1 säger att du opererade 5, tyvärr har det inte varit bekvämt för mig eftersom operationen slutar gå vilse. tyvärr såg jag denna publikation lite sent, jag tappade redan 90 usd.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alvaro, tack för att du delar din erfarenhet med 1PrimeOptions, men jag tvivlar mycket på att det kan vara sant, vi har redan många klagomål privat att de har sagt till oss att de inte kan få tillbaka pengarna. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.