✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget 4xai är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om 4xai och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats4xai.net
???? företaget*Nämner att vara en del av Lighthouse Ventures LLC
⚖️ regleringOmnämnanden regleras av MISA (MWALI International Services Authority)
📧 E-postadress [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressTemasek Blvd, Suntec Tower 1, Singapore 038987
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-06-07
FöretagstypKryptovalutamäklare, råvaror och valutaaktier

Företag: ⚠️ 4xai ägs av Lighthouse Ventures LLC.

Plats: ⚠️ Axai säger sig vara belägen i Singapore, en plats som vi anser vara mycket riskabel. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här, kom ihåg att dina pengar inte kommer att skyddas. Det är ett mycket riskabelt beslut, så vi rekommenderar att du tänker noga innan du litar på det här företaget.

Vi har observerat flera oroande egenskaper hos detta företag och vi vill göra dig uppmärksam på dem.

Vad är 4xai?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det 4xai är en aktiemäklare: kryptovaluta, råvaror och valutahandel.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av 4xai-webbplatsen, som är 4xai.net. Fångsten gjordes i maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +442045874625 och +61279123048

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

* 4xai reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:n:

Detta företag nämner att regleras i Mohéli, denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är tyvärr 4xai en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? Slutbetyg på 4xai ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos 4xai och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats som Singapore.

reglering: De säger sig vara reglerade av en oseriös och osäker instans, som Mohéli. Detta genererar en tydlig brist på säkerhet vad gäller reglering.

Observera att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten. Vi rekommenderar att du är extremt försiktig.

4xai-mäklaren presenteras som ett alternativ för handel med kryptovalutor, CFD:er, valutor och råvaror. Dess huvudkontor i Singapore, en region förknippad med osäkerhet, väcker dock frågor om tillförlitligheten och säkerheten i dess verksamhet. Företaget påstår sig vara föremål för regler från Mohéli, ett föga känt organ med ett tveksamt rykte, vilket väcker allvarliga frågor om skyddet av investerarfonder och transparensen i dess praxis.

Det är viktigt att notera att 4xai har varit föremål för klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Med tanke på denna situation rekommenderas investerare att iaktta extrem försiktighet när de överväger någon typ av interaktion med detta företag. Det är viktigt att göra en noggrann research och noggrant utvärdera riskerna innan du fattar något investeringsbeslut med 4xai.

🚨🚨 Slutsats: Med hänsyn till de angivna skälen drar vi slutsatsen att detta företag saknar seriositet och säkerhet. Vi rekommenderar starkt att du tänker noga innan du skickar pengar till en enhet med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om 4xai:

datum Uppdatering – nyheter
maj 2024Klagomål mot 4xai finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med 4xai.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av 4xai

Om du letar efter information om hur du kan återkräva ditt kapital om du blivit lurad, kan du hitta våra råd i FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar 4xai

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till 4xai?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera 4xai?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är 4xai pålitlig?

Nej. 4xai är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: Den här mäklaren finns på Temasek Blvd, Singapore, vilket är ganska oroande. Dessutom nämner den dess reglering i en annan farlig riktning som Mohéli och dess licens i MISA (MWALI International Services Authority). För att lägga till varningen, rapporteras det av tillsynsmyndigheten FCA.

Hur får man tillbaka pengar från 4xai?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «4xai: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Julio svar

  Det här företaget är en bluff. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julio, tack för att du skrev om 4xai. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *