Kommentarer till 53 Capital Trade

 

âžĄïž I det hĂ€r avsnittet vi kommer att analysera 53 Capital Trade (kallas Ă€ven med namnet: 53capitaltrade.info, 53capitaltrade.com Ăł 53capitaltrade.net), Ă€r en mĂ€klare av Forex och CFD. Rekommenderas verkligen 53 Capital Trade för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

sedan hittar du följande: Ă„sikter om 53 Kapitalhandel ✅, pĂ„stĂ„enden, klagomĂ„l 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är 53 Capital Trade ⚠ en sĂ€ker sida? ⛔ Kan vi lita pĂ„ detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut vĂ„ra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 


â„č NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

❌ 53 Capital Trade nĂ€mner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, företaget Ă€r baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, men det finns inget giltig information för att bekrĂ€fta detta tror vi det det Ă€r falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din sĂ€kerhet, noterar vi att 53 Capital Trade nĂ€mner ASIC och FMA reglering, men den hĂ€r mĂ€klaren förekommer faktiskt inte i nĂ€mnda byrĂ„ers register 53 Capital Trade har ingen typ av reglering.

⚠ UPPMÄRKSAMHET: 53 Capital Trade Ă€r en mĂ€klare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihĂ„g: det bĂ€sta (och sĂ€kraste) alternativet Ă€r reglerade mĂ€klare, eftersom de mĂ„ste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mĂ€klare Ă€r mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder 53 Capital Trade, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som 53 Capital Trade erbjuder Àr: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

HÀr kommer vi att undersöka de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som 53 Capital Trade tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara a stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

53 Capital Trade-webbplatsen
53 Capital Trade-webbplatsen

53 Capital Trade ger följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara en kort beskrivning av företaget, egentligen inte mycket annat.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

â„č En annan Information pĂ„ 53 Capital Trade â„č

 

đŸ”» Vi kommer att lĂ€mna dig nĂ„got mer Ă€n Information om du vill kontakta företaget eller sjĂ€lv se dess webbplats. đŸ”»

🌏 Webbplats: 53capitaltrade.info | 53capitaltrade.com | 53capitaltrade.net

📞 Telefonnummer: + 44 203 332 220 0

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade 53 Capital Trade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vÄr recensioner sida hjÀlpa investerare, tillhandahÄllande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du Àr benÀgen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du Àr en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lÀmnar en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

 

⚠ VĂ€rdering pĂ„ 53 Capital Trade ⚠

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt: Tycker vi att 53 Capital Trade-företaget Ă€r pĂ„litligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det Ă€r en olagligt företag, klart anges för ta pengar frĂ„n mĂ€nniskor genom bedrĂ€geri och fusk. Det Ă€r vĂ€ldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, huvudsidan visar en FCA-certifikat det redan vi verifierar att det Ă€r falskt plus Vi har sett rikligt med klagomĂ„l frĂ„n anvĂ€ndare som blivit lurade av 53 Capital Trade. ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idĂ©, vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 📛

⛔ UPPMÄRKSAMHET ⛔: i november 2021 CNMV lĂ€ggs till 53 Kapitalhandel till din lista bedrĂ€gliga finansiella företag, för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

âžĄïž LĂ€nk till M CNMV-varningen för november 2021


VĂ„ra rĂ„d: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dĂ„ligt reglerad mĂ€klare, nĂ€r du kan investera hos en mĂ€klare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av fĂ„ Ă„tgĂ€rder som sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r mĂ€klarregleringMed andra ord Ă€r det förmodligen den viktigaste egenskapen hos nĂ„gon mĂ€klare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilka kunderna kan fĂ„ missförstĂ„nd eller problem lĂ€mna in ett klagomĂ„l. 📌

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tycker du att vĂ„r Ă„sikt inte stĂ€mmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta ocksĂ„ LĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet av denna mĂ€klare.

 

đŸ”»đŸ”» Vi lĂ€mnar en omröstning öppen sĂ„ att handlare, kunder och mĂ€klare kan rösta. đŸ”»đŸ”» 

 

Vad tycker du om 53 Capital Trade? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «53 Kapitalhandel: Betyg och kommentarer»

 1. iris svar

  Hej, jag heter Iris, precis som du ringde mig för att ta ut utan att betala nÄgot, de skickade mig en falsk överföring som de redan hade gjort, till slut ringde jag banken och de sa till mig att det inte fanns nÄgot, efter det nÀr jag berÀtta för dem att banken hade berÀttat för mig, de sÀger till mig vÀnta 1 dag till, dÀrifrÄn sÀger de till mig att det inte kan skickas och jag mÄste betala $ 500, uppenbarligen kommer jag inte att ge dem ett öre,
  Detta Àr mitt fall, gud förbjude att vi en dag fÄr tillbaka vÄra pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com svar

   Hej Iris, tack för din kommentar om 53 Capital Trade. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, pengarna slĂ€pps inte ut pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Francisco Burgos svar

  Jag har pratat med chatten men den avvisar mig

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com svar

   Hej Francisco, försök att fylla i formulÀret.

   HĂ€lsningar.

 3. Francisco Burgos svar

  Hej, jag har ocksÄ blivit ett offer för dessa tjuvar, jag har betalat 1700 dollar för att ta ut pengarna som jag har dÀr och de ber mig om 670 till, de Àr banditer. och du fÄr förmodligen pengarna tillbaka
  förlorat och har typ tvÄ med mitt fall de har inte sagt nÄgot och dÄ. Vem ska man tro. lÄt mig veta om du Àr med

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com svar

   Hej Francisco, vi svarar alltid och för att Ă„terstĂ€lla dig mĂ„ste du prata med chatten eller fylla i formulĂ€ret sĂ„ att de bedömer ditt fall. De Ă€r ett nĂ€tverk av bedragare alla, det de sĂ€ger Ă€r en lögn, tro dem inte, allt Ă€r en instĂ€llning för att fĂ„ dina pengar, du kommer att förlora Ă€nnu mer Ă€n vad du redan har dĂ€r inne som de kommer att behĂ„lla om du betalar eller inte betalar. Tack för din kommentar om 53 Capital Trade. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de bara visar dem och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 4. Vicente Asensio Coy Aragon svar

  Hej ... jag började investera 2016 eller 2017 med 53Option, nÀr jag gick för att ta ut en del av vinsten var det omöjligt, till slut kunde jag inte ens komma in pÄ mitt konto och jag gav upp det för förlorat ... I augusti av i Är 2021 fÄr de kontakt med mig och sÀger att jag har ett behÄllet kapital och att de gör ett nytt projekt och mÄste göra upp alla rÀkenskaper för att genomföra det projektet.

  Sida 10 procent av kapitalet, som förmodligen var provisioner.

  Efter att ha betalat pengarna sÀger de till mig att de kommer in i revisionen och att dubbelbeskattningen mÄste betalas till Bank of Mexico.

  Efter att frÄgan om pandemin skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat och för att pÄskynda överföringen, erbjöd de mig amparolagen som de tÀckte, eftersom jag inte var villig att betala nÄgonting, förmodligen gjorde de den första betalningen till advokaten för att starta skydd men de har inte gjort det andra och de kommer inte att göra det eftersom den hÀr killen inte har jobbat med 53Capital pÄ nÄgra Är.

  Advokaten sÀtter press pÄ mig att slutföra betalningen till honom, eftersom jag tecknar ett kontrakt med honom, men den hÀr advokaten rekommenderade mig det genom den tidigare nÀmnda kapitalhandeln.

  SÄ de Àr sÀkert i ledarband.

  Å andra sidan berĂ€ttar tjejen som berĂ€ttade för mig att den hĂ€r killen inte lĂ€ngre jobbar pĂ„ 53Capital, att hon jobbar i ett annat företag som heter Gesein och att för att fĂ„ tillbaka pengarna mĂ„ste jag öppna ett nytt konto, hon har skickat en lĂ€nk till mig till sidan för 53Capital trade för att registrera mig och skicka dig för mycket data, vilket jag inte kommer att göra. Kan nĂ„gon berĂ€tta för mig om jag kan fĂ„ tillbaka en del av mina pengar och om dessa personer kan stĂ€llas inför rĂ€tta...

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com svar

   Hej Vicente, de Àr alla ett nÀtverk av bedragare, allt Àr en lögn, tro dem inte, allt Àr en instÀllning för att fÄ dina pengar, du kommer att förlora Ànnu mer Àn vad du redan har dÀr inne som de gÄr att behÄlla den oavsett om du betalar eller inte betalar . Tack för din kommentar om 53 Capital Trade. Den hÀr mÀklaren Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Àr inte verklig, de lÀgger inte ut pengarna pÄ marknaden, de bara visar dem och till slut berÀttar de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 5. Arancha Hidalgo svar

  God morgon,
  En spansk person kontaktar mig för att ta ut kapitalet, men du mÄste betala för de fakturor som inte gjorts av företaget. Har du nyheter om nÄgon har samlat i Är? Svaret Àr brÄdskande, de har gett mig en tidsfrist för att betala imorgon.
  I teorin tar det tio dagar att göra överföringen, du mÄste skicka betalningen till Mexiko och sedan skickar BNP Paris den, allt Àr mycket sÀllsynt.
  tack

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Arancha, det Àr allt en lögn, tro inte det, lÄter inte det du sÀger konstigt för dig? Betala rÀkningar? Det Àr en hel uppsÀttning för att fÄ ut pengarna frÄn dig, du kommer att förlora Ànnu mer Àn vad du redan har dÀr inne. de kommer att behÄlla det oavsett om du betalar eller inte. Tack för att du kommenterade 53 Capital Trade. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 6. Jag Àr vÀrt kuk svar

  Den hÀr sidan Àr densamma, Àgaren av denna sida Àr Isai Mendez Sanchez och lÄtsas vara David Goldenberg (fiktiv person) Àr bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej mig, Àr sidan densamma som vilken? Tack för att du frÄgade om 53 Capital Trade. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 7. Marti svar

  Dessa tjuvar lovade mig uttag nÀr jag ville och snabbt, för nu vill jag dra mig och de kommer inte att lÄta mig, de Àr tjuvhundar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Marti, tack för att du frÄgade om 53 Capital Trade. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *