247SmartCapital Comments
I denna avdelning vi analyserar mäklaren 247SmartCapital (kallas även av namnet: 247smartcapital.com), är ett automatiserat kryptovaluta -investeringsföretag. Rekommenderas verkligen 247SmartCapital för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om 247SmartCapital ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är 247SmartCapital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ 247SmartCapital nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Den nämner att den är baserad i USA, men den förekommer inte i listorna över landets register, därför tror vi att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: 247SmartCapital är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av 247SmartCapital noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av planer: Plan Start, Plan Gold och Plan Silver. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startplan: minsta initiala insättning på $500, 7 dagars retur, b400% vinst, shuvud ingår.

Guldplan: minsta initiala insättning på $50.000, 7 dagars retur, vinst 400%, kapital ingår.

Silverplan: minsta initiala insättning på $100.000, 7 dagars retur, vinst 400%, kapital ingår.

 

247SmartCapital -kontotyper
247SmartCapital -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera att 247SmartCapital erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som 247SmartCapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

247SmartCapital webbplats
247SmartCapital webbplats

247SmartCapital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om 247SmartCapital 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: 247smartcapital.com

📞 Telefonnummer: +1 (724) 897–7307

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade 247SmartCapital. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på 247SmartCapital ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 247SmartCapital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). Å andra sidan vill vi lyfta fram att avkastningen som den erbjuder är extremt hög och omöjlig att uppnå, det är en mycket vanlig fälla i företag med kriminella ändamål. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om 247SmartCapital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «247SmartCapital: Betyg och kommentarer»

 1. Elias svar

  Jag ringer varje dag och ingen svarar, hur kan jag ta ut pengarna?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elias, tack för att du kommenterar 247SmartCapital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *