70Trades kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 70 Handlar (kallas även 70trades.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen 70Trades för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade 70Trades. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Securcap Securities Limited och Wanakena Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna och Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 70Trades, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Introduktionsplan, avancerad plan och professionell plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Inledande plan: lGratis e-bok, gratis utbildning, onlinehandel, nybörjarkurs, 1: 200 hävstång, personlig kontoansvarig.

Avancerad plan- Gratis e-bok, gratis utbildning, onlinehandel, nybörjarkurs, 1: 200 hävstång, fria handelssignaler, personlig kontohanterare.

Professionell plan- Gratis e-bok, gratis utbildning, onlinehandel, nybörjarkurs, 1: 200-hävstång, frihandelssignaler, personlig kontoansvarig, fri handel i fyra månader.

 

70Trades kontotyper
70Trades kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som 70Trades erbjuder är: PROFit-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 70Trades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

70Trades webbplats
70Trades webbplats

70Trades tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, marknadsanalys, information, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om 70 Handlar |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: 70trades.com

📞 Telefonnummer: + 6531592317

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på 70 Handlar <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 70 Handlar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Seychellerna). Dessutom, när vi letar efter recensioner om 70Trades hittar vi många som är negativt och ha kul på den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : uppdatering: enligt meddelanden från 70Trade-kunder är företaget kopplat till andra mäklare med ett mycket dåligt rykte och olika klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter; uBanker, Finansika Handel, XLNTrade, A3Trading, 70 Handlar, Ontega y SECURCAP. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 70Trades? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «70Trades: Betyg och kommentarer»

 1. Laureano svar

  Jag trodde inte att det skulle hända mig men jag har blivit lurad, jag kan inte ta ut pengarna och de svarar mig inte, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laureano, tack för din information om 70Trades. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *