Kommentarer på 3Commas

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera 3Commas (även kallat med namnet: 3commas.io), är en handelsplattform för Criptomonedas. Rekommenderas verkligen 3Commas för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om 3Commas ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är 3Commas ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

3Commas nämner att vara en del av: 3Commas Technologies OÜ.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i estland.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att 3Commas den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: 3Commas är en plattform INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder 3Commas, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Gratis plan: minsta initiala insättning $0, en aktiv SmartTrade, en DCA Bot (enkel / sammansatt bot för Spot eller en för Futures), en Grid Bot, en Options Bot, obegränsad Terminal Scalper.

Plan nybörjare: minsta initiala insättning $14.5, Obegränsade aktiva SmartTrades, en DCA Bot (enkel / sammansatt bot för Spot eller en för Futures), en Grid Bot, en Options Bot, obegränsad Terminal Scalper.

Avancerad plan: minsta initiala insättning $24.5Obegränsade aktiva SmartTrades, Obegränsade DCA-bots (Single / Composite Bot for Spot eller One for Futures), One Grid Bot, One Options Bot, Unlimited Terminal Scalper.

Pro-plan: minsta initiala insättning $49.5, Obegränsade aktiva SmartTrades, Obegränsade DCA Bots (Single / Composite Bot för Spot eller One for Futures), Obegränsade Grid Bots, Obegränsade Alternativ Bot, Obegränsad Terminal Scalper.

3Kommakontotyper
3Kommakontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som 3Commas erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som 3Commas tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

3Commas webbplats
3Commas webbplats

3Commas ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: detaljerad information om de tjänster den erbjuder och deras egenskaper, en blogg med flera informativa artiklar, en utbildningsavdelning, en sektion med vanliga frågor, bland annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information 3Commas

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: 3commas.io

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade 3Commas. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitlighet av företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare jag borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på 3Commas

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att 3Commas-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en företag som inte är reglerat och baserat i ett farligt land för dessa aktiviteter. Också när man letar efter recensioner om 3Commas vi hittade många som är negativa och varnar för detta företag. ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om 3Commas? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «3Komma: Betyg och kommentarer»

 1. Nicolas Ortiz svar

  Jag gav dem pengarna och nu vill de inte ge tillbaka dem till mig, kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Nicolas Ortiz, tack för att du kommenterar 3Commas. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *