✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

360WORLDBTC kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren 360WORLDBTC (även kallad 360worldbtc.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen 360WORLDBTC för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar 360WORLDBTC. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Game Capital Ads Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: förmodligen Schweiz, även om det inte har reglerna från den schweiziska tillsynsmyndigheten, som det borde, vilket får oss att tvivla på dess bas i Schweiz. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 360WORLDBTC, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkontot, det klassiska kontot, premiumkontot och guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 250, videohandledning, support dygnet runt, kontoansvarig, fasta spreadar, upp till 24: 7 hävstång.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, videohandledning, support dygnet runt, kontoansvarig, fasta / variabla spreadar, upp till 24: 7 hävstång.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000, videohandledning, support dygnet runt, kontoansvarig, fasta / variabla spreadar, upp till 24: 7 hävstång.

Guldkonto- Minsta 50.000 1 $ initial insättning, videohandledning, premium kundsupport, kontohanterare, justerbara spreads, upp till 200: XNUMX hävstång.

360WORLDBTC kontotyper
360WORLDBTC kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som 360WORLDBTC erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 360WORLDBTC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

360WORLDBTC webbplats
360WORLDBTC webbplats

360WORLDBTC tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 360WORLDBTC |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: sv.360worldbtc.com

Telefonnummer: +97316195023 och +442080788663

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på 360WORLDBTC <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att 360WORLDBTC-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart för oss var det verkligen har en bas, när vi letar efter andra recensioner om 360WORLDBTC kunde vi inte hitta några, vilket gör oss tror att det är ett "nytt" företag. Företaget som det ingår i "Game Capital Ads Limited ”är relaterat till mäklare med ett mycket dåligt rykte som: KapitalGBP, Första BTC FX, ProCapital FX, Capital FXClub, Crypto Club FX  y Spel BTC FX. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppdatering december 2019: CONSOB (italiensk finansregulator) har varnat för 360WORLDBTC

Uppdatering februari 2020: i februari 2020 utfärdade CNMV en varning mot 360WORLDBTC

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”329″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «360WORLDBTC: Betyg och kommentarer»

  1. Antonio svar

    En annan bedragare se upp! Jag ser att han skriver i alla forum och försöker göra de drabbade yr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *