I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i 22bet. Vi analyserar denna bookmakers webbplats. Vi observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra bookmaker såsom plats, företaget som det tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om 22bet och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats22bet.com
???? företaget*TECHSOLUTIONS (CY) GROUP LIMITED
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressParthenonos 5, lägenhet 103, 2020, Nicosia, Cypern

⚠️ 22bet ägs av företaget TECHSOLUTIONS (CY) GROUP LIMITED ligger på Cypern, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Information på webben

22bet hemsida

22bet ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, spel, livegrafik, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat.

Tillgängliga spel

 • spelautomater
 • jackpottslots
 • roulett
 • blackjack
 • videopoker
 • Baccarat
 • Levande spel
 • Bingo
 • poker
 • Sportspel

Betalningsmetoder?

Visa

Master

välkomstbonus

MXN 7,000

Säkerhets Regulation

22bet internationell licens utfärdad av Curaçaos regering.

???? 22bets slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED 22bet.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera hos oreglerade eller landsbaserade bookmakers av denna typ är mycket riskabelt. Det är bäst att investera med ett reglerat spelhus, baserat i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om 22bet:

datum Uppdatering – nyheter
För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

Vad tycker du om 22bet? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med 22bet.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av 22bet

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar 22bet

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera 22bet?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är 22bet en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att 22bet är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är 22bet pålitligt?

Nej. 22bet är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) den har ingen reglering / den har en mycket osäker reglering 3) Det är en relativt ny bookmaker utan ålder. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från 22bet?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är 22bet en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Jeremias svar

  Hej jag skriver detta för framtida användare. De lurade mig med mina pengar, jag använde kontot 3 gånger och i det senare blockerade de det utan anledning. Jag kontaktade support och säkerhetsavdelningen utan att få konkreta svar. De senaste meddelandena de skickade till mig var desamma som om det var en bot och inte en person som svarade. Till slut behöll de mina pengar eftersom det inte finns något sätt att få tillbaka dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jeremias, du kan få tillbaka det, tack för att du skrev om 22bet. Den här bookmakern har fått många klagomål från våra användare, många anser att det är en BLUFFÄR. Det rekommenderas inte att skicka pengar, de gör erbjudanden och kampanjer eftersom de bara vill få ut mest pengar från dig, algoritmerna är designade så att du förlorar dina pengar, snabba uttag fungerar bara med små belopp, om de är större gör de det är väldigt svårt för dig att ta ut dina pengar.

   Om för att ta ut dina pengar ber de dig att göra fler procedurer eller upprepa de du hade gjort, var försiktig, det är ett tydligt tecken på att de vill hindra dig från att ta ut dina pengar och fortsätta spela för att förlora allt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra personer som spelar med detta företag.

   Kommer du ihåg var du såg deras reklam för första gången?

   Om du tror att du har blivit lurad eller att du har känt dig lurad, för att få tillbaka dina pengar, gör det med vår CHAT eller med FORMULÄRET på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Julio Casas D. svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julio Casas D., tack för att du skrev om 22bet. Den här bookmakern har fått många klagomål från våra användare, många anser att det är en BLUFFÄR. Det rekommenderas inte att skicka pengar, de gör erbjudanden och kampanjer eftersom de bara vill få ut mest pengar från dig, algoritmerna är designade så att du förlorar dina pengar, snabba uttag fungerar bara med små belopp, om de är större gör de det är väldigt svårt för dig att ta ut dina pengar.

   Om för att ta ut dina pengar ber de dig att göra fler procedurer eller upprepa de du hade gjort, var försiktig, det är ett tydligt tecken på att de vill hindra dig från att ta ut dina pengar och fortsätta spela för att förlora allt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra personer som spelar med detta företag.

   Kommer du ihåg var du såg deras reklam för första gången?

   Om du tror att du har blivit lurad eller att du har känt dig lurad, för att få tillbaka dina pengar, gör det med vår CHAT eller med FORMULÄRET på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.