✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om 4XHUB EU är ett företag som vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om 4XHUB EU och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats4xhub.eu
???? företaget*Nämner att vara en del av 4XHUB EU Limited 
⚖️ regleringNämner att regleras av CySEC, finanstillsynsmyndighet på Cypern
📧 E-postadress [e-postskyddad] y [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att vara belägen på Amathoundas Avenue 210, Energy House
Block A, Office 1, Pyrgos 4534 Limassol, Cypern
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på: Nämner inte dess registreringsdatum
FöretagstypCFD-mäklare för forex, kryptovalutor, index, metaller, råvaror, aktier och energi

Företag: ⚠️ 4XHUB EU ägs av 4XHUB EU Limited.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat på Cypern, men vi tror att detta är falsk information.

Det är viktigt att agera med extrem försiktighet med tanke på förekomsten av olika oroande tecken.

Vad är 4XHUB EU?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det 4XHUB EU är en: CFD-mäklare för valuta, kryptovalutor, index, metaller, råvaror, aktier och energi .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
MINI€100
KLASSIKER€2000

Information på webben

4xhub 1 webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av 4XHUB EU-webbplatsen, som är 4xhub.eu. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +357 25256070

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Förordning av 4XHUB EU

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen är ganska alarmerande här. Även om företaget nämner att det är reglerat på Cypern, leder bristen på detaljer och transparens i denna förordning till att vi ifrågasätter dess sanning. Det är viktigt att vara mycket försiktig när man överväger eventuella relationer med detta företag.

???? Slutbetyg på 4XHUB EU ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos 4XHUB EU och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Cypern, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Företaget hävdar att det står under tillsyn av Cypern, ett land med rykte för stark reglering, men våra undersökningar visar att detta påstående kanske inte är korrekt, vilket tyder på bristande integritet från företagets sida.

Efter att noggrant granskat 4XHUB EU-webbplatsen, noteras det att de fungerar som en mäklare som erbjuder ett brett utbud av CFD:er på valuta, kryptovalutor, index, metaller, råvaror, aktier och energi. Men även om de hävdar att de befinner sig på Cypern, en plats känd för sin starka finansiella reglering, råder det stora tvivel om sanningshalten i denna information. Vi har inte hittat några solida bevis som stödjer deras påstående om att vara reglerade på Cypern, vilket kan tyda på bristande transparens och ärlighet från företagets sida angående dess drift och efterlevnad av regelverk.

Det är avgörande att betona att adekvat reglering ger en nivå av säkerhet och skydd för investerare, en aspekt som verkar äventyras av bristen på tydlighet i 4XHUB EU-reglering. Denna diskrepans mellan påståendet om att vara reglerad i Cypern och bristen på bekräftelse av denna information understryker behovet av att vara försiktig när man överväger alla typer av affärsrelationer med detta företag.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl är vår bedömning att detta företag är oseriöst och osäkert. Försiktighet rekommenderas på grund av många oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

4XHUB EU News: Hittills har inga uppdateringar mottagits från 4XHUB EU.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med 4XHUB EU.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Guide för att återställa pengar lurade av 4XHUB EU

Om du har blivit lurad och behöver veta hur du får tillbaka dina pengar finns våra råd tillgängliga i FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar 4XHUB EU

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål av någon anledning, hittar du det bästa sättet att göra det i avsnittet FAQ nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till 4XHUB EU?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera 4XHUB EU?

Det är viktigt att du kontaktar lämplig finansiell tillsynsmyndighet i ditt land för att lämna in ett formellt klagomål mot 4XHUB EU. Om du har frågor om hur du går tillväga, lämna en kommentar här så guidar vi dig.

Är 4XHUB EU pålitlig?

Nej. 4XHUB EU är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 4XHUB EU påstår sig vara beläget på Cypern, en plats som allmänt anses säker. Vi misstänker dock att detta påstående kan vara falskt och avsett att vilseleda kunder. När det gäller dess reglering förklarar företaget att det övervakas av tillsynsmyndigheterna på Cypern, kända för sin strikta kontroll. Våra undersökningar tyder dock på att detta påstående kanske inte är korrekt, vilket väcker allvarliga frågor om 4XHUB EU:s integritet och transparens i dess affärspraxis.

Hur gör jag anspråk på en återbetalning från 4XHUB EU?

Om du förlorat pengar och vill få tillbaka dem, besök detta guide där vi förklarar processen för att få tillbaka pengar från potentiellt bedrägliga företag som 4XHUB EU.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «4XHUB EU: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Santi svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santi, tack för att du skriver om 4XHUB EU. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *