Bux mäklare

Kommentarer om Goldenway Global Investments

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Goldenway globala investeringar (kallas även av namnet: gwguk.com), är en Forex -mäklare. Rekommenderas verkligen Goldenway Global Investments för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Goldenway Global Investments ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Goldenway Global Investments ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Goldenway Global Investments (UK) Limited. (obefintlig)

 
✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 
✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Goldenway Global Investments är en oreglerad mäklare. ⛔

 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Goldenway Global Investments, I det här fallet kan vi inte hitta information som tyder på att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera som Goldenway Global Investments erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Goldenway Global Investments tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Goldenway Global Investments webbplats
Goldenway Global Investments webbplats

Goldenway globala investeringar ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, ekonomisk kalender, lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Goldenway globala investeringar 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: gwguk.co, gwguk.com

📞 Telefonnummer: + 44 203 4118 398

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Goldenway Global Investments. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Goldenway globala investeringar <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Goldenway globala investeringar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 
❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad och inte regleras av någon myndighet, dessutom när man letar efter recensioner om Goldenway globala investeringar Vi hittade bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.
 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?
 
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 
Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Goldenway Global Investments? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

20 kommentarer om «Goldenway Global Investments: Betyg och kommentarer»

 1. vibius svar

  God eftermiddag, en fråga, angående Golden way., Jag skickade en dubbelöverföring i mars 2022 och de säger fortfarande till mig att ingenting har kommit, och min bank att allt är korrekt, kan du hjälpa mig? Vad ger du mig för råd, jag tycker det är en bluff, för det kan inte vara så att det tar en månad och de säger till mig varje gång jag skriver att pengarna inte har kommit.

  Tack på förhand.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vibio, har du försökt be din bank att vända den överföringen, om du kan, prova, om det inte har gått för lång tid borde de kunna göra det.

   Hälsningar.

 2. Matthew Sancho svar

  TACK GOD JAG TID JAG TID ATT LITTA EFTER KOMMENTARER PÅ GOLDENWAY GLOBAL Friends TACK. JAG HÄNDE PÅ ATT INVESTERA MER ÄN 5000 DOLLAR DE RÄDDAR MIG FRÅN EN STOR EN

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marteo Sancho, tack för din kommentar om Goldenway Global. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. LUCIA LOPEZ DE LARA AHUED svar

  JAG BLEV INBJUDEN OCH FAKTISKT VILLE JAG UNDERSÖKA INNAN. LÅTER VÄLDIGT FRÄSTANDE MEN DÄRFÖR Tvivlar??
  DE BETALAR MIG ATT DERAS KONTOR ÄR I DUBAI, INTE I STORBRITANNIEN.
  TACK MYCKET FÖR INFO

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej LUCIA, de ljuger alltid, de kommer att berätta att de är härifrån eller därifrån men i verkligheten ringer de dig från ett smutsigt kontor på en okänd gata i vilken stad som helst och vad de gör är att ljuga för att få dina pengar.

   hälsningar

 4. Claudio Grill svar

  Hej, tack för rekommendationen. Jag kunde få tillbaka mitt kapital med återvinningstjänsten. Bedragare borde ge det ett försök.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Claudio Parrilla, Bra!!!, tack så mycket för att du meddelade oss, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

 5. Flavio svar

  God morgon,

  Tack för dina kommentarer och din analys om Goldenway Global Investments, de räddade mig från att investera, de bjöd in mig och det är bäst att jag inte gör det. Det syns att de inte är en pålitlig mäklare och jag litar inte på dem efter att ha läst analysen.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Flavio, det är det vi är här för, vi är glada över att ha varit till hjälp.

   Hälsningar.

 6. Emily svar

  De är bedrägerier, jag rekommenderar dem inte alls, de är inte i Storbritannien och de har inte regler eller kontroller från europeiska organ. de är en bluff. Redan från början ser din webbplats ut som PHISHING. Luktar illa Goldenway Global Investments. Tack för din information.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Emily, tack för att du kommenterar Goldenway Global. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Miguel svar

  God morgon, tack alla för era kommentarer om Goldenway. Vilket verkligt sätt att få tillbaka pengarna? tack och hälsning

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, tack för att du kommenterar Goldenway Global Investments. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Mario svar

    God kväll Jag ville veta om 28mex -företaget är pålitligt att investera.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Mario, allt är manipulerat för att stjäla dina pengar, det är allt LJU, de har ingen reglering, det är ett bedrägeri, tack för att du kommenterar 28Mex (nu kallar de sig själva 24Mex). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få pengarna tillbaka, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 8. ADRIAN svar

  DE ÄR INTE BASERADE I STORBRITANNIEN DETTA ÄR EN LÖGN, DE ÄR SCAMMERS HUNDAR TYV TACK

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ADRIAN, tack för att du kommenterar Goldenway Global Investments. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Mario svar

  Jag vill dra mig tillbaka och de låter mig inte, de är tjuvar, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, tack för din kommentar om Goldenway Global. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.