247förstinvestera kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren 247firstinvest (även kallad 247firstinvest.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen 247firstinvest för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar 247firstinvest. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Crowd Tech Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Australien och Cypern. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: 247firstinvest är auktoriserad och reglerad på Cypern av CySEC.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 247firstinvest, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ 50.000, fördelat på 1 pips, hävstång upp till 1: 500, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, femte decimal, marknadstyputförande, maximal handelsstorlek 40 standardpartier, maximala samtidiga öppna order 150, nivåmarginal call / stop out: 40% / 10%, personlig kontoansvarig.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 100.000, fördelat på 1 pips, hävstång upp till 1: 300, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, femte decimal, marknadstyputförande, maximal handelsstorlek 60 standardpartier per position, maximala samtidiga öppna order 250, margin call / stop out-nivå: 50% / 20%, telefonhandel, fondförvaltning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 250.000 0.6, fördelat på 1 punkter, hävstång upp till 100: 0.1, minsta handelsstorlek på 80 partier, femte decimal, genomförande av marknadstyp, maximal handelsstorlek 300 standardpartier per position, maximala samtidiga öppna order 50, marginalanrop / stoppnivå: 20% / 6%, telefonhandel, fondförvaltning, $ 5 / € XNUMX provision per standardvarv.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 1.000.000 0.2, fördelat på 1 punkter, hävstång upp till 100: 0.1, minsta handelsstorlek på 80 partier, femte decimal, genomförande av marknadstyp, maximal handelsstorlek 150 standardpartier per position, maximala samtidiga öppna order 50, marginalanrop / stoppnivå: 20% / 6%, telefonhandel, fondförvaltning, $ 5 / € XNUMX provision per standardvarv.

247firstinvest-kontotyper
247firstinvest-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som 247firstinvest erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 247firstinvest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

247firstinvest webbplats
247firstinvest webbplats

247firstinvest tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en ekonomisk kalender och valutakalkylatorer, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 247 första investeringen |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: 247firstinvest.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på 247 första investeringen <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 247firstinvest är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, för: det är en mäklare som regleras av en opålitlig enhet, den är baserad i osäkra länder (Cypern), när vi letar efter recensioner om 247firstinvest hittade vi inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare, ingen bana. Vi föreslår att du är försiktig. 

Uppmärksamhet: i september 2020 läggs CONSOB till 247 första investeringen till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 247firstinvest? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «247firstinvest: Betyg och kommentarer»

 1. José Antonio svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Antonio, tack för att du skrev om 247firstinvest. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.