Bux mäklare

4X handelskommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera 4X handel (kallas även av namnet: 4x-trade.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas 4X Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om 4X Trade Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 4X Trade ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ 4X Trade nämner vara del av: Evergo Ltd.

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Marshallöarna.

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: 4X Trade är mäklare INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av 4X Trade, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Grundkonto, Avancerat konto, Pro -konto och skräddarsytt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 250, daglig rapport och forskning, skrivbord, surfplatta och mobiloperatör, videohandledning.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på € 5.000, daglig rapport och forskning, skrivbord, surfplatta och mobiloperatör, videohandledning, konkurrenskraftiga uppslag, webbinarier.

Pro-konto: minsta initiala insättning på € 25.000, daglig rapport och forskning, skrivbord, surfplatta och mobiloperatör, videohandledning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier, VD, nyheter och SMS -signaler.

Skräddarsydd konto: minsta initiala insättning på € 50.000, daglig rapport och forskning, skrivbord, surfplatta och mobiloperatör, videohandledning, konkurrenskraftiga uppslag, webbinarier, General Account Director, SMS -nyheter och signaler, Premium daglig analys, Premium kundsupport.

4X handelskontotyper
4X handelskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera att 4X Trade erbjuder är: MT4-plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 4X Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

4X Trade -webbplats
4X Trade -webbplats

4X handel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: live -diagram, miniräknare, ekonomisk kalender, information om de produkter du erbjuder, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om 4X handel 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: 4x-trade.com | 4x-trade.net

📞 Telefonnummer: +442038851677

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar 4X Trade. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på 4X handel ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 4X handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om 4X Trade hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillagd CONSOB 4X handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning i augusti 2021 ⚠️
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2022 lade FSMA (Belgien) till 4X handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA februari 2022 varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2022 lade CONSOB till 4X handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2022 ⚠️

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om 4X Trade? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

7 kommentarer om «4X Handel: Betyg och kommentarer»

 1. beaufort t svar

  I Belgien, fsma a dénoncé cette société et il semble qu'elle ne tarra pas à retrouver en prison

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Beaufort T, tack för din kommentar om 4X Trade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Financial Regulator of Belgium har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   ---

   Hej Beaufort T, tack för din kommentar om 4X Trade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna sätts inte in på marknaden, de får dig bara att se och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, mejl som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du kom över den här mäklaren från första början?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Beaufort T, tack för din kommentar om 4X Trade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   ---

   Hej Beaufort T, tack för din kommentar om 4X Trade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, mejl som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du kom över den här mäklaren från första början?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Vit Llanillo svar

  Hej, tack för informationen, den är bra.
  Problemet är att jag inte är säker på om vi pratar om samma företag.
  Dessa är uppgifterna jag har:
  -sida där jag ser utvecklingen av investeringen: infinity4x.com (med personlig åtkomstkod).
  - E-post till finansrådgivaren: [e-postskyddad].

  Kan du hjälpa mig med denna information?
  Tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Blanca, vi kommer att granska det och vid behov kommer vi att göra en recension för denna mäklare.

   Hälsningar.

 3. Giovanni rossi svar

  KONSOBBEN HAR FRÅNGJORT DEM, DE ÄR SCAMMERS DE HAR TAGT 7000 EUR FRÅN MIG

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Giovanni Rossi, tack för att du kommenterar 4X Trade. Denna mäklare är en SCAM. CONSOB (italiensk finansregulator) har redan varnat för dem för att de ljuger och inte regleras (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.