Kommentarer till 24MastersOption

I denna avdelning vi kommer att analysera 24MastersOption-mäklaren, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas 24MastersOption verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att ha en bas i: det är nyfiken, det nämner att de är baserade i USA, även om de i det "legala" avsnittet nämner att de är baserade på Cypern, så det är inte klart.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det är också nyfiken, de nämner att de är reglerade i USA, men de ger inte ett regleringsnummer för att verifiera det, de nämner också att de regleras av CySEC på Cypern, och nämner ett regleringsnummer som när det verifieras, tillhör verkligen ett annat företag, allt tyder på att det är en icke-reglerad mäklare som försöker utge sig för att vara en reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 24MastersOption, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: det klassiska kontot, guldkontot och VIP-kontot.

Klassiskt konto- Minsta 300 $ insättningsnivå, utbildning på nivå 1, månadsvis handelssignal och support hela dagen hela tiden.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, nivå 2-träning, veckoslutningssignal och support hela dagen hela tiden.

VIP-konto: Minsta 5.000 3 $ insättning, nivå XNUMX-träning, daglig handelssignal, specialträning och support dygnet runt.

Du kan se ännu fler funktioner om 24MastersOption-mäklarkontotyperna (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

24MastersOption-kontotyper
24MastersOption-kontotyper

den plattformar att fungera som 24MastersOption erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som 24MastersOption tillhandahåller på sin webbplats.

24MastersOptions webbplats
24MastersOptions webbplats

24MastersOption tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: De tillhandahåller inte riktigt resurser eller verktyg för handlare eller intressenter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om 24MastersOption

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.24mastersoptions.com/pages/home

Telefonnummer: +1-305-851-7198

E-post: [e-postskyddad]

>>> Feedback om 24MastersOption <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att 24MastersOption-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de nämner att de är reglerade (de motsäger sig själva i olika delar av sin webbplats) även om vi inte kunde hitta den förmodade förordningen, tyder allt på att det är ett oreglerat företag , de nämner att de har sitt hemvist i ett land, sedan i ett annat, så det är inte särskilt tydligt var de är baserade, de nämner inte vilket företag de tillhör, och när vi letade efter andra recensioner på 24MastersOption var vi inte omöjliga att hitta någon, vilket skulle indikera att de Det är en "ny" mäklare.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 24MastersOption? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «24MastersOption: Betyg och kommentarer»

 1. broms svar

  God morgon, för ett tag sedan gjorde jag en investering via en agent som arbetar i 24masteroptions .com, investeringen var cirka 300 euro konverterad till bitcoins som på en vecka blev $ 5431. Vid tidpunkten för att samla in vinsterna ber de mig först att den här agenten kontaktar mig via instagram, 800 euro för hans provision på 15% för tjänster, och i sin tur är företaget 24masteroptions, 543 euro för skatteprovisionsunderhåll, är det möjligen ett lurendrejeri? Tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fren, tack för att du delar din erfarenhet med 24MastersOption. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Att vara en oreglerad mäklare, ge dem pengar, sanningen är att det inte garanterar att du får tillbaka dina pengar, vi rekommenderar inte att du skickar mer pengar.

   hälsningar

 2. Daniel svar

  De är inte klara med sin verksamhet ... de anger en procentsats för att hantera kontot ... efterhand som de tillämpar fler avgifter och skatter ... de klargör inte varken vilken och var de ska betala den skatten

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för informationen om 24MastersOption, vi är mycket ledsna över vad som händer med dig ... Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Om du har mer information om mäklaren, vänligen dela den med oss.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.