Kommentarer till 24Trading

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 24Handel (även kallad 24trading.co), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas 24Trading verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om 24Trading ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det 24trading ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Gray Matter Enterprise Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 24Trading, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Explorer-konto, Basic-konto, Silver-konto, Gold-konto och Platinum-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Explorer-konto: minsta initiala insättning på $3.000, 24/7 kundsupport, yrkesbord, 30% välkomstbonus.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $5.000, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning, upp till 50% välkomstbonus.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.000, personlig analytiker, månatliga privata sessioner med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och ekonomisk forskning, upp till 75% välkomstbonus.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $25.000, personlig analytiker, smart penninghanteringsplan, veckoprivata sessioner med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning, upp till 100% välkomstbonus.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $100.000, Direktlinje till kontoanalytiker, långsiktig finansiell plan av seniorkontoanalytiker, veckovisa privata sessioner med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning, upp till 5 kontoanalytiska skyddade affärer, upp till 150% välkomstbonus.

24Handelskontotyper
24Handelskontotyper (1)
24Handelskontotyper
24Handelskontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera att 24Trading-erbjudanden är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 24Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

24Trading webbplats
24Trading webbplats

24Trading tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, information om de tjänster som erbjuds, förklaring av några viktiga begrepp, inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om 24Handel 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: 24trading.co

📞 Telefonnummer: 442039873127

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av 24Trading. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på 24Handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 24Handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om 24Trading hittar vi många som är negativa och har kul om det mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 BaFin läggs till Gray Matter Enterprise (företag som äger 24Trading) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning i maj 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (Frankrike) tillagd 24Handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF maj 2021 Varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 läggs BaFin till Gray Matter Enterprise (företag som äger 24Trading) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning från september 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : 24Handel, tillsammans med FXPoint y Solid Invest, är egenskaper hos Gray Matter Enterprise Ltd., ett företag som redan har flera klagomål mot det och allvarliga anklagelser om bedrägeri. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 24Trading? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «24Trading: Betyg och kommentarer»

 1. Rök svar

  God eftermiddag, jag går med till Mr.Marios kommentar, de kontaktade mig också på en av dessa webbplatser där de lovar dig tusentals intäkter per dag ,,, kom igen, för många intäkter och lönsamhet för att vara verklig

  och sedan ringer de dig non-stop för att sätta in ... tack vare dig kommer jag inte att sätta in något, tack vare dina kommentarer vänner, jag tackar dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fume, tack för att du delar din erfarenhet med 24Trading. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den initiala eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. MARIO svar

  DE ÄR EN LUR, DE KONTAKTE MIG FÖRSTA FRÅN BITCOIN-KODEN ELLER BITCOIN-KRETSEN, OCH DÄR FRÅN 24trading.co OCH DE RINGAR DIG OCH SÄGER DIG ATT DU FÅR TJÄNNA MYCKET PENGAR MEN DE LOVAR DIG ATT SOM ÄR IMPOSIBILT ATT DE LOVAR ATT DU ENKELT LOVAR OMMÖJLIGT DE ÄR FÖR HÖGA

  TITTA PÅ LYGTYPEN SOM DE SÄKER PÅ WEBBPLATSEN: ”Bitcoin Circuit är en grupp reserverad exklusivt för de människor som vill delta i Bitcoin-marknaden, som är en av de mest lukrativa, våra medlemmar njuter av resor runt om i världen varje månad samtidigt som de tjänar pengar på sina datorer med bara några få minuters arbete om dagen.

  "Vad är det högsta beloppet jag kan vinna?
  Dina intäkter är obegränsade med Bitcoin Circuit. Vissa medlemmar gjorde sin första miljon på bara 61 dagar. "

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej MARIO, tack för att du delar din erfarenhet med 24Trading. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den du startade eller vad du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. JA Fernandez svar

  De är en grupp banditer, från första till sista, de har tagit allt jag deponerat, jag behöver hjälp snälla

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JA, tack för att du delar din erfarenhet med 24Trading. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den initiala eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *