✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget 99STOCK TRADES är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om 99STOCK TRADES och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats99stocktrades.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressUSA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 14 mars 2023
FöretagstypForex, CFD:er, råvaror och kryptovalutor

företaget: 99STOCK TRADES nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: Företaget nämner att vara lokaliserat i USA, men vi tror att detta är falsk information.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är 99STOCK TRADES?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det 99STOCK TRADES är en: kryptovaluta, CFD:er, valuta- och råvarumäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

99stocktrades webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen 99STOCK TRADES, som är 99stocktrades.com. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har inte hittat telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*99LAGERHANDELsreglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av 99STOCK TRADES ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos 99STOCK TRADES och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som USA, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Varningen om 99STOCK TRADES är allvarlig: den har rapporterats av BCSC, vilket tyder på betydande risker när man överväger någon typ av relation med detta företag. Bristen på transparens om deras affärspartnerskap väcker allvarliga frågor om deras trovärdighet. Utelämnandet av detaljer om din tillhörighet skapar misstro och tyder på bristande allvar i dina affärsmetoder.

99STOCK TRADES presenterar sig som en mäklare som verkar inom valuta, CFD, kryptovalutor och råvaror, och påstår sig vara belägen i USA, en plats känd för sin säkerhet. Det finns dock allvarliga misstankar om sanningshalten i detta uttalande. Otydligheten om dess faktiska placering och bristen på regulatoriska detaljer tyder på en möjlig brist på transparens. Avsaknaden av information om dess reglering innebär risker, eftersom det kan vara ett oreglerat företag som lämnar kunderna potentiellt oskyddade.

Av dessa skäl rekommenderas det starkt att du fortsätter med extrem försiktighet när du överväger någon typ av handelsrelation med 99STOCK TRADES. Den regulatoriska varningen, bristen på information om dess affärstillhörighet och frånvaron av regulatoriska detaljer väcker betydande oro för dess tillförlitlighet och transparens som valuta-, CFD-, kryptovaluta- och råvarumäklare.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om 99STOCK TRADES:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot 99LAGERHANDEL finanstillsynsmyndigheten BCSC

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8973″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med 99STOCK TRADES.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av 99STOCK TRADES

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar 99LAGERHANDEL

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det alternativ (rekommenderas) till 99STOCK TRADES?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera 99LAGERHANDEL?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är 99STOCK TRADES pålitliga?

Nej. 99STOCK TRADES är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess falska läge i USA och dess brist på reglering skapar många tvivel och ekonomisk osäkerhet. Din webbplats är ny, det vill säga den saknar erfarenhet. Ger detta dig självförtroende? Företaget har också varningar från tillsynsmyndigheter. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från 99STOCK TRADES?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com

2 kommentarer om «99Aktieaffärer: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLUFFÄR?»

 1. Saints Skomakare svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com Postförfattaresvar

   Hej Santos Zapatero, tack för att du skrev om 99Stock Trades. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *