I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i 44Trades. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om 44Trades och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats44Trades.com
???? företagetholdings group LTD
⚖️ regleringFSA (Seychellerna)
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressIslas Marshall

⚠️ 44Trades ägs av FX Capital Ltd, företaget ligger på Marshallöarna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare med att analysera kontotyperna som 44Trades erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

44Trades webbplats

44Trades ger en förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 • +44 7360538457 | +34 919033400

???? 44Trades slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED 44Trades.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om 44Trades:

datumUppdatering – nyheter
Juli 2022Klagomål mot finanstillsynsmyndigheten 44Trades: CNMV.
Augusti 202244Trades-mäklaren är kopplad till CoinDeck y TradesUniversal

Användarrecensioner

Vad tycker du om 44Trades? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av 44Trades.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av 44Trades

Hur man rapporterar 44Trades

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera 44Trades?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är 44Trades en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att 44Trades är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är 44Trades pålitlig?

Nej. 44Trades är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från 44Trades?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till 44Trades?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

34 kommentarer om «Är 44Trades en bluff? 2023 recensioner»

 1. Jesus svar

  Investera inte med denna plattform, som är en fullständig bluff, om du vill förlora dina pengar, investera så kommer du att se själv. De är kamouflerade tjuvar, de vill bara att du ska sätta in dina pengar med några förmodade falska vinster, allt med tanken att inte returnera dina pengar när du vill göra ett uttag, allt är vilseledande och de vet hur man gör det mycket bra för okunniga människor som jag som föll in i deras nätverk. Jag har förlorat €1500 och jag vet inte hur jag ska få tillbaka det. Har jag en chans att få tillbaka det och hur? Jag har redan anmält dem till polisen. De är väldigt fräcka och oförskämda när de upptäcks, obehagliga. INVESTERA INTE MED 44 HANDELAR och oreglerade plattformar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesus, du kan få tillbaka pengarna, tack för att du kommenterar 44Trades. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • lofredo bermeo svar

   Jag blev offer för en bluff med 1000 $, pengarna återspeglades aldrig på mitt konto och de ringde mig aldrig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.