4XFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera 4XFX-mÀklaren, Àr en valuta- och CFD-optionsmÀklare. Rekommenderas verkligen 4XFX för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera i företaget?

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av GRF EUROPE OÜ.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att vara baserad i Estland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 4XFX, vi noterar att det erbjuder 4 kontotyper: Nybörjarkontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nybörjarkonto- Grundutbildning, Personal Account Manager, Expert Advisor, Fixed Spreads, 24/5 kundsupport, 1: 100 HÀvstÄng, tillgÄng till kunskapscenter, Forex Center och Resource Center.

Det följs av Silverkonto: grundutbildning, personlig kontoansvarig, expertrÄdgivare, fasta spreads, 24/5 kundsupport, 1: 100-hÀvstÄng, tillgÄng till kunskapscenter, valutacenter och resurscenter, webbinars i linje.

Den tredje typen av konto Àr Guldkonto: avancerad utbildning, erfaren konsult, expertrÄdgivare, fasta spreads, 24/5 kundsupport, 1: 200-hÀvstÄng, tillgÄng till kunskapscenter, valutacenter och resurscenter, webinarier, dagliga marknadsvarningar, en-till-en-handel.

Den sista typen av konto Àr Platinakonto: expertutbildning, personlig trÀnare, expertrÄdgivare, fluktuerande spreads, 24/5 kundsupport, 1: 200 hÀvstÄng, tillgÄng till kunskapscenter, valutacenter och resurscenter, webinarier, dagliga marknadsvarningar, personlig bonuspolicy, personliga handelsvillkor.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för 4XFX-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

4XFX kontotyper
4XFX kontotyper

den plattformar att fungera som 4XFX erbjuder Àr: 4XFXs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som 4XFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

4XFX webbplats
4XFX webbplats

4XFX ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundlÀggande förklaring av de olika instrument som Àr möjliga att handla med 4XFX, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om 4XFX

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.4xfx.com/?lang=en

Telefonnummer: +3726346223, +442080893668 och +4969509527847

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att 4XFX-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att 4XFX Àr en oreglerad mÀklare, och vi har inte kunnat hitta mycket information eller utvÀrderingar om företaget pÄ internet (vilket fÄr oss att tro att det Àr en "ny" mÀklare) sÄ vi föreslÄr försiktighet.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 4XFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «4XFX: Betyg och kommentarer»

 1. jessica svar

  Det första du mÄste göra Àr att rapportera det, ta med allt du har, telefonnummer, e-post, wspa, eventuellt pappersarbete, mycket viktigt kontonumren dÀr pengarna har gÄtt, mottagarna ...
  NÀr du har klagomÄlet mÄste du gÄ till banken för att göra ansprÄk och begÀra Ätertagande av överföringarna eller kortbetalningarna.
  AnstÀll sedan en advokat.
  GÄ igenom media som sprider det, fÄ er alla tillsammans och slÄss tillsammans mot denna pöbel
  Flytta pÄ sociala nÀtverk för att varna mÀnniskor.
  Gör en sammanslutning av offer för ekonomiska chiringuitos.
  HÀr i Spanien Àr man redan pÄ gÄng och med det hoppas vi kunna gÄ lÄngt.
  Å andra sidan kommer de att fortsĂ€tta att ringa dig, falla inte igen för det finns mĂ„nga som kommer att försöka bluffa dig igen, vissa som pĂ„stĂ„r sig vara Ă„tervinning av pengar, oavsett varför de kommer att anvĂ€nda mer pengar frĂ„n dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jessica, tack för dina kommentarer om 4XFX.

   hÀlsningar

 2. jorg g svar

  Var försiktig eftersom CNMV har markerat dem som en möjlig bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorg, tack för informationen om 4XFX.

   HĂ€lsningar.

 3. Eladio Villar svar

  Hej, god eftermiddag, jag har inte fÄtt mina pengar Ànnu och jag har kontaktat via en agent som arbetar direkt med dem. HÀromdagen svarade han mig via ett mejl och sa att jag skulle kontakta 4xfx men ingen frÄn 4xfx ringer till mig och svarar pÄ mejlen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eladio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med 4XFX med oss, har du försökt kontakta dem frÄn en annan telefon eller e-post? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

  • Peter Arnold svar

   det Àr synd att detta hÀnder oss

   Jag har vÀntat sex mÄnader pÄ ett berömt uttag som aldrig kommer, jag kan inte fungera eftersom de inte tillÄter mig att komma Ät och du tar inte mina samtal

   har du fortfarande kontakt med dem?

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med 4XFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Prova att ringa dem frÄn ett annat nummer eller ett annat e-postmeddelande.

    hÀlsningar

 4. Eladio Villar svar

  Jag har inte hört frĂ„n dem pĂ„ 1 mĂ„nad, jag vet bara att de har sagt till mig att de skulle dubbla min inkomst. Först 250 € sedan 2750 € om jag skriver under papper. Vad hĂ€nder om jag skickar en kopia av ID och kort osv. ... för ingenting en falsk jag har redan kontaktat bankförsĂ€kringen Jag vĂ€ntar pĂ„ ditt svar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eladio, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med oss ​​... Hur lĂ€nge har du vĂ€ntat pĂ„ att ditt kapital dras tillbaka? Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *