55CMT Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 55CMT (kallas också 55 HANDEL MED Myntmarknaden o 55cmt.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen 55CMT för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade 55CMT. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: PHHLT Marketing Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom 55CMT inte nämner något om att vara ett reglerat företag, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som 55CMT erbjuder, noterar vi att 55CMT faktiskt inte nämner information om att äga olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som 55CMT erbjuder är: uppenbarligen 55CMTs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 55CMT tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

55CMT webbplats
55CMT webbplats

55CMT ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: mycket grundläggande förklaring och utan att gå i detalj om de tjänster som 55CMT erbjuder, förklaring till olika kryptovalutor ovan, några utbildningsvideor, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om 55CMT

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.55cmt.com

Telefonnummer: 442080895322, 442080895453 och 43720022563

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Betyg ca 55 CM <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att 55CMT-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), det ger väldigt lite information om de tjänster som företaget erbjuder, när letar efter värderingar över 55CMT kunde vi verkligen inte hitta någon annan, vilket säger att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Mäklaren är relaterad till mäklaren CCTM-marknaden och företaget PHHLT Marketing Limited, både mäklaren och PHHLT Marketing Limited, varnades av den spanska tillsynsmyndigheten CNMV. 

Uppdatering från januari 2020: 55CMT har varnats av CNMV

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 55CMT? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

15 kommentarer om «55CMT: Betyg och kommentarer»

 1. evelyn svar

  God morgon, jag lurades också, jag vet ingenting om dem, de slutade ringa mig, om du vill att vi ska klaga på bedrägerier tillsammans?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Evelyn, tack för att du kommenterade 55CMT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ana Garcia svar

  Också lurad av 55cmt, mina kontakter Carlos, Rafa och Stefan
  Varje gång allt fungerade och jag hade tjänat pengar frågade de mig om deras provision, tänk om skatter, ....

  De skickade till och med fakturor från Raifeissen-banken ...

  Jag förlorade allt!!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med 55CMT. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 3. Martin svar

  Hej god dag
  Jag investerade 250 € för 10 dagar sedan, vilket har genererat en hel del fördelar, men efter allt jag läser ser jag att det är en lögn
  Jag har bett dem för 4 dagar sedan att bara återbetala insättningen, fördelarna med att lämna dem där, (för jag vill bara få tillbaka det jag lagt in), och sedan dess har jag inte hört från någon. Inga telefonsamtal, inga e-postmeddelanden och jag har redan skickat några e-postmeddelanden.
  Mina heter Carlos och Rafa ... kända enligt vad jag ser
  Jag har försökt hitta dem med de nummer de ringde mig från, och de verkar inte finnas heller ... Jag vet inte ...
  Jag har avbrutit det kort som jag betalat med, eftersom de naturligtvis har alla mina data, kortet skannat på båda sidor, ID osv ...
  Så jag ber om hur man hittar dem, eller gör ett klagomål eller något, och om de här pengarna kan vara tillbaka eller inte, ser jag det tvivelaktigt
  tack

  • MARTIN svar

   Hittills får jag fortfarande inte det jag begärde, bara att de har ringt mig och de säger till mig att för att ta ut de insatta plus förmånerna måste jag betala deras provision, vilket är 300 € mer.
   Självklart har jag sagt till dem vad de ska prata om frisören, att de betalar mig först och att kommissionen dras tillbaka från förmånerna. Och de säger till mig att det inte kan vara, att de kommer att rådfråga det och återvända samtalet.
   Men jag tror inte att de kommer att rådfråga det eller så kommer de att ringa tillbaka, för de är inte villiga att göra det.
   Om jag har fler nyheter kommer jag att meddela det till dig så att det inte händer dig som jag, att jag redan ser pengarna mer än förlorade.

   • Rekommenderade mäklare

    När det gäller provisionen, att du betalar denna provision garanterar inte att du får tillbaka dina pengar, kom ihåg att vi pratar om ett företag utan någon form av reglering, bland många andra negativa egenskaper.

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martin, tack för att du delar din erfarenhet med 55CMT. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om att rapportera dem eller göra ett anspråk, från vilket land skriver du till oss?

   hälsningar

 4. heidi svar

  Jag har investerat och jag ville få vinsten och de sa till mig att de skulle ringa mig för transaktionen och de har inte ringt mig, sanningen får mig att tvivla på att det kommer att vara sant!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Heidy, tack för att du delar din erfarenhet med 55CMT. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Hur länge har du försökt dra dig tillbaka?

   hälsningar

 5. Peter svar

  De fick mig att investera ett visst belopp och enligt dem genererade det mycket pengar, jag sa till dem att jag ville få tillbaka investeringen + vinsten och de sa till mig att jag måste betala provisionen först och sedan skulle de skicka det till mig. De insisterar på att jag betalar provisionen. Jag ser det här företaget som ganska tveksamt. Jag föreslog att de skulle debiteras provisionen av de erhållna vinsterna och de sa att jag inte skulle nämna det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 55CMT, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på rådgivare, e-post eller telefonnummer?

   Att bli ombedd att ta ut pengar är ett mycket dåligt tecken som läggs till de negativa egenskaper som vi nämnde i recensionen. Var väldigt försiktig.

   Hälsningar.

  • mercedes svar

   De berättade för mig samma sak, men av nödvändighet var jag tvungen att komma överens och efter mer än en månad skickade de bara hälften av det jag begärde.

   de är verkligen oetiska människor

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Mercedes, tack för att du delar din erfarenhet med 55CMT, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.