Kommentarer till 24PrimeOption

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 24PrimeOption (även kallad 24primeoption.com), är en Forex, ETF, binär option och CFD mäklare. Rekommenderas 24PrimeOption verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade 24PrimeOption. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i USA, men det är lätt att verifiera att detta är falskt, vi ser inte att det är reglerat där.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 24PrimeOption, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: bronskontot, silverkontot, guldkontot och det ultimata kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $1.000, handelssignaler, kontoansvarig, 24/7 support, 90% avkastning.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, handelssignaler, kontoansvarig, 24/7 support, 150% avkastning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, handelssignaler, kontoansvarig, 24/7 support, 200% avkastning.

Ultimate Account: minsta initiala insättning på $50.000, handelssignaler, kontoansvarig, 24/7 support, 250% avkastning.

24PrimeOption-kontotyper
24PrimeOption-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som 24PrimeOption erbjuder är: egen plattform kallad 24PrimeOption.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som 24PrimeOption tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

24PrimeOption-webbplats
24PrimeOption-webbplats

24PrimeOption tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, företagsinformation, förklaring av grunderna, FAQ-sektionen, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 24PrimeOption |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: 24primeoption.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på 24PrimeOption <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 24PrimeOption är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare som använder falska uppgifter, vi vet inte vem och från vilket land den verkligen verkar; när du letar efter recensioner om 24PrimeOption vi har hittat flera negativa recensioner varning om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV 24PrimeOption till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 24PrimeOption? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «24PrimeOption: Betyg och kommentarer»

 1. Thiago svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago, tack för att du skrev om 24PrimeOption. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.