Annonsera med oss

4XC kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera 4XC (kallas även av namnet: 4xc.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas 4XC verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om 4XC ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det 4XC ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ 4XC nämner vara del av: Geomatrix Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Caymanöarna.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, vi ser det Det regleras av FSC.

 

UPPMÄRKSAMHET: 4XC har en reglering av DÅLIG KVALITET. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton ger 4XC, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton: Standardkonto, Pro -konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $10 (MT4) $500 (MT5), SFlytande pread från 0,8 pips, maximal hävstång 1: 500, $ 20 välkomstbonus.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $100 (MT4) $500 (MT5), Flytande spread från 0,2 pips, 1: 500 maximal hävstångseffekt, $ 20 välkomstbonus.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $25.000 (MT4) $25.000 (MT5), Flytande spread från 0,5 pips, 1: 200 maximal hävstångseffekt, $ 20 välkomstbonus.

4XC kontotyper
4XC kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att 4XC -erbjudanden är: MT4-plattformar y MT5.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som 4XC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

4XC webbplats
4XC webbplats

4XC ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: guider och handledning, kurser, ekonomiska nyheter, analyser, signaler, ekonomisk kalender, information om de produkter den erbjuder, bland annat vanliga frågor.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om 4XC 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: 4xc.com

📞 Telefonnummer: +44 203 514 | +33 805 100 671 (Frankrike) | +55 800 878 6442 (Brasilien) | +351 (Portugal)

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad].com

Du kanske undrar varför vi granskar 4XC. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på 4XC ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 4XC är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om 4XC hittar vi många som är negativa och de varnar för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om 4XC? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «4XC: Betyg och kommentarer»

 1. Marcela svar

  Jag har blivit lurad av dem, jag letar överallt och hittar ingen lösning!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcela, tack för att du kommenterar 4XC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *