✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

4EX7 Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 4EX7 (även kallad 4ex7.live), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen 4EX7 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade 4EX7. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: 4EX7 Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Marshallöarna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av 4EX7, i det här fallet noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Baskonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Svartkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-videokonferenser, prisvarning, daglig analysvideo, 20% välkomstbonus.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-videokonferenser, prisvarning, daglig analysvideo, Juniorkontoansvarig, 40% välkomstbonus.

Silverpärla: minsta initiala insättning på $2.500, Silverspridningar, support 24/6, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-videokonferenser, prisvarning, daglig analysvideo, huvudkontoansvarig, 60% välkomstbonus.

Gyllene konto: minsta initiala insättning på $10.000, Dorado-spreads, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-videokonferenser, prisvarning, daglig analysvideo, anpassad handelsstrategi, VIP-kontoansvarig, 80% välkomstbonus.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, Platinum-spreads, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-videokonferenser, prisvarning, daglig analysvideo, anpassad handelsstrategi, VIP-kontoansvarig, 1 till 1-utbildning, tillgång till exklusiva positioner, 100% välkomstbonus.

Svart konto: Det är nödvändigt att konsultera för att få mer information om detta konto.

4EX7 kontotyper
4EX7 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som 4EX7 erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 4EX7 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

4EX7 Webbplats
4EX7 Webbplats

4EX7 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 4EX7 |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: 4ex7.live

Telefonnummer: har inte

E-post: kontakta direkt från formuläret på webbplatsen

>>> Bedömning på 4EX7 <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 4EX7 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om 4EX7 hittar vi många som är negativa och har kul om det mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB 4EX7 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 4EX7? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «4EX7: Betyg och kommentarer»

 1. Mario svar

  Jag rekommenderar det inte till någon, jag har blivit lurad och jag kan inte återställa det som var mitt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, tack för att du delar din erfarenhet med 4EX7. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *