4XFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera 4XFX-mäklaren, är en valuta- och CFD-optionsmäklare. Rekommenderas verkligen 4XFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera i företaget?

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av GRF EUROPE OÜ.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att vara baserad i Estland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 4XFX, vi noterar att det erbjuder 4 kontotyper: Nybörjarkontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nybörjarkonto- Grundutbildning, Personal Account Manager, Expert Advisor, Fixed Spreads, 24/5 kundsupport, 1: 100 Hävstång, tillgång till kunskapscenter, Forex Center och Resource Center.

Det följs av Silverkonto: grundutbildning, personlig kontoansvarig, expertrådgivare, fasta spreads, 24/5 kundsupport, 1: 100-hävstång, tillgång till kunskapscenter, valutacenter och resurscenter, webbinars i linje.

Den tredje typen av konto är Guldkonto: avancerad utbildning, erfaren konsult, expertrådgivare, fasta spreads, 24/5 kundsupport, 1: 200-hävstång, tillgång till kunskapscenter, valutacenter och resurscenter, webinarier, dagliga marknadsvarningar, en-till-en-handel.

Den sista typen av konto är Platinakonto: expertutbildning, personlig tränare, expertrådgivare, fluktuerande spreads, 24/5 kundsupport, 1: 200 hävstång, tillgång till kunskapscenter, valutacenter och resurscenter, webinarier, dagliga marknadsvarningar, personlig bonuspolicy, personliga handelsvillkor.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för 4XFX-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

4XFX kontotyper
4XFX kontotyper

den plattformar att fungera som 4XFX erbjuder är: 4XFXs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 4XFX tillhandahåller på sin webbplats.

4XFX webbplats
4XFX webbplats

4XFX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med 4XFX, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om 4XFX

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.4xfx.com/?lang=es

Telefonnummer: +3726346223, +442080893668 och +4969509527847

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att 4XFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att 4XFX är en oreglerad mäklare, och vi har inte kunnat hitta mycket information eller utvärderingar om företaget på internet (vilket får oss att tro att det är en "ny" mäklare) så vi föreslår försiktighet.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 4XFX? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «4XFX: Betyg och kommentarer»

 1. Manuel svar

  Jag började med den här plattformen med 250 euro, jag började öka min vinst och när vi bestämde oss för att ta ut kapital sa de till mig att jag var tvungen att betala 15% av kapitalet så jag skrev in 900 jag fick aldrig mitt kapital de berättade för mig problem med banken och sedan lägger de in det på mitt konto så att jag skulle ha mer kapital. Sedan efter att ha varit skyldig kapitalet bestämmer jag mig för att ta ut och jag bestämmer mig för att jag måste betala först. Det är normalt att vara så här
  Plattformen är 4xf.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, DET ÄR INTE NORMALT, DU BEDRAR DIG, DENNA TYP AV ÅTGÄRDER UTFÖRS AV EN SCAMMER-MÄKARE SOM BEHÅR ALLA PENGAR DU SÄCKER OCH ALLTID KOMMER ATT LJGA FÖR DIG. Tack för att du skriver om 4XFX. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. jessica svar

  Det första du måste göra är att rapportera det, ta med allt du har, telefonnummer, e-post, wspa, eventuellt pappersarbete, mycket viktigt kontonumren där pengarna har gått, mottagarna ...
  När du har klagomålet måste du gå till banken för att göra anspråk och begära återtagande av överföringarna eller kortbetalningarna.
  Anställ sedan en advokat.
  Gå igenom media som sprider det, få er alla tillsammans och slåss tillsammans mot denna pöbel
  Flytta på sociala nätverk för att varna människor.
  Gör en sammanslutning av offer för ekonomiska chiringuitos.
  Här i Spanien är man redan på gång och med det hoppas vi kunna gå långt.
  Å andra sidan kommer de att fortsätta att ringa dig, falla inte igen för det finns många som kommer att försöka bluffa dig igen, vissa som påstår sig vara återvinning av pengar, oavsett varför de kommer att använda mer pengar från dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jessica, tack för dina kommentarer om 4XFX.

   hälsningar

 3. jorg g svar

  Var försiktig eftersom CNMV har markerat dem som en möjlig bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorg, tack för informationen om 4XFX.

   Hälsningar.

 4. Eladio Villar svar

  Hej, god eftermiddag, jag har inte fått mina pengar ännu och jag har kontaktat via en agent som arbetar direkt med dem. Häromdagen svarade han mig via ett mejl och sa att jag skulle kontakta 4xfx men ingen från 4xfx ringer till mig och svarar på mejlen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eladio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 4XFX med oss, har du försökt kontakta dem från en annan telefon eller e-post? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

  • Peter Arnold svar

   det är synd att detta händer oss

   Jag har väntat sex månader på ett berömt uttag som aldrig kommer, jag kan inte fungera eftersom de inte tillåter mig att komma åt och du tar inte mina samtal

   har du fortfarande kontakt med dem?

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med 4XFX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Prova att ringa dem från ett annat nummer eller ett annat e-postmeddelande.

    hälsningar

 5. Eladio Villar svar

  Jag har inte hört talas om dem på en månad, jag vet bara att de har sagt till mig att de skulle fördubbla mina inkomster. Först 1 € och sedan 250 € om jag skriver papper. Vad händer om jag skickar en kopia av ID och kort etc ... för ingenting en falsk jag har redan kontaktat bankförsäkringen jag väntar på ditt svar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eladio, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med oss ​​... Hur länge har du väntat på att ditt kapital dras tillbaka? Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.