55CMT Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren 55CMT (kallas ocksĂ„ 55 HANDEL MED Myntmarknaden o 55cmt.com), Ă€r en Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen 55CMT för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskade 55CMT. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: PHHLT Marketing Limited.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom 55CMT inte nĂ€mner nĂ„got om att vara ett reglerat företag, tror vi att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som 55CMT erbjuder, noterar vi att 55CMT faktiskt inte nĂ€mner information om att Ă€ga olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som 55CMT erbjuder Àr: uppenbarligen 55CMTs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som 55CMT tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

55CMT webbplats
55CMT webbplats

 

55CMT ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: mycket grundlÀggande förklaring och utan att gÄ i detalj om de tjÀnster som 55CMT erbjuder, förklaring till olika kryptovalutor ovan, nÄgra utbildningsvideor, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om 55CMT

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.55cmt.com

Telefonnummer: 442080895322, 442080895453 och 43720022563

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Betyg ca 55 CM <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att 55CMT-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Saint Vincent och Grenadinerna), det ger vÀldigt lite information om de tjÀnster som företaget erbjuder, nÀr letar efter vÀrderingar över 55CMT kunde vi verkligen inte hitta nÄgon annan, vilket sÀger att det Àr ett "nytt" företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

MĂ€klaren Ă€r relaterad till mĂ€klaren CCTM-marknaden och företaget PHHLT Marketing Limited, bĂ„de mĂ€klaren och PHHLT Marketing Limited, varnades av den spanska tillsynsmyndigheten CNMV. 

 

Uppdatering frÄn januari 2020: 55CMT har varnats av CNMV

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 55CMT? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

15 kommentarer om «55CMT: Betyg och kommentarer»

 1. evelyn svar

  God morgon, jag blev ocksÄ lurad, jag vet ingenting om dem, de slutade ringa mig, om du vill att vi ska klaga pÄ bluff tillsammans?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Evelyn, tack för att du kommenterade 55CMT. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 2. Ana Garcia svar

  OcksÄ lurad av 55cmt, mina kontakter Carlos, Rafa och Stefan
  Varje gÄng allt fungerade och jag hade tjÀnat pengar frÄgade de mig om deras provision, tÀnk om skatter, ....

  De skickade till och med fakturor frÄn Raifeissen-banken ...

  Jag förlorade allt!!!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med 55CMT. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 3. Martin svar

  Hej god dag
  Jag investerade 250 € för 10 dagar sedan, vilket har genererat en hel del fördelar, men efter allt jag lĂ€ser ser jag att det Ă€r en lögn
  Jag har bett dem för 4 dagar sedan att bara Äterbetala insÀttningen, fördelarna med att lÀmna dem dÀr, (för jag vill bara fÄ tillbaka det jag lagt in), och sedan dess har jag inte hört frÄn nÄgon. Inga telefonsamtal, inga e-postmeddelanden och jag har redan skickat nÄgra e-postmeddelanden.
  Mina heter Carlos och Rafa ... kÀnda enligt vad jag ser
  Jag har försökt hitta dem med de nummer de ringde mig frÄn, och de verkar inte finnas heller ... Jag vet inte ...
  Jag har avbrutit det kort som jag betalat med, eftersom de naturligtvis har alla mina data, kortet skannat pÄ bÄda sidor, ID osv ...
  SÄ jag ber om hur man hittar dem, eller gör ett klagomÄl eller nÄgot, och om de hÀr pengarna kan vara tillbaka eller inte, ser jag det tvivelaktigt
  tack

  • MARTIN svar

   Hittills fĂ„r jag fortfarande inte det jag begĂ€rde, bara att de har ringt mig och de sĂ€ger till mig att för att ta ut de insatta plus förmĂ„nerna mĂ„ste jag betala deras provision, vilket Ă€r 300 € mer.
   SjÀlvklart har jag sagt till dem vad de ska prata om frisören, att de betalar mig först och att kommissionen dras tillbaka frÄn förmÄnerna. Och de sÀger till mig att det inte kan vara, att de kommer att rÄdfrÄga det och ÄtervÀnda samtalet.
   Men jag tror inte att de kommer att rÄdfrÄga det eller sÄ kommer de att ringa tillbaka, för de Àr inte villiga att göra det.
   Om jag har fler nyheter kommer jag att meddela det till dig sÄ att det inte hÀnder dig som jag, att jag redan ser pengarna mer Àn förlorade.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    NÀr det gÀller provisionen, att du betalar denna provision garanterar inte att du fÄr tillbaka dina pengar, kom ihÄg att vi pratar om ett företag utan nÄgon form av reglering, bland mÄnga andra negativa egenskaper.

    hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martin, tack för att du delar din erfarenhet med 55CMT. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om att rapportera dem eller göra ett ansprÄk, frÄn vilket land skriver du till oss?

   hÀlsningar

 4. heidi svar

  Jag har investerat och jag ville fÄ vinsten och de sa till mig att de skulle ringa mig för transaktionen och de har inte ringt mig, sanningen fÄr mig att tvivla pÄ att det kommer att vara sant!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Heidy, tack för att du delar din erfarenhet med 55CMT. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Hur lÀnge har du försökt dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 5. Peter svar

  De fick mig att investera ett visst belopp och enligt dem genererade det mycket pengar, jag sa till dem att jag ville fÄ tillbaka investeringen + vinsten och de sa till mig att jag mÄste betala provisionen först och sedan skulle de skicka det till mig. De insisterar pÄ att jag betalar provisionen. Jag ser det hÀr företaget som ganska tveksamt. Jag föreslog att de skulle debiteras provisionen av de erhÄllna vinsterna och de sa att jag inte skulle nÀmna det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med 55CMT, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post eller telefonnummer?

   Att bli ombedd att ta ut pengar Àr ett mycket dÄligt tecken som lÀggs till de negativa egenskaper som vi nÀmnde i recensionen. Var vÀldigt försiktig.

   HĂ€lsningar.

  • mercedes svar

   De berÀttade för mig samma sak, men av nödvÀndighet var jag tvungen att komma överens och efter mer Àn en mÄnad skickade de bara hÀlften av det jag begÀrde.

   de Àr verkligen oetiska mÀnniskor

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Mercedes, tack för att du delar din erfarenhet med 55CMT, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *