28Mex Kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren 28Mex (även kallat med namnet: 28mex.com), är en plattform för gruvdrift och investeringar i Criptomonedas. Rekommenderas 28Mex verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om 28Mex ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det 28Mex ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

M 28Mex nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det bygger på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, Nämn inte ingenting om att vara en företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: 28Mex är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger 28Mex, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som 28Mex erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 28Mex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Anicofinancial webbplats
28Mex webbplats

28Mex ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om 28Mex 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: 28mex.com | gissa.red/index

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: Du måste registrera dig för att kontakta.

Du kanske undrar varför vi granskade 28Mex. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på 28Mex ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 28Mex är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också regler oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Uppmärksamhet: ⛔ enligt meddelanden från 28Mex -klienter, 24Mex, är kopplad till 28Mex, förutom det liknande namnet och liknande webbdesign. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om 28Mex? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

40 kommentarer om «28Mex: Betyg och kommentarer»

 1. Maureen Smith svar

  God dag, jag förlorade nästan hela mitt liv på att spara till binär bluff, jag investerade 75% av mina hårt intjänade pengar för att investera med FAKE -handelsplattformen med den positiva tanken att få det att multiplicera och njuta av och säkra ett bättre liv. Det var sött och smidigt från början, uttag var enkla och konsekventa tills det kom till en punkt som jag började nekas uttag och det var så jag förlorade alla pengar, jag kunde inte få tillbaka mitt investeringsbelopp utan att tala om bonusarna. Jag kontaktade flera advokater men det var slöseri med tid och pengar, de kunde inte ge någon cent hjälp. Gud så bra mot mitt gamla jag och min familj, jag träffade senare med en certifierad återvinningsexpert för binära alternativ som hjälpte mig att återfå mina pengar från mäklarna och de tog inte ens ut någon avgift innan jag hanterade mitt ärende och jag fick det goda nya från dem inom några dagar ärligt talat var det värt att betala 20%för dem. Du kan kontakta experten HÄR om du har befunnit dig i samma situation som jag kan jag försäkra att han skulle kunna hjälpa dig precis som han hjälpte mig, du kan prova honom om du inte har något emot det.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maureen Smith, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Albert svar

  Användarnamnen i telegramgruppen är @ Lvin23344 och @ USDT24688, till min kontakt en administratör från den andra gruppen som förmodligen inte har något att göra med de tidigare 28mex -administratörerna och att hon förlorade alla pengar med 28mex och nu någon Hon delade den här nya sida och grupp, frågade jag henne vad hon hade för idé, eftersom jag trodde att hon skulle rapportera dem, men förvåningen var att hon berättade att det hon ville göra var att återställa det som gick förlorat i det föregående, och hon förklarade för mig steg för steg och vad jag var tvungen att göra för att få ett nytt konto på den här nya sidan, eftersom du måste ha ett nummer med ett amerikanskt nummer, för om du inte går med i telegramgruppen är adressen till sidan usdtoption. com, användarnamnet för den administratören i telegram är Marah_lulu

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Albert, återigen, tack för hjälpen, berätta allt du vet så publicerar vi det för att döda dessa bedragare. Det är allt manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt en LJUG, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få pengarna tillbaka, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Alberto svar

  Bra, jag säger att 28MEX nu har en ny sida, och att de arbetar med det filippinska schemat, sidan kallas usdtoption .com, otroligt nog gör de samma sak, det är nästan samma sida, men nu är det bara människor från USA Stater, om ditt Numret är latin tar de det ur telegramgruppen, i telegramgruppen framstår det som USDOption-TEAM GROUP, hjälp dem att sprida ordet så att om någon myndighet kan göra något, eftersom de fungerar igen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Albert, tack för hjälpen, berätta allt du vet så publicerar vi det för att få ett slut på dessa bedragare. Det är allt manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt en LJUG, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. NNHA svar

  DE ÄNDrade sitt namn för att fortsätta stjäla! NU RINGAS DE 24MEX, BLI INTE LÅDA, DE ÄR SAMMA GRUPP AV TYVAR SON AV BITCH.

  SKICKA INTE PENGAR FÖR ATT ALLT DU SKICKAR STÅLAS AV TESTERNA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej NNHA, allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig själva 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. patricier svar

  Den 31 augusti var den sista anslutningen som hade med plattformen. De gjorde avsiktligt fas 8 -förlust (två gånger i rad på två dagar) först lämnade de tillbaka silvret och sedan försvann det andra. Den 29 augusti kunde ingen göra uttag.
  Slutsats, de skapade plattformen, samlade cirka 20 tusen människor som investerade, vissa hade vinster, andra inte. de samlade för mycket silver och försvann.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej patricier, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. REYNAL svar

  De är en total bedrägeri och idag tog de silver i hela Latinamerika och de lämnade för att ta hänsyn till att de kommer att gå över hela världen och lura människor, deras ansökan är densamma, de ändrar bara namnet DET VAR FLERA NAMN SOM ÄR MYCKET 66 och mycket mer är samma system bara ändra namnet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej REYNAL, allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Efrain gonzalez svar

  De är ett bedrägeri, bedragare, råttor, det värsta, du måste hitta deras kontor och jag kommer att besöka dem med några vänner ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Efrain, det stämmer, allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett BEDRAG, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. paul svar

  28mex har stulit mitt sparande, jag kan aldrig förlåta mig själv för att jag var så dum och hamnade i deras fällor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paul, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Evelyn, dina arbetare är halv analfabeter och allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 9. Wilmer svar

  De målade mig en värld av miljonärer, fantastiska intäkter och att mitt liv skulle förändras i 360 °, som tur var undersökte jag en så glad förundran tidigare, kommentarerna och kritiken gynnar det inte ens med 0,000000001%. Tack också till dig som ger oss rätt information om skalföretag, tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Wilmer, tack för att du tog dig tid att skriva till oss, det är alltid motiverande att läsa kommentarer som din, vi försöker hjälpa.

   Hälsningar.

 10. Fran svar

  ingen vinner vad dessa 28mex -clowner säger, de är lögnare och de som ringer dig verkar ha tagits ur tepito ... chaleee !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fran, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Elizabeth svar

  Hej, jag blev kontaktad av en rådgivare, han informerade mig om hur de fungerar, marknaden, med mycket visdom för att förklara hur det fungerar och mina vinstmöjligheter.
  Jag investerade 3000 US dollar i detta företag, läser nu och lär mig om oreglerade företag och mäklare, jag har haft många tvivel, det är frågor som jag inte visste, jag behöver information, jag vill inte ha problem med att ta ut mina pengar, det gör jag vet inte hur jag ska gå tillväga, jag bor i Mexiko och jag investerade ett belopp som är mycket viktigt för min inkomst, de råd de gav mig när de kontaktade mig skapade förtroende i början.
  Jag vill inte bli hänvisad till en annan mäklare, jag måste veta om mina pengar kommer att bli bra, om jag kan få tillbaka dem?, Eftersom de insisterar på att lägga till ytterligare en investering på 8000 dollar eller betala en provision för att dra tillbaka investeringen och jag vet inte om jag ska gå till mer eller dra tillbaka Eftersom nu när jag får bättre information genererar detta företag många tvivel, det verkar inte vara reglerat.
  Jag hoppas att det inte är sent. Jag behöver information jag är väldigt orolig. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elizabeth, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 12. Jazzmin svar

  Sanningen är att jag har opererat med 28 mex i en månad och det har gått väldigt bra, jag har inte haft några problem, men när jag tittar på dessa artiklar och kommentarer kan jag se att jag har hamnat i en bluff och de kommer inte återbetala mina pengar ... vad dum jag var

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jazzmin, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett BEDRAG, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 13. Genoveva Ramirez svar

  Sanningen är att jag har arbetat med 28 mex i en månad och det har varit väldigt bra för mig, jag har inte haft några problem men jag har läst dessa inlägg och jag vet nu att de inte kommer att återbetala mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Genoveva, allt manipuleras för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 14. Julein svar

  Hej, jag har varit där i tre månader. Jag får inte tillbaka det jag har investerat och nu har de bara problem för mig att ta ut. De ger mig inte mina pengar. Råttor ... !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julein, alla manipulerade för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 15. Luciana svar

  28MEX säljer domänen, de säljer den om en månad eller så ... de säljer domänen, de bygger en annan webbplats med alla andras pengar för att ha den lyckliga killens bank och ljuga och ge förtroende så att du kan få pengar, med rådgivarna som får dig att tjäna cirka 6 månader och då hejdå! till en annan domän och sjung till en annan! Om du säger något i gruppen blir du bannad inte bara från gruppen utan också från appen.

  Det tråkiga är att de tar fattiga länder, nu för att stjäla från Puerto Rico, Argentina, Venezuela, Kuba ... etc.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luciana, allt manipuleras för att stjäla dina pengar, allt är en LIG, de har ingen reglering, det är bedrägeri, tack för att du kommenterade 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 16. Juniko svar

  Helt bluff, jag tappade mina små pengar med dem, jag trodde det var Ponzi och det skulle stängas om några veckor, men själva systemet kontrollerar det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juniko, alla manipulerade för att stjäla dina pengar, det är allt LIGA, de har ingen reglering, det är BEDRÄGERI, tack för att du kommenterade 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 17. Byron svar

  Jag har en fråga om den juridiska mäklaren 28mex

  Hej, kan du göra en analys av www. 28mex. com / den här sidan har en telegramgrupp med mer än 60.000 200.000 personer med investeringar upp till 5 4 per person. De säger att de är reglerade. De erbjuder lönsamhet på XNUMX% dagligen, om dagen finns det XNUMX sessioner med analytiker som hjälper till att investera.

  * Licenser och förordningar *
  28Mex Group följer ett strikt regelverk och driver sina tjänster över hela världen under olika enheter, licenser och regler.

  Livsmedelsverket
  28Mex LLC är licensierat och registrerat hos National Futures Association (NFA) i USA, ID: 0486419

  CySEC
  28Mex Holding Ltd är auktoriserat och licensierat av CYSEC (EU) (licensnummer 199/13)

  FSC
  28Mex är auktoriserat och reglerat som investeringsagent av FSC sedan 06-12-2016 (licensnr C116016172)

  BaFin
  28Mex (registreringsnummer HRB 160749B) är den länkade och registrerade agenten hos BaFin från BDSwiss Holding Ltd i Tyskland.

  FSA
  28Mex Ltd är auktoriserat och reglerat av Financial Services Authority (”FSA”, licensnummer SD047)

  *Vår historia*
  Sedan 28Mex publicerades 2016 har det fungerat på en rättvis handel med Octal Options -kontraktsmodell.

  Octal Options -kontraktet är ett handelsalternativ med summan av de tre sista siffrorna i kryptoprisets spotpris. Detta sätt att handla undviker till stor del de instabila faktorerna för kryptomarknaden för spotmarknad. Låt alla användare som är intresserade av kryptovalutor delta.

  28Mex arbetar med två alternativa betalningsförhållanden "1,95" "3,8", vilket gör det möjligt för användare att få en rättvis och rimlig avkastning på sina investerade medel, och samtidigt tillåter 28Mex-utbytet i varje genererad transaktion för att erhålla en viss vinstmarginal, så att utbytet är stabilt, säkert och alltid operativt.

  28Mex har åtagit sig att bygga ett globalt Octal Options-kontraktbyte. Sedan noteringen 2016 har den expanderat från den ledande finansmarknaden i Sydostasien till de europeiska och nordamerikanska finansmarknaderna. Eftersom 28Mex alltid har upprätthållit ett användarcentrerat koncept som en förutsättning för utveckling, har det redan haft miljontals användare runt om i världen.

  År 2021 kommer 28Mex officiellt att komma in på den sydamerikanska marknaden. Efter 6 månader har antalet användare i Sydamerika överskridit 100.000. Men det här är bara början, alla användare som har använt 28Mex har upprätthållit en hög grad av uppskattning för 28Mex, och eftersom 28Mex har antagit en rimlig ”1.8%” provision, ökar användarbasen dag för dag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Byron, allt är en LJUG, de har ingen reglering, det är ett BEDRAG, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 18. Norberto svar

  Hej, jag har haft problem med samma företag och jag kan inte dra mig tillbaka, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Norberto, tack för att du kommenterade 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • alexia svar

    I 28mex om pengarna kan tas ut är jag i en grupp investerare och många för säkerhets skull ta ut och sätta in igen dagen efter för att investera. Jag förstår inte varför de säger att du inte kan ta ut pengarna.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Alexia, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *