28Mex Kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren 28mex. (även kallat med namnet: 28mex.com), är en plattform för gruvdrift och investeringar i Kryptovalutor. Rekommenderas 28Mex verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om 28Mex ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 28Mex ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

M 28Mex nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det bygger på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, Nämn inte ingenting om att vara en företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: 28Mex är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger 28mex., I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som 28Mex erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 28Mex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Anicofinancial webbplats
28Mex webbplats

28mex. ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om 28mex. 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: 28mex.com | gissa.red/index

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: Du måste registrera dig för att kontakta.

Du kanske undrar varför vi granskade 28Mex. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på 28Mex ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 28mex. är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också regler oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Uppmärksamhet: ⛔ enligt meddelanden från 28Mex -klienter, 24mex., är kopplad till 28Mex, förutom det liknande namnet och liknande webbdesign. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om 28Mex? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

42 kommentarer om «28Mex: Betyg och kommentarer»

 1. Brian svar

  Hej hälsningar jag heter Brian. Hur är okcoin-företaget som genererar vinster som 28mex. I appen visas det som okim. Den säger sig vara registrerad som bas i Colombia

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brian, tack för att du kommenterar 28Mex. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Maureen Smith svar

  God dag, jag förlorade nästan hela mitt liv på att spara till binär bluff, jag investerade 75% av mina hårt intjänade pengar för att investera med FAKE -handelsplattformen med den positiva tanken att få det att multiplicera och njuta av och säkra ett bättre liv. Det var sött och smidigt från början, uttag var enkla och konsekventa tills det kom till en punkt som jag började nekas uttag och det var så jag förlorade alla pengar, jag kunde inte få tillbaka mitt investeringsbelopp utan att tala om bonusarna. Jag kontaktade flera advokater men det var slöseri med tid och pengar, de kunde inte ge någon cent hjälp. Gud så bra mot mitt gamla jag och min familj, jag träffade senare med en certifierad återvinningsexpert för binära alternativ som hjälpte mig att återfå mina pengar från mäklarna och de tog inte ens ut någon avgift innan jag hanterade mitt ärende och jag fick det goda nya från dem inom några dagar ärligt talat var det värt att betala 20%för dem. Du kan kontakta experten HÄR om du har befunnit dig i samma situation som jag kan jag försäkra att han skulle kunna hjälpa dig precis som han hjälpte mig, du kan prova honom om du inte har något emot det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maureen Smith, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Albert svar

  Användarnamnen i telegramgruppen är @ Lvin23344 och @ USDT24688, till min kontakt en administratör från den andra gruppen som förmodligen inte har något att göra med de tidigare 28mex -administratörerna och att hon förlorade alla pengar med 28mex och nu någon Hon delade den här nya sida och grupp, frågade jag henne vad hon hade för idé, för jag trodde att hon skulle rapportera dem, men förvåningen var att hon sa till mig att det hon ville göra var att återställa det som gick förlorat i det föregående, och hon förklarade för mig steg för steg och vad jag var tvungen att göra för att få ett nytt konto på den här nya sidan, eftersom du måste ha ett nummer med ett amerikanskt nummer, för om du inte går med i telegramgruppen är adressen till sidan usdtoption. com, användarnamnet för den administratören i telegram är Marah_lulu

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Albert, återigen, tack för hjälpen, berätta allt du vet så publicerar vi det för att döda dessa bedragare. Det är allt manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt en LJUG, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få pengarna tillbaka, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Alberto svar

  Bra, jag säger att 28MEX nu har en ny sida, och att de arbetar med det filippinska schemat, sidan kallas usdtoption .com, otroligt nog gör de samma sak, det är nästan samma sida, men nu är det bara människor från USA Stater, om ditt Numret är latin tar de det ur telegramgruppen, i telegramgruppen framstår det som USDOption-TEAM GROUP, hjälp dem att sprida ordet så att om någon myndighet kan göra något, eftersom de fungerar igen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Albert, tack för hjälpen, berätta allt du vet så publicerar vi det för att få ett slut på dessa bedragare. Det är allt manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt en LJUG, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. NNHA svar

  DE ÄNDrade sitt namn för att fortsätta stjäla! NU RINGAS DE 24MEX, BLI INTE LÅDA, DE ÄR SAMMA GRUPP AV TYVAR SON AV BITCH.

  SKICKA INTE PENGAR FÖR ATT ALLT DU SKICKAR STÅLAS AV TESTERNA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej NNHA, allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig själva 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. patricier svar

  Den 31 augusti var den sista anslutningen som hade med plattformen. De gjorde avsiktligt fas 8 -förlust (två gånger i rad på två dagar) först lämnade de tillbaka silvret och sedan försvann det andra. Den 29 augusti kunde ingen göra uttag.
  Slutsats, de skapade plattformen, samlade cirka 20 tusen människor som investerade, vissa hade vinster, andra inte. de samlade för mycket silver och försvann.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej patricier, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. REYNAL svar

  De är en total bedrägeri och idag tog de silver i hela Latinamerika och de lämnade för att ta hänsyn till att de kommer att gå över hela världen med att lura människor, deras ansökan är densamma, de ändrar bara namnet DET Fanns flera namn som är mycket 66 och mycket mer är samma system bara ändra namnet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej REYNAL, allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Efrain gonzalez svar

  De är ett bedrägeri, bedragare, råttor, det värsta, du måste hitta deras kontor och jag kommer att besöka dem med några vänner ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Efrain, det stämmer, allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett BEDRAG, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. paul svar

  28mex har stulit mitt sparande, jag kan aldrig förlåta mig själv för att jag var så dum och hamnade i deras fällor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paul, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • evelyn svar

   Samma sak hände mig med dessa råttor.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Evelyn, dina arbetare är halv analfabeter och allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.