✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om 24NewsTrade

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren 24NewsTrade (även kallad 24news.trade), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen 24NewsTrade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar 24NewsTrade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Baumont Group OU.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Estland. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av 24NewsTrade, märkte vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Standardkonto, Trader -konto, Pro -konto, Pro + -konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 250, 3 kortspridning, fast hävstång upp till 1:50, kontoansvarig, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, bonus.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 2.500, 3 pips spread, fast hävstång upp till 1: 500, kontoansvarig, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, bonus, teknisk analys, grundläggande analys, kort- och långsiktiga strategier, förvaltning riskabel.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, 2.1 pipspridning, fast hävstång på upp till 1: 1000, kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, bonus, teknisk analys, grundläggande analys, strategier kort och lång sikt, riskhantering, avancerade handelsstrategier, kurser, försäkringar upp till 30%.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $ 25.000 0.7, 1 pips spread, fast hävstång upp till 50:24, kontoansvarig 7 timmar 50 dagar i veckan, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, bonus, teknisk analys, grundläggande analys, strategier kort och lång sikt, senior kontoansvarig, daglig marknadsöversikt, privat webinar med en expert, livehandel med en expert, förbättrad riskhantering, avancerade handelsstrategier, kurser, upp till XNUMX% försäkring.

Pro + -konto- Minsta initiala insättning på 100.000 1 $, fast hävstång upp till 10:24, kontoansvarig 7/70, plattformsintroduktion, introduktion av finansmarknaden, bonus, teknisk analys, grundläggande analys, korta och långsiktiga strategier , Senior Account Manager, daglig marknadsöversikt, privat webinar med en expert, live trading med en expert, förbättrad riskhantering, avancerade handelsstrategier, kurser, upp till XNUMX% försäkring, marknadsexpert, obegränsad tillgång till VIP-webinar, individuell marknadsundervisning med experter, personlig riskbedömning och hantering med experter.

VIP-konto- Minsta initiala insättning av: kontakt 24NewsTrade, fast hävstång upp till 1: 1, 24/7 kontoansvarig, plattformsintroduktion, introduktion av finansmarknaden, bonus, teknisk analys, grundläggande analys, korta strategier och långsiktig, senior kontoansvarig, daglig marknadsöversikt, privat webinar med en expert, livehandel med en expert, förbättrad riskhantering, avancerade handelsstrategier, kurser, upp till 70% försäkring, marknadsexpert , obegränsad tillgång till VIP-webinar, individuell marknadsundervisning med experter, personlig riskbedömning och hantering med experter. Begär information från 24NewsTrade för mer information.

24NewsTrade -kontotyper
24NewsTrade -kontotyper
24NewsTrade -kontotyper
24NewsTrade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek.

Las plattformar att fungera att 24NewsTrade -erbjudanden är: 24NewsTrades egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som 24NewsTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

24NewsTrade webbplats
24NewsTrade webbplats

24NewsTrade tillhandahåller inte hjälp eller resurser till handlare eller intressenter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 24NewsTrade |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: 24news.trade

Telefonnummer: +34-91-038-96-84

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

>>> Bedömning på 24NewsTrade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att 24NewsTrade -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letar efter recensioner om 24NewsTrade har vi hittat ett stort antal negativa kommentarer från människor som blivit lurade. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom FCA (England) 24Nyhetshandel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA: s november 2020 warning️ varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillade BaFin (Tyskland) 24Nyhetshandel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BaFins varning 2021 från juni XNUMX

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes FI (estnisk tillsynsmyndighet) till Baumont Solutions OU (ägare till 24NewsTrade) till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FI: s varning från september 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA 24NewsTrade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : företaget 24NewsTrade är kopplat till global NewsEtt företag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 24NewsTrade? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «24NewsTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Vit svar

  Lurad av 24 nyhetshandel, Hej, jag är inte ny på den här sidan eftersom jag har blivit lurad av ett av de nämnda företagen, eftersom jag inte under några omständigheter vill att detta rabblar fortsätter att bedrägera ostraffat, jag vill varna folk för att under inga omständigheter sätta in en hård på den här plattformen för efter att ha satt in 250 euro och sedan 500 som förskott för att betala provisionen för att få en del av mina inkomster har jag inte bara fått något utan igår när jag gick in på mitt konto upptäckte jag att alla mina uttag hade blivit avvisad och de har lämnat mig ett saldo på -4,80 euro, varna mig om denna mäklare och framför allt hoppas jag att de samlar in klagomål om det, på denna sida har jag inte hittat något om dem men på bluffdok har jag läst vittnesmål från några få offer, vänligen nämn denna mäklare som en bedräglig mäklare och på så sätt kunna samla in vittnesmål från offer om deras metoder

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Blanca, tack för din kommentar på 24NewsTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Maria Camenforte Rodriguez svar

  Jag vill veta hur man kontaktar Adriana Aguirre tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tack för att du kommenterar 24NewsTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. María svar

  Jag vill gärna veta hur man kontaktar Adriana Aguirre

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tack för att du kommenterar 24NewsTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Jesus svar

  På plattformen har jag tjänat 18.000 4 € med Meta Trader XNUMX som jag uppenbarligen inte kan återställa, eftersom jag antar att pengarna inte är riktiga och alla operationer är virtuella. När du säger till dem att du vill överföra hela eller delar av din portfölj säger de till dig att du måste göra en överföring med deras provision först. Uppenbarligen finns det bluffen, förutom de initiala inskjutna medlen, som du redan har förlorat vid betalningstillfället.
  I det ögonblick du inte betalar provisionen till dem blockerar de ditt konto och hotar dig med en mängd samtal när som helst på dygnet. Och som om det inte vore nog så blir du direkt kontaktad av ett företag som "hjälper" dig att kräva dina pengar. Det är den andra delen av bluffen.
  Jag hoppas att upplevelsen som berättas kommer att tjäna dig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar 24NewsTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Maureen Smith svar

  God dag, jag förlorade nästan hela mitt liv på att spara till binär bluff, jag investerade 75% av mina hårt intjänade pengar för att investera med FAKE -handelsplattformen med den positiva tanken att få det att multiplicera och njuta av och säkra ett bättre liv. Det var sött och smidigt från början, uttag var enkla och konsekventa tills det kom till en punkt som jag började nekas uttag och det var så jag förlorade alla pengar, jag kunde inte få tillbaka mitt investeringsbelopp utan att tala om bonusarna. Jag kontaktade flera advokater men det var slöseri med tid och pengar, de kunde inte ge någon cent hjälp. Gud så bra mot mitt gamla jag och min familj, jag träffade senare med en certifierad återvinningsexpert för binära alternativ som hjälpte mig att återfå mina pengar från mäklarna och de tog inte ens ut någon avgift innan jag hanterade mitt ärende och jag fick det goda nya från dem inom några dagar ärligt talat var det värt att betala 20%för dem. Du kan kontakta experten HÄR om du har befunnit dig i samma situation som jag kan jag försäkra att han skulle kunna hjälpa dig precis som han hjälpte mig, du kan prova honom om du inte har något emot det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maureen Smith, tack för att du kommenterar 24NewsTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. María svar

  Jag har redan blivit lurad av två plattformar av 24News TRADE med 166.000 11.500 euro och nu med investeringsstat 351.000 4 euro och i den lama plattformen vann jag XNUMX XNUMX euro med Meta Trader XNUMX

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du kommenterar 24NewsTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *