Annonsera med oss

Kommentarer till 24MastersOption

I denna avdelning vi kommer att analysera 24MastersOption-mÀklaren, Àr en Forex-, CFD- och kryptovalutamÀklare. Rekommenderas 24MastersOption verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att ha en bas i: det Àr nyfiken, det nÀmner att de Àr baserade i USA, Àven om de i det "legala" avsnittet nÀmner att de Àr baserade pÄ Cypern, sÄ det Àr inte klart.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det Ă€r ocksĂ„ nyfiken, de nĂ€mner att de Ă€r reglerade i USA, men de ger inte ett regleringsnummer för att verifiera det, de nĂ€mner ocksĂ„ att de regleras av CySEC pĂ„ Cypern, och nĂ€mner ett regleringsnummer som nĂ€r det verifieras, tillhör verkligen ett annat företag, allt tyder pĂ„ att det Ă€r en icke-reglerad mĂ€klare som försöker utge sig för att vara en reglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 24MastersOption, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: det klassiska kontot, guldkontot och VIP-kontot.

Klassiskt konto- Minsta 300 $ insÀttningsnivÄ, utbildning pÄ nivÄ 1, mÄnadsvis handelssignal och support hela dagen hela tiden.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, nivÄ 2-trÀning, veckoslutningssignal och support hela dagen hela tiden.

VIP-konto: Minsta 5.000 3 $ insÀttning, nivÄ XNUMX-trÀning, daglig handelssignal, specialtrÀning och support dygnet runt.

Du kan se Ànnu fler funktioner om 24MastersOption-mÀklarkontotyperna (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

24MastersOption-kontotyper
24MastersOption-kontotyper

den plattformar att fungera som 24MastersOption erbjuder Àr: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som 24MastersOption tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

24MastersOptions webbplats
24MastersOptions webbplats

24MastersOption tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: De tillhandahÄller inte riktigt resurser eller verktyg för handlare eller intressenter.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om 24MastersOption

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.24mastersoptions.com/pages/home

Telefonnummer: + 1-305-851-7198

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Feedback om 24MastersOption <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att 24MastersOption-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: de nÀmner att de Àr reglerade (de motsÀger sig sjÀlva i olika delar av sin webbplats) Àven om vi inte kunde hitta den förmodade förordningen, tyder allt pÄ att det Àr ett oreglerat företag , de nÀmner att de har sitt hemvist i ett land, sedan i ett annat, sÄ det Àr inte sÀrskilt tydligt var de Àr baserade, de nÀmner inte vilket företag de tillhör, och nÀr vi letade efter andra recensioner pÄ 24MastersOption var vi inte omöjliga att hitta nÄgon, vilket skulle indikera att de Det Àr en "ny" mÀklare.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 24MastersOption? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «24MastersOption: Betyg och kommentarer»

 1. broms svar

  Buenos dias, hace un tiempo realize una inversion a traves de un agente que opera en 24masteroptions .com, la inversion fue de unos 300 euros convertidos a bitcoins que en una semana se convirtieron en 5431$. A la hora de recoger las ganancias, me piden primero para este agente que contacto conmigo a través de instagram, 800 euros en concepto de su Comisión del 15% por los servicios, y a su vez la empresa 24masteroptions, 543 euros en concepto de comision fiscal de mantenimiento, es posiblemente una estafa? Muchas gracias.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fren, tack för att du delar din erfarenhet med 24MastersOption. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Att vara en oreglerad mÀklare, ge dem pengar, sanningen Àr att det inte garanterar att du fÄr tillbaka dina pengar, vi rekommenderar inte att du skickar mer pengar.

   hÀlsningar

 2. Daniel svar

  De Àr inte klara med sin verksamhet ... de anger en procentsats för att hantera kontot ... efterhand som de tillÀmpar fler avgifter och skatter ... de klargör inte varken vilken och var de ska betala den skatten

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack för informationen om 24MastersOption, vi Àr mycket ledsna över vad som hÀnder med dig ... Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... Om du har mer information om mÀklaren, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *