Kommentarer om Hispamarkets-mäklaren

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Hispamarkets (även kallat hispamarkets.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Hispamarkets verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Hispamarkets ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Hispamarkets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Hispa Mkts LTD, Hispa Mkts LTD, 1000 Extra OU och nämner att vara dotterbolag till 1000Extra, mäklare med ett mycket negativt rykte.

 

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna, de nämner att de också har en företagsadress i Buenos Aires, Argentina, och nämner också att de är baserade i Estland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den inte nämner något om en förordning, den nämner ett register i Estland och Saint Vincent och Grenadinerna, men det här är inte regler. I händelse av att en klient har problem med Hispamarkets är det helt oskyddat.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Hispamarkets, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: bronskontot, silverkontot och guldkontot.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, upp till 1: 500 hävstång, konkurrensspridningar, marknadsinsikter

Det följs av Silverkonto- Minsta 5.000 1 $ första insättning, upp till 300: XNUMX hävstång, optimerade spreads, exklusiv personlig analytiker kommer att tillhandahållas.

Den tredje och sista typen av konto är Guldkonto- Minsta 10.000 1 $ initial insättning, upp till 100: XNUMX hävstång, minimala spreadar, exklusiv personlig VIP-analytiker kommer att tillhandahållas.

Du kan se ännu fler egenskaper om kontotyperna hos Hispamarkets-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Hispamarkets kontotyper
Hispamarkets kontotyper

den plattformar att fungera som Hispamarkets erbjuder är: MT4-plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Hispamarkets tillhandahåller på sin webbplats.

Hispamarkets webbplats
Hispamarkets webbplats

 

Uppdaterad Hispamarkets webbplats
Uppdaterad Hispamarkets webbplats

 

Hispamarkets ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring och grundläggande information om koncept och instrument som det är möjligt att handla med Hispamarkets, blogga med artiklar relaterade till investeringar, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Hispamarkets

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: Hispamarkets.com

Telefonnummer: +54 115 235, +7110 44 208, + 077

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Hispamarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Hispamarkets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Hispamarkets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Sanningen är att vi inte har hittat många kommentarer eller åsikter om denna mäklare på internet (vilket får oss att tro att det är en relativt ny mäklare), det är en OREGULERAD mäklare, och det är ett dotterbolag till 1000Extra, en mäklare med en mycket negativt rykte, så vi rekommenderar inte Hispamarkets.

 

Uppdatering mars 2019: På grund av att ha mottagit hundratals e-postmeddelanden och meddelanden från Hispamarkets-kunder som uttrycker problem, när de tar ut kapitalet, tror vi att Hispamarkets är ett helt INTE REKOMMENDERAT företag. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Hispamarkets? Vad har du upplevt?

 

 

 

Annonsera med oss

201 kommentarer om «Hispamarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Jairo Pinto Vargas svar

  Jag hittade denna rekommendation; Akta dig för att 1000 extra och / eller Hispanomarkets, samma skräp i Traiding.

  I enlighet med bestämmelserna i andra delen av artikel 17 i lagen om värdepappersmarknaden
  (konsoliderad text godkänd genom kungligt lagdekret 4/2015 av den 23 oktober), den nationella kommissionen
  av aktiemarknaden, varnar för att:
  1000extra .com
  Mil Xtra LTD
  har inte rätt att tillhandahålla de investeringstjänster som föreskrivs i artikel 140 i
  Värdepappersmarknaden och de hjälptjänster som föreskrivs i artikel 141 bokstaven a), b), f) och g)
  samma standard, inklusive råd om investeringar, i förhållande till
  de instrument som avses i artikel 2 i nämnda lag, som för detta ändamål innefattar
  valutatransaktioner.
  För frågor, kontakta telefonnummer 900 535 015 eller besök webbplatsen för
  CNMV (www.cnmv.es)
  25 mars 2019

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jairo, tack för att du kommenterade Hispamarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Douglasgran svar

  De är ett företag av sopbedragare snälla ge inte dina pengar till dessa råttor. Jag förlorade mina besparingar med dessa skräp

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Douglas, tack för att du kommenterade Hispamarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Jonathan svar

  Detta företag är Hispamarkrt, med namnet Santiago Guitierrez, Liceth Hernandez, Gabriel Valenzuela s9n namn som fungerar med Hispamarket, jag svarade ingenting eller betalade någonting, de sa till mig att de skulle stämma mig, men jag svarade inte längre på dem, idag säger en viss Claudia Elizondo att hon är advokat för Mananginng risk de hispamarket som jag måste tala, men jag kommer inte att prata längre jag kommer inte att göra någonting, men jag väntar fortfarande, jag är fortfarande rädd vänner

  • JAIRO PINTO VARGAS svar

   Kom ihåg att 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR Samma bedrägeriföretag.

   Vem som helst som inte läser dessa kommentarer fördöms att bli lurad och förlora sina tillgångar.

   Låt oss återuppliva bedrägerierna i dessa 1000 EXTRA ROUGH OCH HISPANONARKETS VI FÅR INTE GLÖMA DEM, LÅT HÅLLA KLAGORNA.

   DE HÅLLER SAMTALANDE FAMILJER GRYTTAR ATT SÄNDAS TILL DEM SÅ 100 DOLLAR, ENLIGT ATT DE ÄR MED ETT FALLEN LAGER, MYCKET DÅLIGT. DE ÄR BRUNNA TORKVAROR, VAR FÖRSIKTIG.

   LÄS, LÄN, INNAN DU GÖR NÅGON RÖRELSE MED DENNA 1000 EXTRA-PICARS
   - DU KAN SPARA ATT FÖRLORA DIN PENGAR-
   - DE HAR LOVAT MYCKET, MEN MYCKET MÄNNISKOR.
   - De talar till ditt öra (TELEKONFERENSER AV TIDER), som de stora välgörarna av ekonomi, de lovar dig himmel och jord, med mästerliga rörelser, men vad de letar efter är:
   De börjar trakassera dig att du investerar lite och lite men lite efter lite leder de dig till ett ekonomiskt slakteri.
   Med öppna spel är vad den förmodade rådgivaren letar efter att slå dig ner, sätta dig i negativa siffror och motivera undertecknandet av fler skuldebrev.
   Eftersom de vet att VI INTE HAR FINANSIELL KUNSKAP, fuskar de dig med en DEMO, eftersom pengarna vilar på deras personliga konton
   de fungerar som ett spelkasino. KOM IHÅG DET
   REKOMMENDATIONER
   1- Underteckna INTE någon skuld
   2- Sända INTE mer pengar, om du redan har något riskabelt är det bättre att förlora det
   3- Om du har positiva siffror, försök att ta ut, så långt har ingen fått tillbaka pengar som jag känner till
   4- Tänk på att rapportera dem till åklagarmyndigheten och interpol.
   5- OM DU LÄSER kommentarerna har många bluffats mellan 500 och 300000 XNUMX dollar
   Kampanj för ZERO-lurade familjer i Latinamerika.
   Dina familjer kommer att gynnas mest, genom att bli av med detta 1000 extra företag, enligt mitt koncept är de bluffens sanna kungar.
   Kom ihåg att de vädjar till vilseledande reklam, TRO INTE NÅGOT.
   De betalar publicitet till Investing.com (de lever av publicitet) de bryr sig inte heller om 1000extra utför oanständiga metoder med kunder.
   Föreställ dig ett ögonblick den här världen utan denna massa skräp på 1000 extra.
   Föreställ dig också att en gång inledde det här finansiella projektet: FÖRRÄNDT, UTAN PENGAR, DIN FAMILJ I DE VÄRSTA VILLKOREN, På grund av bankerna, På grund av tredje part, BETALANDE KREDITKORT.
   Men de dog (1000EXTRA) av skratt med: DIN PENGAR ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ,
   SANNINGEN SOM ÄR ATT TÄNKA OM DET OCH MYCKET
   VI ÄNDRAR ALLT SOM HÄNDER MED DE MEXIKANSKA MÄNNISKORNA, LÄTTLIGT 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR LURFÖRETAG FÖRVALTADE AV MEXIKANER, SOM GÖR DETTA VACKRA LANDET DÅLIGT

   KAMPANJ FÖR NOLLBEDRÄCKADE FAMILJER I LATINAMERIKA ..

   MED STOR ÄRM OCH TACK TILL KLAGOMÅLEN DENNA RATTOR HAR VI KORRELERAT DEM

   • Ed svar

    Hej Jairo, jag förstår ditt meddelande, jag har en sida på Facebook där jag lägger recensioner av mäklare och jag varnar folk att investera i denna typ av företag!

    kontakta mig i det här forumet !!, vi kan utöka detta på sociala nätverk.
    och därmed förhindra allt detta.
    Jag är Ed! ytterligare en bedragare som försöker undvika denna pest.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Ed, tack för att du kommenterade Hispamarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

 4. Jonathan svar

  Det här företaget är Hispamarket, jag betalade ingenting och jag raderade dem från min cell så att de inte kunde kommunicera med mig om jag fick e -postmeddelanden från dem med en stämning och hur mycket, men jag svarade inte på någonting. Du kom ut enligt en spansk marknadsadvokat som heter Claudia Elizondo, jag kommer inte att svara något, men jag är fortfarande rädd vänner

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jonathan, det är en bluff, du behöver inte oroa dig, det är deras jobb, att skrämma dig så att du blir av med problemet genom att betala, men du är inte skyldig dem någonting, inte betala dem.

   Mod och hälsningar.

 5. Jonatan svar

  Jag är jonthan och jag skulle vilja att du stöder mig, de bad mig om ett lån på 3400 usd hispamarket som jag skickade den undertecknade broschyren, men jag har inte gjort något, att de fördömer mig att göra, de tror att de kan göra något hispamaket om jag skickar det undertecknade papperet är jag verkligen väldigt rädd

  • FELIX svar

   Jhonatan betalar inte. De fick mig att teckna för 12000 XNUMX dollar, jag hotade att stämma dem för bedrägeri och de störde mig aldrig igen ... ge dem inte en dollar, de är bedragare och de arbetar baserat på rädsla ...

 6. Jonathan Javier svar

  Vänner, jag måste betala 3400 USD till Hispamarket, vilket jag inte har gjort ännu, vad händer om jag inte betalar dem?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jonathan, det beror på vad du har undertecknat, men jag vågar säga att ingenting kommer att hända, i vems namn har du undertecknat dokumentet? Vilket företag står bakom detta dokument?

   Hälsningar.

  • FELIX svar

   Jhonatan betalar inte. De fick mig att teckna för 12000 XNUMX dollar, jag hotade att stämma dem för bedrägeri och de störde mig aldrig igen ... ge dem inte en dollar, de är bedragare och de arbetar baserat på rädsla ...

 7. MARTHA svar

  För en tid sedan skrev jag för att ge dig mobiltelefonen till den tik som ligger bakom levande balbuena, från denna kontroll av kommentarerna så att du kan se min kommentar, jag hotade att ingen kunde få information från företaget och tiken kommer att drunkna ensam , vi vet mer information om henne och hennes narco från mazatlan som hon tar med som pojkvän och kommer att betala alla de hon gjorde i tesen, det finns redan flera av oss som träffades och vi har en klient från Mexico City som kommer att stödja oss för alla de pengar han förlorade
  Jag har kontorets adress om du vill besöka honom
  död till butikstjuven

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Martha, tack för informationen. Har du mer information om allt som hjälper människor att ta ut sitt kapital?

   hälsningar

  • anonym svar

   Hej Martha, titta på sanningen, de kontaktade mig för att öppna kontot, allt gick bra tills de erbjöd ett lån som företaget får dig att säga att du borde dra nytta av möjligheten på marknaden och att för att returnera de pengarna måste det vara med externa pengar, kolla andra recensioner på webben och jag upptäckte att det är sättet att fungera, nu har de hotat mig snälla jag skulle vilja veta mer.

   • Martha svar

    Lägg inte mer du kommer att förlora det, ge mig ditt nummer så kan jag hjälpa dig med kontorets adress, det är i Mexiko

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Martha, varför delar du inte informationen med resten av användarna?

     hälsningar

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    hälsningar

 8. JAIRO PINTO VARGAS svar

  Till alla mina bekanta, som vi genom denna sida har varit tvungna att korsa i livet, vill jag kommentera att Herren vår Gud har tillåtit mig att möta denna stora förlust för tre år sedan, med stor visdom och framför allt den stora erfarenhet som jag har stannat kvar.

  Verkligen har människans ambition inga gränser; I mitt personliga fall var jag ingen främling när jag avslöjade mitt arv med dessa avloppsråttor som jag har kallat dem i mina många kommentarer; Jag talar om 1000 extra inledningsvis och senare om Hispanomarkets.

  Genom att kontrollera nätverket och se hur det minsta vi har gjort är att minska deras trovärdighet som TRÄNINGSFÖRETAG, drar jag slutsatsen att vi verkligen har hört dem. Gudomlig rättvisa har inga gränser. De dör. Naturligtvis faller vissa människor som inte läser kommentarerna och följer spelet, men de är redan få.

  Herre min Gud, jag ber för alla människor som av någon annan anledning har fallit i händerna på dessa skurkar, ge dem modet att återhämta sig. Må det ge dig välstånd, det är inte lätt att förlora dollar. Hjälp dem, som du har hjälpt mig.

  Tveka inte att rapportera online, var inte rädd. Min kampanj för noll lurade familjer i Latinamerika visar verkligen resultat; dollar har hindrats från att komma in i dem på grund av stöld och bedrägeri.

  Tveka inte att skriva till: [e-postskyddad]

 9. Julius Edward svar

  Jag vet inte om dig, men jag blev trakasserad av en viss Alan Vega som är verksam i Argentina och kommer från Hispamarkets och han har sprängt mig med en kredit på US $ 2000, just för att tjäna med en Amazon-operation, jag har inte gav honom någonting, men trakasserierna fortsätter med en påstådd "Mäklare" som kommer att stämma mig internationellt, det enda jag vet är det sättet att trakassera, fuska och pressa, det verkar som om de inte sov, tyvärr förlorade jag min initialinvestering på 500 USD

  • marianito rivas svar

   De kommer inte att fördöma dig, om de inte regleras och samlar in pengar olagligt är det en lögn att ta mer pengar från dig, berätta för dem att de är suger och att du inte kommer att ge dem någonting, eller ännu mer, spela in dem när de pressar ut pengar från dig med stämningen, det är också helt olagligt min vän

   ge dem inte ett öre mer

 10. JAIRO PINTO VARGAS svar

  Det viktiga är att alla de människor eller familjer som har ett investeringsintresse först får råd och läser dessa kommentarer.
  Vi har bevisat att dessa charlatan- och bluffföretag kan besegras.

  De klagar till och med på att de är i konkurs på grund av brist på kunder. Det betyder att vår kampanj har gett resultat.

  KAMPANJEN FÖR NOLLFAMILJ BEDRÖMAD I LATINAMERIKA FORTSÄTTER.

  Innan du ger dem en enda dollar (till 1000extra och Hispanomarkets) är det absolut nödvändigt att läsa var och en av kommentarerna. De kommer att undvika huvudvärk.

 11. varning svar

  till alla människor som Hispamarkets har gjort ta ett lån (de tvingar dig nästan, jag vet), och sedan berätta att du är skyldig dem. Jag vet inte hur många tusen dollar. Ge dem inte ett enda öre, kom ihåg att Hispamarkets fångar in pengar olagligt, så de påstådda juridiska handlingarna eller rättegångarna som du ska gå till om du inte betalar dem lånet är alla falska, de kommer aldrig att visas inför en domare eller inför en advokat eftersom de samlar in pengar olagligt och inte kan motivera det.

  Vad mer, det sista de skulle göra skulle vara att träffa en domare (för den som är företrädaren för företaget som dyker upp, jag försäkrar er att de skulle gå i fängelse), så ge dem inte ett enda öre, och om de vill arbeta med en mäklare, gör det med en reglerad, det finns många alternativ. Inte med ett företag som Hispamarkets.

 12. oscar svar

  Hej, jag har ett konto med 7500 dollar, jag måste fortfarande betala ett lånebrev som de själva frågade mig, vad gör jag, behöver jag pengar och jag har redan tappat mycket pengar, rekommenderar du ?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, enligt vår mening är det inte en säker mäklare, du kan också läsa andra kundupplevelser i samma avsnitt. FÖRSIKTIG.

   Hälsningar.

  • Jairo Pinto Vargas svar

   Du har inte läst. Med stor sorg tappar du redan. Du har blivit lurad, dina pengar har redan gått in i en kriminell organisation

  • lolo svar

   Hej Oscar, jag heter Luis, jag pratar med dig från Colombia, de är bara bedragare, de lurade mig, skickar dem inte mer pengar, de 7500, och ger upp dem för borttappade.

  • FELIX svar

   Hej, inte betala. De fick mig att skriva för 12000 XNUMX dollar, jag hotade att stämma dem för bedrägeri och de störde mig aldrig igen ... ge dem inte en dollar, de är bedragare och de arbetar baserat på rädsla ... du har redan förlorat dina pengar ...

 13. JAIRO PINTO VARGAS svar

  Kom ihåg att 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR Samma bedrägeriföretag.

  Vem som helst som inte läser dessa kommentarer fördöms att bli lurad och förlora sina tillgångar.

  Låt oss återuppliva bedrägerierna i dessa 1000 EXTRA ROUGH OCH HISPANONARKETS VI FÅR INTE GLÖMA DEM, LÅT HÅLLA KLAGORNA.

  DE HÅLLER SAMTALANDE FAMILJER GRYTTAR ATT SÄNDAS TILL DEM SÅ 100 DOLLAR, ENLIGT ATT DE ÄR MED ETT FALLEN LAGER, MYCKET DÅLIGT. DE ÄR BRUNNA TORKVAROR, VAR FÖRSIKTIG.

  LÄS, LÄN, INNAN DU RÖKER NÅGON RÖRELSE MED DENNA 1000 EXTRA PICAROS och HISPANONARKETS-
  - DU KAN SPARA ATT FÖRLORA DIN PENGAR-
  - DE HAR LOVAT MYCKET, MEN MYCKET MÄNNISKOR.
  - De talar till ditt öra (TELEKONFERENSER AV TIDER), som de stora välgörarna av ekonomi, de lovar dig himmel och jord, med mästerliga rörelser, men vad de letar efter är:
  De börjar trakassera dig att du investerar lite och lite men lite efter lite leder de dig till ett ekonomiskt slakteri.
  Med öppna spel är vad den förmodade rådgivaren letar efter att slå dig ner, sätta dig i negativa siffror och motivera undertecknandet av fler skuldebrev.
  Eftersom de vet att VI INTE HAR FINANSIELL KUNSKAP, fuskar de dig med en DEMO, eftersom pengarna vilar på deras personliga konton
  de fungerar som ett spelkasino. KOM IHÅG DET
  REKOMMENDATIONER
  1- Underteckna INTE någon skuld
  2- Sända INTE mer pengar, om du redan har något riskabelt är det bättre att förlora det
  3- Om du har positiva siffror, försök att ta ut, så långt har ingen fått tillbaka pengar som jag känner till
  4- Tänk på att rapportera dem till åklagarmyndigheten och interpol.
  5- OM DU LÄSER kommentarerna har många bluffats mellan 500 och 300000 XNUMX dollar
  Kampanj för ZERO-lurade familjer i Latinamerika.
  Dina familjer kommer att gynnas mest genom att bli av med detta 1000 extra företag och HISPANONARKETS, enligt mitt koncept, är bluffens sanna kungar.
  Kom ihåg att de vädjar till vilseledande reklam, TRO INTE NÅGOT.
  De betalar reklam till Investing.com (de lever av reklam) de bryr sig inte heller om 1000extra och HISPANONARKETS utför otrevliga metoder med kunder.
  Föreställ dig ett ögonblick den här världen utan denna massa skräp på 1000 extra.
  Föreställ dig också att en gång inledde det här finansiella projektet: FÖRRÄNDT, UTAN PENGAR, DIN FAMILJ I DE VÄRSTA VILLKOREN, På grund av bankerna, På grund av tredje part, BETALANDE KREDITKORT.
  Men de dog (1000EXTRA) av skratt med: DIN PENGAR ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ,
  SANNINGEN SOM ÄR ATT TÄNKA OM DET OCH MYCKET
  VI ÄNDRAR ALLT SOM HÄNDER MED DE MEXIKANSKA MÄNNISKORNA, LÄTTLIGT 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR LURFÖRETAG FÖRVALTADE AV MEXIKANER, SOM GÖR DETTA VACKRA LANDET DÅLIGT

  KAMPANJ FÖR NOLLBEDRÄCKADE FAMILJER I LATINAMERIKA ..

  MED STOR ÄRM OCH TACK TILL KLAGOMÅLEN DENNA RATTOR HAR VI KORRELERAT DEM

 14. Anonym 2 svar

  Krediten är en historia för att få mer pengar från dig, mina vänner, ge dem inte ett öre mer. Tror du att ett företag som ligger om var det är baserat, använder falska namn och falsk information, vill rapportera dig? Vad de vill minst är att vara inför en domare, inte tro på något, ge dem inte ett enda öre mer, allt de sätter in kommer oundvikligen att gå förlorat.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anonym 2, tack för informationen.

   Hälsningar.

 15. JAIRO PINTO VARGAS svar

  Våra klagomål, tack och lov, har förhindrat dessa RÅTTAR PÅ 1000 EXTRA OCH HANSPANOMARKNADER från att fortsätta lura fler människor. Var väldigt pigg, för de kommer att vilja göra sin heliga vecka. gudomlig rättvisa kommer att falla dem, de har stulit många dollar. KAMPANJ FÖR NOLLSKULDADE FAMILJER I LATINAMERIKA.

 16. Mariana Malta svar

  God morgon jag blev lurad med 3000 en viss Gabriela Sandoval som övertygade mig om att det var Eduardo Olivares, har någon kunnat återhämta sig? Jag vill rapportera det men jag vet inte till vilken kropp? Tack för hjälpen.

  Hälsningar, Mariana

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mariana, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Om rapportering, bör du göra det med den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrån?

   Hälsningar.

   • Maria Sanchez svar

    God eftermiddag:

    Jag lurades också av Hispamarkets, och jag skulle uppskatta det om du skulle informera mig i vilken institution jag kan lämna in mitt klagomål.

    Jag är från mexico

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Maria, det är lite komplicerat. Hispamarkets är ett företag från Saint Vincent och Grenadinerna och du måste försöka en grupp drabbade människor att förena sig mot dem och stämma dem tillsammans, upptäcka deras kontor och lämna in ett klagomål till polisen i staden.

     Hälsningar.

  • Beatriz svar

   Hej Mariana, precis som du, som de gav mig. En kredit på 5000 dollar som jag måste sätta in på 5 arbetsdagar men jag hittar din erfarenhet och jag skulle vilja veta vad som händer om du inte gör insättningar, men tidigare har jag redan gjort 500 dollar och personen som kontaktade mig är Eduardo Olivares. hjälp jag vet inte vad jag ska göra

 17. Aurado svar

  Hej vänner, tack tack tack ... Jag har varit väldigt nära att investera med dem, lyckligtvis har jag kommit till dessa kommentarer om hispamarket. Jag har räddat mig från att göra ett stort misstag ... Tack än en gång till rekommenderade mäklare och till de människor som tog sig tid att lämna sin erfarenhet, jag vill att du ska veta att åtminstone i mitt fall tack vare dig inte investerade jag med det här företaget. Jag är mycket ledsen för de människor som förlorade sina pengar med det här företaget.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Auradorado, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets, vi är glada att ha hjälpt, du gjorde det mycket bra när du letade efter information innan du investerade pengar.

   Hälsningar.

 18. Camilo Zeta svar

  Anmäl dem till åklagarmyndigheten i ditt land så att Hagarren eller åtminstone de inte fortsätter att esfando fler människor och åtminstone kan få tillbaka sina pengar 01Mars2019 2:11 och göra det viralt på sociala nätverk

 19. Verito svar

  God dag.
  Jag har, som de andra, bluffats av det här företaget, tydligen jobbar jag med dem och just nu har de öppnat ett lån hos dem. Jag vet inte vilka åtgärder jag ska vidta. Och hur man gör det ögonblick som de debiterar mig den påstådda krediten.
  Jag har redan gett dem $ 5000 och jag vet inte hur jag ska få tillbaka det. Skulle du kunna hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Verito, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets, det du nämner om denna mäklare är verkligen sorgligt. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Acceptera inte krediten ... När du återvinner pengarna är det mycket svårt, det är ett oreglerat företag, titta på resten av kommentarerna, du kommer att märka att du inte är den enda med uttagsproblem. Försök att dra dig tillbaka och berätta vad som händer ...

   Hälsningar.

  • Gil Samayoa svar

   Hej Verito,

   Vad har hänt sedan du skrev din recension, du kan dela var den fysiska företagsadressen är, vilka uppgifter du kan ge oss för att få dem, de var tvungna att betala dig till och med en betalare, någon av den informationen kommer att vara avgörande för att korsa den med dina konton och få dem, banker har och kan göra alla dessa rörelser, om vi inte lämnar det som en enkel förlust,
   Jag är villig att dela allt jag kan göra åt det.

   Till och med min julbonus och sparfond kommer jag att investera dem i att få tillbaka mina pengar, dessa människor borde inte vara lösa,

 20. Martha svar

  Hej alla,
  Jag är medarbetare i Tessen Group. Jag skickade dem Vivian Balbuena, den venezuelanska som står bakom allt detta bedrägeri, mobilnumret, de har redan hotat oss alla som arbetar i Tessen Group att där de får reda på vem som är vem de är eller vem vi bidrar med den här bloggen måste vi ta hand om konsekvenserna. Jag delar mobilnumret. Den här kvinnan är helt motbjudande, det är definitivt synd för Venuzuela och ännu mer för oss mexikaner att vi måste stå ut med kriminella av den här typen som den här kvinnan.
  Mobiltelefonen är: 8121525500 är den här motbjudande personens mobiltelefon.

  • Antonio svar

   Martha, de erbjuder mig ett jobb på Tessen Group! Det är tillrådligt att arbeta där!?

 21. FELIX svar

  Det vore bra att varna våra banker för dessa bluffföretag eftersom de arbetar med kreditkort. Banker måste sätta dig på deras svartlista.

 22. Jairo Pinto Vargas svar

  Människor som Don Roberto, en före detta tjänsteman på spanska marknader, fördömer modigt dessa tjänstemän, deras extra-strategier, för att fånga Dupes och BLEDRIGER, STÄL, TIMAR.
  Lyckligtvis hjälper detta vittnesbörd att många familjer förlorar sin arv. Vår kampanj för ZERO SCAMMED FAMILIES IN LATIN AMERICA.
  1000 Extra och Hispanomarkets är samma format och metod för ESTAFAR.

 23. Roberto svar

  Den som de borde leta efter för detta bedrägeri är Vivían Balbuena och Isabel Escalona. Det finns två karaktärer som orkestrerar allt detta bedrägeri från de ledande befattningshavarna i Tessen Group, som är företaget som ansvarar för att organisera alla stölden. Dessa två tjuvar tillsammans med Leafar Perez ansvarar för utformningen av bedrägliga strategier. Dessa är de verkliga cheferna för detta företag med organiserad brottslighet, för det är ingen hemlighet för någon att detta företag ägnar sig åt penningtvätt. Jag är Roberto (för säkerhet ändrar jag namn) Jag arbetade i det här företaget och eftersom jag inte följde detta korrupta beteende kastade de mig ur företaget. De är tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget?

   Hälsningar.

 24. Edwin Lopez svar

  Hospamarkets gjorde ett bedrägeri ... tro inte på dessa jäveler som utnyttjar människor som vill komma vidare ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edwin, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget? Berätta mer om din erfarenhet av detta företag.

   Hälsningar.

 25. Julian Gomez svar

  God morgon, någon har kunskap om förfarandet att följa för att rapportera dessa människor eftersom jag också lurades med 6.000 USD, och för människor som hittills planerar att investera rekommenderar jag dem att inte göra det eftersom de är en blufforganisation, hoppas jag. kan samarbeta ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julián, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget?

   Hälsningar.

  • Jairo Pinto Vargas svar

   Det här är pappersföretag som inte är reglerade i något land i världen. Många klagomål i åklagarmyndigheterna från Chile till Mexiko, personligen i Colombia, utan att ha nyheter om att de har sin hand. Det enda vapnet har varit klagomålet för dessa block.
   Nu när julen kommer drar de nytta av SCAM, antingen för Hispanomarkets eller 1000 extra. Det är mycket viktigt att förhindra oss själva och läsa dessa kommentarer. KAMPANJ FÖR NOLLSKULDADE FAMILJER I LATINAMERIKA.
   Personligen tror jag att vi på något sätt har dessa råttor hörnade, att antalet lurade människor har minskat.

 26. FELIX svar

  Hej, vet du något om ekonomiska rättigheter? ... De pratade med mig för att ta mitt fall med Hispamarkets, de berättar att de är en advokats grejer men jag känner att det också är en bluff.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felix, var försiktig eftersom många gånger luras människor dubbelt genom att skicka pengar till förmodade företag som är dedikerade till att återvinna det förlorade kapitalet i en mäklare, även om du inte tror att det är något normalt i denna värld. Har du en webbplats eller information om de här ekonomiska rättigheterna?

   Hälsningar.

 27. Gustavo Rodriguez svar

  JAG HAR VIKTIG INFORMATION OM DETTA BEDRÄGNINGSNÄTVERK till min e-post. [e-postskyddad]
  brådskande. Tack till mäklare som rekommenderas för utrymmet.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gustavo, vi tror att det skulle vara bäst om du offentliggör den information som du säger att du har.

   En hälsning.

  • JAIRO PINTO VARGAS svar

   Kom ihåg latinamerikanska vänner. Kampanjen lurades av cerl familiaa. Hispanomarkets och 1000extra är de bästa bedrägeriföretagen. eller de har TRAIDING-idé.

 28. Maria svar

  Hej, jag känner mig verkligen besviken men detta händer för att jag litar på okända människor, jag skulle gärna få tillbaka pengarna, jag har fortfarande inte skrivit på någonting och jag tänker inte skriva.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets med oss, det är riktigt dåligt vad du nämner om den här mäklaren ... Är det att säga att du inte heller kan ta ut ditt kapital heller? Om du har annan information om företaget som du tycker är lämpligt att dela, vänligen gör det.

   En hälsning.

   • Maria svar

    God morgon, du ringer till mig för att slutföra procedurerna med den här mäklaren och de säger till mig att jag fortfarande måste underteckna för att kunna ta ut mina pengar och jag vet inte vad jag ska göra, kan du ge mig några råd?

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Maria, läs kommentarerna i detta avsnitt och i den med 1000 extra (dotterbolag till Hispamarkets).

     Hälsningar.

 29. Felix svar

  Jag registrerade mig för en annons på Facebook och sedan kontaktade de mig, de fick mig att ta ett lån med mitt kreditkort för $ 3000 och nu gjorde de förmodligen ett lån på $ 12000 för att göra större investeringar men för att returnera de $ 12000 jag har att sätta in $ 12000 till deras konto. Nu har jag granskat meta Trader 4 och jämfört resultaten av detta med de resultat som jag har på ditt konto på din webbplats och de är olika, kapitalet är på 0 och det finns bara rent saldo och även saldot är annorlunda vilket innebär att jag faktiskt inte har något på mitt konto, det vill säga jag har blivit lurad. Jag önskar verkligen att jag visste hur jag skulle rapportera dem, hur jag får tillbaka mina pengar, det måste finnas något sätt. Om någon gör det, säg så.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felix, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets med oss, det är synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget? När du återvinner kapitalet, läs resten av kommentarerna i detta avsnitt, det har diskuterats flera gånger.

   hälsningar

 30. FELIX svar

  Hej, inte investera, jag blev bara lurad av 3000 dollar. Allt är en lögn. Om någon vet vart jag kan gå för att få tillbaka pengarna, vänligen meddela mig ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felix, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med HIspamarkets med oss, kommer du ihåg hur du först hittade detta företag? När du tar ut pengar är det mycket svårt, vi rekommenderar att du läser resten av kommentarerna i det här avsnittet och även läser de av 1000 extra.

   En hälsning.

 31. Rafael Esparragoza svar

  Jag berättar att efter nästan sju månader försökte få tillbaka mina pengar, idag fick jag äntligen en avkastning på 7 dollar, jag klargör att jag aldrig drivit eftersom jag tack vare dessa klagomål insåg sättet att använda dessa bluffmäklare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack för att du delar din erfarenhet med oss ​​... Låt oss se om någon drabbad kan använda din metod för att återvinna sitt kapital.

   En hälsning.

  • DAYANA svar

   DU KAN HJÄLPA MIG FÖR ATT ÅTERVINNA DIN PENGAR, JAG INVESTERADE 15000 XNUMX DOLLAR OCH JAG HAR INTE KUNNT ÅTERVINNA NÅGON DOLLAR. Jag trodde att det var ett allvarligt företag.

   • Rafael svar

    Dayana i mitt fall fick aldrig arbeta, jag bifogade åtalet för att utöva press och de returnerade mina pengar.

    • Gil Samayoa svar

     Kära Rafael,

     tack för ditt råd Jag behöver det idag på ett viktigt sätt. Jag tackar dig om du snälla ger mig dina tips, min förlust är stor och jag kommer att gå med allt, så din åsikt är mycket nödvändig och tacksam.

     hälsningar Gil,

 32. Ricardo svar

  Stort tack till sidans administratörer ... de räddade mig från att hamna i denna svåra bluff ... de övertygade mig nästan ... tack så mycket, och till alla som drabbades mina uppriktiga önskningar att de kan återhämta sig allt de förlorade .

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, vi är glada att ha varit till hjälp, hur kom du till att hitta Hispamarkets?

   hälsningar

 33. Francisco svar

  Hej allihopa, jag föll också i nätverket för dessa Hispamarkets-tjuvar, jag hoppas att deras tid kommer till dem också och de betalar för alla dessa bedrägerier.
  Precis som många hittade mig i en svår tid och lyckades sätta in dem 1,300 XNUMX USD trots att de ville få mig att förlora vid många tillfällen, jag var alltid lycklig och lyckades hålla mig över min insättning och några veckor senare sa de till mig att jag var tvungen att göra en operation där jag skulle fördubbla min investering och med bara en lyckades de lämna mig på noll och de hade samvete att ringa till mig att sätta in mer pengar och därmed vända förlusten, naturligtvis skickar jag dem till helvetet , minst sagt.
  Jag hoppas att de betalar för allt de får människor att lida.

  hälsningar,

  Francisco Lima Peru

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, det är verkligen synd vad du nämner, men som du kommer att se är du inte den enda som påverkas av Hispamarkets. Tack för att du delar din erfarenhet med oss.

   En hälsning.

  • Jeferson svar

   Hej Francisco, vad sägs om att jag också har sönderfall i hinspamarkets men jag är ännu inte i sero eller förlorad men när jag ser alla dessa kommentarer vill jag veta om det är möjligt att ta ut pengarna som jag fortfarande har innan de finns kvar i sero och jag vill vet hur jag gör

 34. ANDRES svar

  Jag ställer en fråga eller ett samtal till administratörerna på den här sidan som kallas rekommenderade mäklare om det finns så många klagomål från dessa bedragare som kallas hispanmarket, du kan hjälpa till att få dessa klagomål till en fast och kraftfull leverans för att förhindra att dessa tjuvar fortsätter att bluffa människor och familjer innan de släpper ut en tragedi till och med döden gentemot dessa råttor om de förtjänar att leva är jag uppmärksam på alla svar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andrés, vi skapar helt enkelt en recension och låter folk kommentera fritt utan att censurera negativa kommentarer, vilket görs på de flesta av de yttrande sidorna för denna typ av företag ... Du bör kontakta andra berörda, lämna ett sätt så att kontakta dig eller något .

   En hälsning.

 35. Edwin svar

  Hej till mig, de övertygade mig om att investera just nu när jag arbetar med dem men med ett litet konto men de säger till mig att något stort kommer i Kanada som kommer att ge mycket lönsamhet genom att läsa dessa kommentarer. Jag är lite ledsen om så för Jag såg lite vinst, jag var väldigt glad eftersom jag såg ett bra projekt här som de rekommenderar mig att göra

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edwin, vi rekommenderar att du läser recensionen och kommentarerna ...

   En hälsning.

 36. LUIS HERNANDEZ svar

  Hej, bra för alla, de kontaktade mig och fick mig att sätta in 1000 USD, efter att ha läst kontraktet som de skickade till mig (jag har inte skrivit på det ännu), jag hade många tvivel angående vad de sa till mig per telefon, nu när jag vill ta ut mina pengar de ber mig slutföra att skicka dig det undertecknade kontraktet och all dokumentation.
  Skulle det vara tillrådligt att skicka det till honom?
  TACK FÖR DITT STÖD

  • rober svar

   Skicka inte dem någonting, be om uttaget (jag tror att utan det undertecknade kontraktet kan de inte ens fungera med dina pengar), ser du inte alla de lurade vännerna som finns?

 37. Lalo svar

  Hej, god eftermiddag till er alla, ja, de lurade mig också, men de blev inblandade med fel person eftersom de återhämtade min investering med krok eller skurk, jag har information inifrån företaget och jag kan hjälpa dig att få din pengar med någon info. [e-postskyddad]

 38. Israel svar

  Hälsningar till samhället, från vad jag ser har många fall av bedrägerier hänt tack vare dessa individer, jag kom hit för ett tillkännagivande på Facebook, följt efter det har jag också fått samtal för att delta i deras spel. Men med det jag har läst vill jag inte vara tvivelaktig. Dessa människor pratar inte med dig för att få dig att tjäna pengar utan tvärtom, idag gör ingen dig tjänsten och mycket mindre per telefon. Förhoppningsvis tänker alla människor som läser detta mer än två gånger innan de riskerar hela tiden och ansträngningen som krävs för att få pengarna att ge dem till dessa tjuvar för att säga en kvalificering.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Israel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets med oss ​​...

   En hälsning.

 39. Jairo Pinto Vargas svar

  De fortsätter att lura skurkarna. Oroande. Kampanjen för noll lurade familjer i Latinamerika kan inte stoppas. Tiden ger oss anledningen:. 1000 extra och Hispanomarkets samma SKÖP.
  Läs alla kommentarer innan du riskerar dina pengar; de kommer att undvika huvudvärk för sina familjer.
  De är mexikanska råttor som är experter på att få dem att falla ovarsamt, lyckligtvis varje dag är deras ekonomi från vad jag ser mindre. Låt oss vara vaksamma.
  Gud välsigna rekommenderade mäklare, det har varit vårt sätt att KLAGA.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jairo, tack för dina kommentarer, som vi anser är korrekta.

   En hälsning.

 40. Andrea svar

  Hej, jag är Andrea. Jag har redan fått reda på det och ägaren till callcentret Tessen Group, där dessa brottslingar arbetar med att stjäla heter Leafar Pérez Romano, jag fick också reda på att två venezuelaner arbetar, en heter Vivían Balbuena. Det är de som orkestrerar hela denna råttcirkus. Jag upprepar också vad många redan har sagt att de är penningtvättare. Må Gud vara barmhärtig en dag för all skada de orsakat. Hispamarkets, bär konsekvenserna.

  • FERNANDO JOAQUINES BERNABE svar

   Hej Andrea, det är förvånande att myndigheterna i Mexiko inte vet vad de ska göra med denna typ av bedrägeri, jag har varit i två månader på att delta i det behöriga området SPECIALISERAD ENHET AV SKATT OCH FINANSIELLA KRIMINALER och det visar sig att detta för en eller annan sak deltar jag inte i. Enligt min åsikt tror jag att högre tjänstemän eller affärsmän är inblandade eller får ett uppdrag att avleda denna typ av rättsliga frågor, jag lurades av ett annat företag men det är samma mekanism, enligt justitieministerns kansli hade de inte presenterat detta typ av ärende och att jag skulle vara den enda, men jag ser att du lämnar in ett klagomål och jag skulle vilja ha kontakt med dig för att gå samman och göra denna nationella nyheter. Dessa tikssöner har inga gränser och det stör mig att de fortsätter att lura fler människor. Min email är [e-postskyddad]
   Jag skulle uppskatta om du kunde skicka ett mejl till mig och göra något tillsammans. Hälsningar.

  • Gil Samayoa svar

   Tack Andrea,

   du kommer att ha uppdaterad information eller adress där de kan kontaktas
   Jag tror att det här är det enda sättet att hitta dem, de är mafia idag, de skadade oss men de kommer att fortsätta att skada,
   Jag har mycket information, med detaljer om dem alla, även långa inspelningar, IP, om deras kompus och telefoner, jag går framåt men ditt stöd är viktigt. Jag lovar att dela allt med dig i detalj och kanske några fler skulle kunna få tillbaka våra pengar om vi ökar efterfrågan och lämnar dem i fängelse i många år.

   Jag tackar dig Andrea,

 41. ANDRES svar

  GOD MORGON bestämt att HISPAMARKETS COMPANY finns några bra PROFESSIONAL SCAMMERS, Tyvärr för djur av TRO ATT FÖRBÄTTRA ekonomiska villkor eftersom mina BUSINESS ELLER Den ekonomiska aktiviteten i landet som bott för en helt MÖJLIGHET letar efter en stor öppen TOTAL passage till förenliga med budget ÅTAGANDEN JAG VÄLJAR ATT KOMMA IN I DENNA HANDELSVÄRLD OCH SÄNKLIGEN MÅSTE MÅSTE JAG FINNA DENNA RÅTOR SOM KOMMER FÖLJA FÖRTIDIGARE ÄN SENARE ÄN ATT ANVÄNDA LITTLE CITATET SOM JAG HAR BLITT I KREDITKORTET SOM DE KOMMER TILL ATT KOMMANDE TILL KOMMISSIONEN KAN DE KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL KOMMISSIONEN KAN DE KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL ATT KOMMANDE TILL MITT KORT JAG FÖRSTÄLLER SNART VERKSAMHETEN OCH BÖRJADE ATT HA EN GOD PRESTANDA NÄR JAG INDIKATERADE EN RÅTTA AV DEN SOM DE HAR POSITIONERAT SOM ANALYSTA AMI -TJÄNSTER SOM SKA AVLÅNGA VISSTEN FÖR FÖRSTÄLLNINGARNA ÖSTEN SKA HA EN MILITÄR KONFRONTATION SOM Tvingade EN VISSA LAND TILL CE ATT RARERA STRAITET OCH ATT DET GJÖR EN VIKTIG INDIKATOR FÖR ATT VERKLÖSA INKISTENT I FÖRVÄXLNINGSBYGGNINGEN DET GJORDE MIG TILL ATT UTFÖRA EN VERKSAMHET I Vissa metaller som är dyra med en hög volym 00.40:3 och tvingar mig till en gång på kvällen i tidskvällen på kvällen. JAG HADDE MYCKET HÖG NEGATIV SOM EN STOR EXPERT I BEDRÄMMEN ANVISADE ANALYST KONTAKTADE MIGO IGEN EFTER 10 TIMMAR EFTER ATT Tvinga till att utföra dessa operationer, erbjuder mig en påstådd krediter för att rätta sig mot att det går förlorad på att det går förlorad på att det går förlorat på att det förlorar det DET TAPAR I ANDRA KREDITER. OCH SÅ PÅ DET SÄTT ATT ÅTERSTÄLLA TAPET OCH MISSTÄNDIGT HÅNDFÖR ATT ÅTERFÖRA KREDITEN JAG INDIKERAR ATT RÅTTEN LÅT MIG TAGA EN HANDEL OCH RINGA MIG PÅ XNUMX MINUTTER I TIDEN SOM JAG HAR TAGT JAG VAR STARK FÖR FÖRSLAGET FÖR DENNA FASCINERANDE KREDIT HAR JAG INTE TAGT KREDIT. OCH LÅT DET SLUTA TAPET FRÅN JAG HAR INTE SVARAT HAN NÅGOT MER OCH VARFÖR HAN INTE KONTAKTA MIG IGEN. DET ÄR TRYGT ATT NÅGON AV GOD TRO GÅR SKULD ATT FÖRBÄTTA DEN EKONOMISKA SITUATIONEN LITT OCH DENNA ANVÄNDA FÖRETAG VISAR PÅ VÄGEN. PERSON FÅR SKULD FÖR ATT GÖRA PENGARNA TILL DE SIFURERNA JAG SÄGER ATT GUD SÅ KAN SIGA I DE ÖVRIGA HÄLSNINGARNA.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andres, det är verkligen synd vad du nämner, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med oss ​​och vi är mycket ledsna.

  • Manuel svar

   Att sådan herr Andres är synd, vi är många som har påverkats av denna typ av människor. Jag rekommenderar att du söker på internet efter ett företag som heter mychargeback.com, kanske de kan hjälpa dig att få tillbaka dina pengar.

  • Gil Samayoa svar

   Kära Andres,

   Jag är i samma situation, med en betydande mängd, jag skulle vilja veta om jag genom din erfarenhet kan se alternativ för att återhämta sig eller få lagen att komma in.
   frågor; Sökte du sibirisk federal juridisk rådgivning? Dina överföringar var av banköverföringar av Spei-typ eller av TC, vilket jag tror av TC om du kan lämna in ett snabbt klagomål om du kan stoppa det.
   Är du säker på att de ringde dig från Mexiko eller från ett annat land, vilken typ av dokument gav de dig att skriva under? Jag kan gärna utbyta data om vad de skickade mig, telefonnummer, IP -adresser till de personer som kontaktade mig och personen som presenterade sig som chef för verksamheten hade en röst, mycket från Dominikanska republiken, panamanska något mycket Karibien, även om mäklaren för affären från dag till dag, kallade Mario Lizardo, med en accent av Mexico City eller Mexiko,
   Väntar på dina kommentarer så skickar jag allt jag har, och jag kommer att fortsätta med stöd från min bank, som redan har lagt in ett starkt klagomål, och stoppa avgifterna på korten, och jag kommer att gå upp till toppen, så det kostar mer pengar.

   Jag tackar dig för att du har lagt upp dina kommentarer,

 42. humberto svar

  Jag lurades av Hispamarkets av 11.000 XNUMX dollar. kontakta dessa människor på facebook ... idag för nationella nyheter nämnde de en annan mäklare ... ... så de gör mycket skada.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Humberto, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets med oss ​​... Det är verkligen synd vad du nämner, hur länge arbetade du med det här företaget?

   En hälsning.

   • Humberto svar

    det var mer eller mindre fyra månader ... och vissa strategier uppfanns. för att få ner många.

    Jag skulle vilja genom dig hur pålitlig är forex …… ..?

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Forex är en marknad, i alla fall bör du fråga hur pålitlig en mäklare är ...

     • Humberto

      trevligt att hälsa på dig igen,
      Jag skulle vilja fråga om jag på Colombia-nivå, en reglerad mäklare, eller vilken procedur som ska göras för att få en, jag uppskattar din vägledning.

    • Gil Samayoa svar

     Kära Humberto,

     Jag tackar dig om du kan ge mig din feedback, jag markerar dig när du anger, för mig är informationen mycket viktig, de har orsakat mig djupa skador, och jag tänker inte släppa den men dina kommentarer kan stödja mig att följa spåren,

     väntar på dina värdefulla kommentarer, och låt oss inte hålla oskyldiga människor förlorade och lämna dem så upphetsade.

 43. antonio svar

  Jag föll nästan för den bluffen av de människor som läste deras kommentarer. Jag inser att allt de säger är en lögn för bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget? Vad sa de till dig?

   En hälsning.

 44. Jhoss svar

  God dag. Så snart vi läser dessa kommentarer har vi precis öppnat ett konto hos dem. Vi insåg inte allt jag är och vi har fallit in i detta. De som redan har lämnat företaget. Hur gjorde de det? De förlorade sina pengar. Men hur kom de ur det här?

  • Lety svar

   Stänga kommunikationen med dem, byta telefon etc. Och att inleda rättegången i deras respektive land, men det är väldigt svårt eftersom de befinner sig i en skatteparadis och de flesta av oss har bara avstått från det faktum att i Mexiko finns organiserad brottslighet och att vi var i vargens mun, och att de en dag kommer att behöva betala för det

 45. Jaime svar

  De är ett bedrägeri, invester inte här, mitt namn är en viss elber gachica Gómez och han lurade mig 10000 XNUMX usd

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets med oss ​​...

   En hälsning.

 46. Victor P. svar

  Jag säger dig att jag också har blivit lurad. De fick mig att sätta in 1000 (usa) för att öppna kontot.
  Efter några dagar erbjöd min utsedda rådgivare (Leonardo Gutierrez) av detta bedrägliga företag (Hispamarkets) mig att ta ett lån för att gå in i en specifik verksamhet.
  Hon berättade för mig att hon var finansiär från Hispamarket.
  Jag pratade med en kvinna och registrerade mig själv och sa att jag accepterade det lånet på 24 tusen (usa), hon skickade mig också ett e-postformulär för att underteckna, jag undertecknade det aldrig eller skickade det till henne. För då fick jag leta efter information om detta Hispanicmarket-företag och jag kom till den här sidan.
  När jag fick reda på att allt var en bluff sa jag till dem att kontakta mig för att avbryta låneförfrågan, men de vägrade och hävdade att jag redan hade accepterat. Jag avbröt kommunikationen.
  Idag ringde den så kallade rådgivaren till mig och bad mig fortsätta eftersom jag inte längre kunde göra något, lånet beviljas och sätts in på kontot.
  —————————————————————————————–
  Det är därför jag konsulterar dig: I mitt fall ska du inte skriva under formen på detta förmodade lån, ska jag inte ha några problem eller har jag det?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Victor, vi tror att det är bättre att du inte arbetar med Hispamarkets, du kommer att se att det finns många klagomål och problem i kommentarerna, vi rekommenderar också att du läser 1000 Extra avsnitt och dina kommentarer, där frågor som din har diskuterats flera gånger.

   En hälsning.

  • Ariel mcfarlane svar

   God eftermiddag Victor, det är deras modus operandi. Jag föll för ”lånet” för en makroverksamhet, men jag hade redan satt in (förlorade) $ 5 1000 av mina pengar. INSÄTTA INTE ELLER TECKNA NÅGOT. DE ÄR BEDRÄGARE, ETT DATTERFÖRETAG AV DEN DÅLIGA FESTE XNUMX EXTRA.

 47. GIL UBEIMAR svar

  Tack Andrea för ditt vittnesbörd till mig också. En tjänsteman från HIPAMARQUE ringde mig och han var på väg att övertyga mig om att sätta in 5 miljoner pesos på ett konto och att de garanterade mig dagliga intäkter. Som Felipe Rodriguez, men med deras vittnesmål är jag inte det, jag kommer inte att sätta in pengarna, det är bäst att jag spenderar dem med min familj tack tusen tack för dina vittnesmål detta så att många människor inte faller för dessa bedragare, jag SÄGER FELIPE ATT GÖRA FALL AV HONOM TILL VITTNESBETE, DEPOSITA ELLER ÖVERFÖR INTE SILVER ,,,,,,

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gil, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets med oss, vi är glada att kommentarerna och erfarenheterna från resten av klienterna har varit till hjälp.

   En hälsning.

 48. Andrea svar

  Hej, jag är Andrea igen, jag har redan adressen till detta företag, Av. Division del Nte. 2126, Portales Nte, 03300 Mexico City, CDMX, detta är ett callcenter, dessa ansvarar för denna SCAM. Telefonnumret är 55 1204 3600, företaget heter TESSEN GROUP och det är där dessa Tjuvar, bedragare och brottslingar är dedikerade till att stjäla. Redan med denna information kommer min efterfrågan att bli mycket effektivare.
  Jag fick också reda på lite mer och detta företag undersöks för penningtvätt inte bara här i Mexiko utan också i Argentina och Colombia. Snart kommer jag att få namnen på ägarna till detta bedrägliga företag.

  • Alejandra svar

   Andrea, tack så mycket för din information !!
   Jag tackar dig oändligt, jag skulle gärna ha ett sätt att kontakta dig, vi kan göra mycket med den här informationen!
   Jag ger dig min e-postadress: [e-postskyddad]

   eftersom mina advokater också stöder mig för att se hur vi kan få tillbaka våra pengar, men det viktiga är att hitta dem och tydligen gjorde du det redan. Vad jag tvivlar mycket på är att när du letar efter den här adressen i Googlemaps visas ett annat företag med den adressen, som heter "Llano de la Torre". Är det callcentret ??? Varför MUGROS då om de gömde sig mycket bra. Låt oss hoppas och önska med stor framgång att detta är riktningen.

   • Andrea svar

    Hej Alejandra; Naturligtvis kommer jag att kontakta dig, vänta på min e-post snart. När det gäller adressen fick jag reda på att de arbetar där, jag har en vän som hjälpte mig att hitta telefonnumret där de ringde mig den här adressen. Jag var där redan den här veckan och de meddelade mig att callcentret ligger på första våningen. Llano de la Torre är ett keramikföretag som arbetar i den byggnaden. Jag är helt säker på att de arbetar där. Dessa RATS kommer att ångra allt de har stulit från människor som har litat på dem. Vänta på min e-post Alejandra snart och jag hoppas att jag kan hjälpa dig.

    • Alejandra svar

     Tack så mycket Andrea, jag tackar dig oändligt, jag väntar.
     Jag önskar er all framgång så att dessa råttor inte kommer undan med det!

 49. Felipe Rodriguez svar

  Hej jag heter felipe; Dessa typer av Hispamarkets kallade mig enligt de är från Mexiko. Jag är colombiansk och en tjej ringde mig och sa att jag skulle ge henne mitt kreditkortsnummer från Bogotas bank, de sa till mig att de med 2000 dollar garanterade mig dagliga intäkter med en timme på plattformen, jag läser flera negativa kommentarer och jag vill att du ger mig lite råd eftersom jag inte vet så mycket om den här marknaden och inte vill falla för bluff? Jag uppskattar informationen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felipe, du kan läsa recensionen och kommentarerna, jag vet inte vilka andra frågor du har.

   En hälsning.

 50. ZZ svar

  De är en fullständig bluff, de ber dig och ber om pengar, men när du vill ta ut något är de alla ursäkter, när de ser att de inte kan ta mer pengar kommer de helt enkelt att få dig att förlora allt. Jag rekommenderar dem inte

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej “ZZ”, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets med oss,

   en hälsning.

 51. Alejandra Romero svar

  Låt dem inte få dig att klara din TC eller deponera dem eller låt dem ge dig en kredit. För bara två veckor sedan gjorde HISPAMARKETS mig ett bedrägeri för 13 250,000 dll. Jag menar XNUMX XNUMX MXN-pesos.
  Och en av de saker som en reglerad mäklare INTE gör är att bevilja lån, för i slutändan är det fiktiva pengar, och sedan får de dig att sätta in det lån de gav dig och sedan får du dig att göra riskabla aktiviteter och i en av dessa operationer ... du förlorar allt. Liteal så hände mig, jag tänkte bara ta ut mina pengar, jag kunde inte göra det förut för att min överföring för att reglera krediten de gav mig ännu inte återspeglades, och tillfälligt fick de mig att göra en transaktion med Verizon på 270 partier, Jag litade på min verkställande operation, och detta gjordes medvetet för att förlora mina pengar och de sa till mig att marknaden "fick mig att förlora mina pengar." Hispamarkets sålde mig andelen som 1.20 dll över vad marknaden var, det är en mycket hög spread, jag skulle aldrig få tillbaka pengarna. De gjorde det med all avsikt att förlora mina pengar, enligt detta hade jag redan 40 XNUMX dll-filer på mitt konto. och jag förlorade dem ALLA! med den operationen.
  Jag gav mig själv råd, och INGET av de operationer jag gjorde med dem, görs av en reglerad mäklare. FÖRSIKTIGHET snälla. GÖR INTE någon affär med HISPAMARKETS
  Jag går fortfarande igenom en mycket stressig tid, jag vill inte att någon ska hända vad med mig ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alejandra, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets-företaget med oss, kommer du ihåg hur du först hittade den här mäklaren?

   En hälsning.

   • Alejandra Romero svar

    Tja, mycket säkert erhöll de mina data från internet, eftersom läraren bad oss ​​ladda ner ett plattforms- och demo-konto för att fungera med valutor på grund av en skoluppgift som jag hade. Det var bara ett demo-konto och för en uppgift.
    Senare ringde Hispamarkets mig på min mobiltelefon i flera dagar tills de övertygade mig om att operera med dem. Resten av historien känner du redan .... 🙁

 52. Rafa svar

  Jag föll, samma dag när jag undersökte grundligt insåg jag att de var bedragare, jag ringde banken för att starta skadeprocessen men de har fortfarande inte gett mig något svar. Krav på dem på åklagarmyndigheten och bifoga de flera klagomålen på webben.

  Jag skrev till dem så att de kunde ge tillbaka pengarna och de skickade mer papper för att slutföra orkestreringen av bedrägeriet.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rafa, det är verkligen synd vad du nämner, det vill säga att du inte kunde ta ut ditt kapital. Tack så mycket för att du delar med dig av dina erfarenheter med Hispamarkets.

   En hälsning.

 53. Andrea svar

  Hej jag heter Andrea; Jag blev också lurad av detta gäng bedragare. Jag är mexikansk och de stal 5000 dollar från mig och sa att jag skulle tjäna 20% dagligen. När jag insåg att jag hade fallit som en idiot ville jag ta ut pengarna och de tillät mig inte. Jag har undersökt och dessa människor regleras inte av någon seriös enhet. Det som reglerar det är en enhet i VANUATU som uppenbarligen är en skatteparadis. Det här är samma 1000 extra som för bedrägeri och stöld fick byta namn. Fall inte för detta, jag hanterar redan en rättegång här i Mexiko. Callcenter där dessa tjuvar ringer för att bluffa alla är i Mexico City och jag får redan reda på det med min man vart de ringer ifrån. Jag kommer att informera dig om adressen så snart jag har den. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andrea, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets med oss, vad du nämner om Vanuatu, vi tror att de inte ens är reglerade med Vanuatu, om du har en länk eller något som bevisar detta kan vi gärna ta en titt ... Kommer du ihåg hur du kom för att hitta detta företag?

   En hälsning.

  • WILLIAM svar

   HELLO ANDREA LAMENTO VAD HÄNDADE JAG HOPPAR DIN EFTERFRÅGAN FÖRVARAR, JAG ÄR FRÅN MEXIKO STAD OCH VAR DE RATTARNA FUNGERAR

  • Ariel mcfarlane svar

   Vi tackar dig för alltid. Jag blev också lurad. Jag skriver från Panama. Hälsningar

  • Alejandra Romero svar

   Andrea, de sa till mig (mäklaren sa till mig, det är uppenbarligen en lögn) att de var fysiskt i Argentina, och de skickade till och med ett dokument där de registrerade sig från St. Vincent och Grenadinerna.
   Jag skulle uppskatta för mycket av ditt stöd för att kunna hitta dessa RATS!
   Jag kände mig precis som du, snälla, om du kan ta reda på var de är, kan vi göra mycket för oss alla för att få tillbaka pengarna.
   De gjorde mig bedrägeri för 13,000 250 dll. Det vill säga 000 XNUMX MXN.
   De fick mig att be om ett lån från banken för att betala min kredit och därmed kunna ta ut mina intäkter.
   Och jag förblev i skuld hos banken för 200,000 XNUMX MXN, resten av de lurade pengarna var mina besparingar.

   Jag förlorade mina pengar och mina inkomster i en enda operation som de sa att jag skulle sätta in vid en mycket exakt tid, det verkade konstigt för mig. Och när jag gick in i verksamheten med Verizon sålde de mig medvetet naturligtvis den mycket dyrare aktien och därför förlorade jag mina pengar eftersom aktiekursen började falla och förlorade allt (denna möjliga process för att förlora mina pengar En expert i Trading förklarade det) Och cheferna som pratar med dig vinner ditt förtroende och naturligtvis gick jag med på att gå in i operationen ...
   Jag har konsulterat för att se hur de fungerar, och det är exakt detsamma som andra bedrägliga mäklare.
   Snälla, om du vet var denna mäklare befinner sig, skulle jag vara oändligt tacksam om du kunde dela den ....

  • Andrea svar

   Hej, jag är Andrea igen, jag har redan adressen till detta företag, Av. Division del Nte. 2126, Portales Nte, 03300 Mexico City, CDMX, detta är ett callcenter, dessa ansvarar för denna SCAM. Telefonnumret är 55 1204 3600, företaget heter TESSEN GROUP och det är där dessa Tjuvar, bedragare och brottslingar är dedikerade till att stjäla. Redan med denna information kommer min efterfrågan att bli mycket effektivare.
   Jag fick också reda på lite mer och detta företag undersöks för penningtvätt inte bara här i Mexiko utan också i Argentina och Colombia. Snart kommer jag att få namnen på ägarna till detta bedrägliga företag.

 54. Lalo svar

  Hej William. Jag skulle vilja att du delar din upplevelse bredare. Och några namn som du kan dela.

  Jag skulle uppskatta ditt samarbete.

 55. WILLIAM svar

  JAG ÄR MYCKET STRAFFBARA ATT VETA ATT JAG VAR DEL AV DET
  OCH jag ber om ursäkt för allt, om du behöver någon information om den här bollet av bedragare har jag namnen på var och en av dem.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej William, det skulle vara intressant om du berättar om dina erfarenheter med Hispamarkets och den information du känner till detta företag ...

   En hälsning.

   • WILLIAM svar

    MITT ERFARENHET ÄR ATT JAG VAR DEL AV DET SOM BASERADE PÅ BEDRAG "I enlighet med DET ÄR ETT JOBB" SENA JAG FÅR DET

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej William, det är verkligen synd vad du nämner om Hispamarkets, men som du kommer att se är du inte den enda i den situationen ... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

     • WILLIAM

      Om de anlitade mig genom internet, om de är belägna i Mexico City, var jag väldigt liten tid med dem, jag vet inte vad jag ska göra

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej William, har du länken eller kommer du ihåg var du lämnade dina uppgifter? En annons kanske?

  • Alejandra Romero svar

   William, skulle du snälla berätta var de finns eller är du en infiltrator ???
   varför säger du inte var de verkar? Du ger mig inte längre förtroende, om du vet att de kan hjälpa många människor med den här informationen, ska du säga var kontoren är, för om du kan få tillbaka pengarna !! Du behöver bara veta var de är fysiskt belägna.

   • Andrea svar

    Hej, jag är Andrea igen, jag har redan adressen till detta företag, Av. Division del Nte. 2126, Portales Nte, 03300 Mexico City, CDMX, detta är ett callcenter, dessa ansvarar för denna SCAM. Telefonnumret är 55 1204 3600, företaget heter TESSEN GROUP och det är där dessa Tjuvar, bedragare och brottslingar är dedikerade till att stjäla. Redan med denna information kommer min efterfrågan att bli mycket effektivare.
    Jag fick också reda på lite mer och detta företag undersöks för penningtvätt inte bara här i Mexiko utan också i Argentina och Colombia. Snart kommer jag att få namnen på ägarna till detta bedrägliga företag.

  • Alejandra Romero svar

   [e-postskyddad]
   Jag skulle oändligt uppskatta om du kan hjälpa oss med den här adressen till den här mäklaren William.
   Jag ger dig min e-postadress,
   tack så mycket!

 56. Omar Garcia svar

  Hej Jairo, jag skulle vilja prata med dig. Jag tänkte investera med Hispamarket, nu när jag har läst alla dessa kommentarer kommer jag naturligtvis att tänka bättre på det. Tack också de mäklare som rekommenderas för denna tjänst, samtidigt som jag ber om hjälp för att hitta en mäklare som är pålitlig att investera.

 57. God vän svar

  Hej, lyckligtvis har jag aldrig fallit in i detta, lyckligtvis (igen) finns det en sajt som denna, som jag har bland mina google-bokmärken och jag är oändligt tacksam för att de är det. Naturligtvis känner jag inte till ämnet (om jag hade gjort det hade jag redan hittat en tillförlitlig webbplats) men jag letar fortfarande efter var och hur jag ska investera och växa mitt kapital. Vid tre tillfällen har jag registrerat mig hos olika mäklare, jag pratar med dem, de förklarar för mig, alla bla bla bla som vi vet att de använder för att övertyga, den sista är detta Hispamarkets, och allt matchar beskrivningarna av andra kommentarer, även samtalsnumren, och jag skriver, bara för att tacka den här webbplatsen, vars analyser är ganska ansvariga, åtminstone för mig, och jag uppmanar andra människor att göra detsamma. Jag pratade precis med Hispamarkets och som jag har gjort tidigare gånger, hänga med dem utan att göra insättningar, kommer jag att läsa rapporten de har här på varje webbplats där jag har registrerat mig. Nu kan jag bara vänta på att de ringer till mig igen och helt enkelt säga till dem att jag inte längre vill investera med dem, att de inte är tillförlitliga, att de tar bort mig från sin plattform ...
  Det första du ska göra för att inte förlora våra pengar är att ta hand om dem och att veta vem de har anförtrotts, det är därför jag rekommenderar att du alltid tar reda på det innan du lägger ett enda öre, och för det, den här webbplatsen är ganska tillförlitlig. Återigen min respekt och tack till brokersrecomendados.com ...

 58. Ganghi galan svar

  Jag känner dem att de kommer från Mexiko

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ganghi, vad menar du att du känner dem?

   En hälsning.

   • Ganghi galan svar

    Om de låtsas vara ett callcenter finns de i Mexico City

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Ganghi, jag är säker på att många människor skulle vara intresserade av att ha mer information om detta "callcenter" ... Det bör sägas att vi tidigare har haft kommentarer om mäklare som arbetar i ett förmodat callcenter, men naturligtvis , det är verkligen en mäklares kontor ... Det skulle inte vara första gången detta händer.

     En hälsning.

     • Ganghi galan

      OCH DET SKULLE INTE VARA FÖRSTA GANGEN SOM DU HAR ALL INFORMATION OM DENNA PÅGÅENDE MÄLKARE 😉

  • Alejandra Romero svar

   Gandhi, snälla, jag skulle uppskatta om du kunde berätta var denna mäklare befinner sig!
   snälla uppmana 🙁

 59. Carmen Reyes svar

  Jag lurades 10,000 XNUMX USD, jag vann och plötsligt öppnade jag mitt konto och jag hade redan tappat allt !!! några förslag vad jag kan göra? för att få tillbaka pengarna är jag desperat !!! 🙁

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carmen, det är verkligen synd vad du säger om Hispamarkets, du kan läsa resten av kommentarerna ... Försök dra dig tillbaka och berätta vad de säger dig, men vi varnar dig för att Hispamarkets rådgivare förmodligen kommer att läsa dessa kommentarer.

   En hälsning.

 60. Hispamarkets lämnade mig i ruinerna svar

  Hej vänner, dessa råttor lämnar dig i ruinerna, och i skuld, de bryr sig inte om du har barn eller familj att försörja, eller om du förlorar ditt hus eller din bil för att betala dem, de vill bara ha pengar, de har inte någon form av moral, de är värre än råttor ... Varna, tänk på dina familjer innan du ger dessa bedragare ett öre.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej "Hispamarkets lämnade mig i ruinerna", tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets med oss, det är verkligen synd att läsa din kommentar ... Kommer du ihåg hur du hittade dem? Kan du utöka din upplevelse lite?

   En hälsning.

 61. OJ svar

  Hej, jag vill berätta att jag blev lurad med Hispa Markets, en totalt oreglerad mäklare och är en spökmäklare som 1000 EXTRA, till vad jag får reda på från dessa onda födda skurkar, det är först att de har en adress på Av Libertador 1638 och Regina de la som i hela den långa avenyn det inte finns något sådant sällskap av bedragare, runt den finns en mekanisk verkstad och en Sushifabrik, vars nummer de ringer mig från Argentina är 541152390626 och den från Mexiko är 525597618500 varav de senare mig De ringde igen så att jag kan investera med dem, men utan att veta att jag redan hade ett konto hos dem där jag lät dessa personer veta att jag har förlorat allt mitt kapital, sa jag till dem att lämna tillbaka det till mig eller spara mitt kapital för att jag lägger in en operation upp till minus -14.000 1000 $ oss., jag varnar er alla att inte förlora min investering, den andra saken som jag får reda på om Saint Vincent och Grenadinerna, att den adressen är inte registrerat i Hispa Markets namn, inte heller 4 Ext Tvärtom, den här adressen är till en mäklare som gick i konkurs och som är skyldig mycket pengar till reglerna på de internationella värdepappersmarknaderna i London och Cypern, på vilket sätt han gick in för att arbeta med sina kunder på ett sätt att få dem att förlora alla hans pengar och det företaget är ALPARI, det andra huvudkontoret som det visar är Tallin, av vilket det inte förekommer i dessa bedragares namn, det andra om dess verksamhetsregister motsvarar inte någon av dem, men att dessa uppgifter finns i namnet på ALPARI, som denna konkursmäklare fick, men inte för att uppfylla kraven, utan för att sätta pengar för att verka i det landet som inte räknas för att verka internationellt, en annan sak som jag fick reda på mer är att de inte har ingen behörighetslicens med meta traderXNUMX så att de kan verka på aktiemarknaden, vilket låter mig förstå att alla de pengar som fick oss att se och räkna ut vinster och förluster är alla fiktiva, nu här i Broke Rekommenderas om någon kan vägleda mig eller se hur mina pengar kan återlämnas till mig skulle jag vara oändligt tacksam, annars skapar vi en community eller ser alternativ för att få tillbaka våra pengar, för att kunna kämpa mot den här typen av människor som tar andras pengar som lämnar oss på gatan och de värsta med skulder för livet.

  • Alejandra Romero svar

   Hej OJ
   Jag har också undersökt och så är det, den här mäklaren påstår sig vara registrerad i St. Vincent och Grenadinerna under namnet "Hispa mkts LTD".
   Om du vet någon annan information skulle jag uppskatta det mycket!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Avurto, varför säger du det här? Kan du berätta om din erfarenhet av Hispamarkets?

   En hälsning.

 62. Ariel mcfarlane svar

  TACK TILL GUD SOM HAR PLACERAT MR. RODRIGO ÁGUILA BUSTOS, EN EXPERT PÅ ÄMNET, PÅ VÄGEN. HAN RADERADE MIG OCH FÖR ATT LYSSNA PÅ HAN JAG VAR INTE LÄNGRE I DET ÄVENTYRET MED DENNA PSEUDO MÄNNISKA VÄSENEN. HITTA HAN PÅ GOOGLE.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ariel, tack så mycket för dina kommentarer, kommer du ihåg hur du först hittade Hispamarkets?

   Med vänlig hälsning.

 63. Camilo Duitama svar

  Hej god morgon, jag registrerade mig online i en annons för Hispamarkets och de har ringt mig insisterande i två veckor, idag gick jag med på att lyssna på ämnet väl och vad det här företaget handlade om; Vi anlände efter cirka 120 minuters samtal, och exempel på marknaden och hur mina inkomster skulle bli, till slutsatsen att jag skulle investera, jag har inga kreditkort och jag vill inte göra betalningar från mitt konto, så jag fortsatte att be kontant om betalning, de skickade mig bankuppgifterna i Colombia för insättningen och det är det.

  Något sa till mig att undersöka innan de skickade dem, de har verkligen makten att övertyga dig och att nå respektive betalning på alla sätt, förutom att erbjuda mig en extra bonus på 15%, rabatter på växelkursen från colombiansk peso till dollar, cirka 150 $ under det nuvarande priset på 2.859 15 $, en extra bonus för VM genom att välja ett fotbollslag och de gav mig ytterligare XNUMX% bonus, ja, många bra saker som man säger kan inte vara möjliga.

  Undersök en bra tid och det finns nästan ingen information om det, bara att det har att göra med 1000 extra, och de bedrägerier de har haft, dessutom hittade jag bara 3 forum med denna information.

  Skicka inte pengar, men om du har tillräckligt med oro och misstro om detta företag för allt du läser.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Camilo, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med oss, du har gjort mycket bra i att undersöka företaget innan du investerade kapital, hälsningar.

 64. monika svar

  De vill tvinga mig att skriva ett kontrakt på engelska med absurda klausuler ... Jag satte in 200 dollar och nu vill de inte ge tillbaka det ... och jag tänker inte skriva det kontraktet. Säljaren blockerade mig från wzp och assistenten säger till mig att om jag inte signerar kommer de inte att ge mig något tillbaka, de är bedragare! Be om kontraktet ... du vill inte sätta in en dollar! Jag tappar 200 dollar men de kommer på TV! Och jag har alla bevis !!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Monika, det är verkligen synd vad du säger om Hispamarkets. Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

 65. Amaru svar

  Hej allihopa, jag berättar MIN UPPLEVELSE i HISPAMARKETS.
  Medan jag använde demo-konton på sidor som investing.com eller tradingview.com fick jag hans samtal om att gå med, på insisterande jag gick med på. Förmedlaren TRYCKADE mig från 3 olika nummer under en månad och svor att det inte fanns någon förlust. Han föreslog mig att be om ett lån på 1 USD som jag vägrade, jag satte bara in pengar från ett sparkonto. Sedan öppnade vi kontot, även om det fanns DEMO-alternativ, öppnade han direkt en BRONS för mig. Efter flera komplikationer lyckades jag sätta in pengarna, som aldrig dykt upp i INSÄTTNINGAR, istället hade jag bara en KREDIT. Han lovade mig också en bonus, men hej, han glömde bort. När tiden kom gav de mig en analytiker, allt bra, jag vann 1000 USD. Hon berättade för mig att om jag flyttade upp i kategorin skulle jag kunna tjäna mycket mer, men jag vägrade, så analytikern tystade och fick mig att öppna 300 affärer med särskilt höga volymer, vilket skulle sluta med förlust med en negativ saldo på 4%. Eftersom bara hon kunde ringa mig och hon inte svarade på mina e-postmeddelanden började jag handla på egen hand och jag lyckades återhämta mig långsamt, men en dag gick jag in och överraskande var mina öppna affärer inte listade och nu hade jag en balans på -50 USD, vilket hindrade mig från att fungera. Det fanns inga meddelanden, det hände bara.
  Jag påminner dig om att i en Ponzi-bluff får de första användarna vinster betalade med pengarna från de sista som gick med. Bli inte lurad. Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Amaru, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med oss, du kommer säkert att hjälpa många handlare som letar efter information eller erfarenheter om Hispamarkets,

   en hälsning.

 66. Lurad av 1000extra svar

  Haha, ja förstås, det är lätt Hispamarkets är ett dotterbolag till 1000 extra, 1000extra har lurat hundratals människor mestadels i Latinamerikanska länder, sök google efter 1000extra-bluff och du kommer att se att det inte är ett skämt, snälla gör inte dumma saker ...

 67. Roberto Collado svar

  Jag tror att Jairo Pinto Vargas hade några personliga problem med någon härifrån eller jag vet inte varför han blev galen. Jag sökte i kommentarerna för att se om det stämde vad det räknas och jag ser att det gör korta träffar av samma meddelande om och om igen även i samma forum. Jag kommer inte att säga något varken för eller emot eftersom även om jag mår bra med Hispamarkets, tjänar jag pengar och jag kunde ta ut, det är fortfarande för tidigt att bedöma och som rekommenderat i detta forum är försiktighet det bästa botemedlet, men vad om jag var det klart att Jairo agerar utan kunskap

  • JAIRO PINTO VARGAS svar

   Tiden kommer att bevisa att du eller jag har rätt.

   Detta företag har samma 1000extra-format.

   Naturligtvis skulle jag inte investera i pappersföretag.

   Min förlust med 1000 extra var stor.

   Jag påminner er om att denna galenskap har hindrat många familjer från att förlora sina tillgångar.

   Det bästa är att få råd och forskning lite mer.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rovberto, vi inbjuder dig att se 1000 Extra avsnitt (dotterbolag till Hispamarkets) och att du kontrollerar själv om de har lurat många människor eller inte,

   en hälsning.

  • JAIRO PINTO VARGA svar

   Din åsikt är beklaglig. Jag hoppas att du vinner mycket pengar. Jag tänkte detsamma, att jag aldrig skulle förlora, men det hände.

   Om du inte saknar 15000 XNUMX $, ja, i mitt fall.

   Det är klart att SOS är en av dem, men jag påminner dig också om att mina förtalskommentarer har räddat många familjer.

   Jag är glad att du har läst dem alla, det betyder att jag har uppnått målet, som du säger är att slå och slå, men denna sanning har varit min bästa terapi mot dessa jävlar. Jag har ett stort tack från familjer som misslyckats med att förstöra dessa 1000 extra skurkar och nu kallar sig Hispanomarkets. Jag vet att de är väldigt ledsna för så mycket pengar att de har slutat stjäla.

   När du visar dig själv att du äger sanningen, bör du överväga att åtala människor igen.

   Slutligen är det enda jag kan tillägga att du är en person med dubbelmoral, du vet inte ens varför du försvarar dem.

   KAMPANJ FÖR NOLLSKAMPADE FAMILJER I LATIN AMERIKA ÄR EN SUCCES.

  • Ariel mcfarlane svar

   Jairo Pinto har helt rätt. Jag förlorade också för den mobben. De omger dig med slott i luften som lovar att vinna och tydligen går allt bra tills de erbjuder dig "alla operationers moder". De har en så kallad försäkringsgivare som "lånar ut" dig pengarna så att du kan gå in i "operationen". Det är där rånet är. Med en skuldebrev som de tvingar dig att avbryta, tillämpar de en klausul på dig, där de lämnar dig med det faktum att du måste investera mer än vad de "lånat" dig. (?) Genom att inte kunna betala förlorar du, men bara samma sak, om du också betalar och investerar ger de ALDRIG NÅGOT. DE FÅR DIG ATT GÅ UT DET DU INTE HAR OCH ATT INTE KAN STÄNGA DITT KONTO OCH DIN VERKSAMHET. Nu kallar de sig Hispamarkets; samma personer med olika namn. Jag förlorade $ 5k, men det kunde ha varit $ 15k från att inte öppna ögonen i tid. Jag skriver till dig från Panama. GÅ INTE I DET. DE SKA OMGÖRA!

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Ariel, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Hispamarkets ... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

    En hälsning.

    • Ariel mcfarlane svar

     GOD MORGON, Tala med de WICKERS för en annons på FACEBOOK. DAMN DAY OCH TID jag satte in dem. OCH JAG BETALAR, DET VAR $ 5K, MEN TACK TILL VARNINGARNA OCH RÅDEN FRÅN JAIRO PINTO VARGAS DET VAR INTE $ 15K. HUR NÄR JAG VAR ATT SÄTA IN DEM! OCH SÄG ATT SLÄPPA DET JAG HAR redan tjänat. OLYCKLIGT!

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Ariel, det är verkligen synd vad du säger, men med hänsyn till andra kommentarer från de drabbade har du haft turen att inte sätta in, som du har sagt, 10.000 XNUMX mer ... Det är därför vi alltid rekommenderar att du letar efter information om företaget innan de ger pengar.

      hälsningar

   • Carlos Vasquez svar

    Ariel god morgon, jag pratar med dig från Panama, jag är Carlos och jag har precis börjat med dem .. Jag tyckte att allt var väldigt bra för att de målar det så .. Jag frågade dem när jag kan ta ut mina pengar som jag skickade dem och de sa till mig att när det skulle vara ...

    Om du kan ge mig ett e-postmeddelande Ariel eller nummer så att du kan ge mig mer information om dem och tala bra om det, skulle jag uppskatta det bror

  • Ariel mcfarlane svar

   DU FÖRSÄKRING SKA VARA GENOMFÖRANDE AV DE DÅLIGT FÖDDA SCAMMARNA. AV ETT OÄNDLIGT MÄNGD NEGATIVA KOMMENTARER DET ÄR ÖVERraskande, MINSTA FÖR MIG, ATT NÅGON KRAV HAR PERITIVERADE VINSTER. Jag tror inte att någon av dem som har läst för dig kommer att tro ett enda ord för dig. SNÄLLA DU…

  • LETY svar

   Don Jairo, i motsats till vad du säger, är en stor människa, vi förlorade mycket dollar. mycket mer jämnt än samma, men de flesta är rädda för att ge sina namn på grund av de juridiska aspekterna och de stämningar som vi genomför. Vi är oerhört tacksamma för Don Jairo för att vi fick se verkligheten, annars hade vi förlorat mycket mer pengar, betalat sina berömda skuldebrev och under ständiga hot i sina samtal och mejl, rådde han och räddade oss. Jag förstår det förtroende du har för 1000Extra eller Hispanamarknader, för det är verkligen dina pengar och om du vill ge det, ge bort det, kasta det, eftersom det är ditt problem, inte från någon av oss. Vi förstod att Ambition är en negativ aspekt, att vilja tjäna enkla pengar, det enda vi köpte med dem var drömmar, arbetet med många års ansträngning gick förlorat på grund av hur blind vi var, om du har återhämtat dig lite pengar gratulerar jag dig, vi Vi tappade allt och vi har bevisen, åtminstone där respekterar vi våra kommentarer, om vi åtminstone hjälper en enda person att inte investera med dem, anser vi det vara en triumf! Tack till den rekommenderade mäklaren för deras ständiga stöd och till alla dem som inte ger upp i sin kamp så att en till inte faller i bedrägeri.

  • Gino svar

   Vi kan prata privat ... Jag skulle vilja att du berättar hur det går med din verksamhet eller om du redan har lämnat Hispamarkets

 68. Ricardo Alvarez svar

  Jag skiljer mig från dina kommentarer, jag arbetar med Hispamarkets, och jag har inte haft några problem, bara på grund av uttagstiden, ibland är det långsamt, de tar upp till 5 arbetsdagar, men om de har gett mig, i avkastning det går bra, de förklarar ordentligt och jag lär mig hur man gör min analys och verksamhet. Jag skulle rekommendera det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Hispamarkets, hälsningar.

  • Gino svar

   Du kan kommunicera med mig ... Jag behöver råd från någon som kommer att göra det bra med Hispamarkets

 69. Axel Cruz svar

  Jag har arbetat med dem i flera månader och jag har inte haft några problem
  När jag stöter på den här recensionen ger det mig lite rädsla, men herr Jairo Pinto, har du investerat med Hispamarkets?

  • Roberto Collado svar

   Hej, jag arbetar med Hispamarkets och samma sak: noll besvär. Jag var också rädd, jag vet inte vad det här larmet handlar om 🙁

   • ROSA svar

    DON JAIRO följer information, verkligen om du vill ge dina pengar, kasta dem, bränna dem, ge dem till Hispamarkets eller 1000Extra, det är ditt problem.
    För läsarna, förstå att denna mäklare är ett verkligt bedrägeri, de bedrar dig. De stal mycket pengar utan medkänsla, de är värda deras nationalitet, kön, ålder. De får dem att tro att du vinner och sedan lämnar dig noll när de samlar på sig betydande pengar. DET ÄR INTE REGLERAT, DE ÄR INTE I ISRAEL. GODKÄND INTE ATT BETALA DEM, UNDERSKRIV INTE. Om de har en signerad, betal inte för den och rapportera den. Tyvärr är det ett cyberbedrägeri och du befinner dig i en skatteparadis så stämningen är svår, men gör det! TILL DE SOM SÄGER ATT DET HÄNGAR GRATULERAR jag dig, jag hoppas att de aldrig går igenom samma sak som vi gjorde. I slutet av dem fick vi hot och flera meddelanden, så vi var tvungna att avbryta allt. ATT AMBITION INTE BLIR SMÄR! TUR

    • Gil Samayoa svar

     Hej rosa,

     Jag vet att det har gått ett tag sedan ditt uttalande, jag har blivit lurad med ett större belopp, om du kan ge mig information om var de berättade att de bodde, deras namn eller e-post, samt var de skrev in eller ringde dig . Jag förbereder en rättegång och jag behöver den största grunden, om någon säger att de har gjort bra är jag också villig att prata och lyssna, i mitt fall har de en stor skuld och jag arbetar för att nå dem, om de är intresserade skicka mig den information de har, jag vet att de vid detta datum redan kan ha ett annat mottagande konto, andra namn. Endast format, skuldebrev, kontrakt, alla är falska, de har ingen juridisk makt eller jurisdiktion i något specifikt land, tekniskt är det väldigt enkelt att upptäcka dem genom deras antal lögner, primära bedrägeri och den mest relevanta kontrollen deras antal och du kommer att inse att det från början inte finns någon kommersiell eller skatterisk adress, och den som de lägger är inte deras. Kontrakten var tvungna att ta med ett utdrag av deras bolagsordning och juridisk ombud. Som jag nämnde föll vi radikalt, vi behöver bara inte ge upp och jag uppskattar all information, jag kommer att fortsätta till toppen, jag kan inte tala här längre, för det är uppenbart att alla nätverk följer.

     Tack, jag uppskattar ditt stöd och jag kommer att dela all min information en gång transquita av en lageradvokat,

  • Gino Alberto Masias Guerrero svar

   kan du kontakta mig för att prata? ... Jag ska rapportera dem och vill ha ett yttrande.

   Om du inte kan …. Jag antar att du är en av dem att du bara talar bra om din VERKSAMHET ELLER på vår bekostnad och att du inte kan visa ditt ansikte.

  • JAIRO PINTO VARGAS svar

   Kom ihåg att 1000 extra och hansanomarknader är desamma. De lurade mig av 1000 extra.

 70. JAIRO PINTO VARGAS svar

  Låt oss återuppleva historierna om bedrägeri av dessa 1000 EXTRA PICARIES glömmer dem inte, Låt oss behålla klagomålen. DENNA SAMMA TAKTIK KOMMER ATT ANVÄNDAS PÅ HISPANAMARKNADER

  LÄS, LÄN, INNAN DU GÖR NÅGON RÖRELSE MED DENNA 1000 EXTRA-PICARS
  DU KAN SPARA FÖR ATT TAPA PENGARNA-
  De har lurat mycket men mycket människor.
  De talar till ditt öra (TELEKONFERENSER AV TIDER), som de stora välgörarna av ekonomi, de lovar dig himmel och jord, med mästerliga rörelser, men vad de letar efter är:
  De börjar råda dig att investera lite och lite men lite efter lite leder de dig till ett ekonomiskt slakteri.
  Med öppna spel är vad den förmodade rådgivaren letar efter att slå dig ner, sätta dig i negativa siffror och motivera undertecknandet av fler skuldebrev.
  Eftersom de vet att VI INTE HAR FINANSIELL KUNSKAP, fuskar de dig med en DEMO, eftersom pengarna vilar på deras personliga konton
  de fungerar som ett spelkasino. KOM IHÅG DET
  REKOMMENDATIONER
  1- Underteckna INTE någon skuld
  2- Sända INTE mer pengar, om du redan har något riskabelt är det bättre att förlora det
  3- Om du har positiva siffror, försök att ta ut, så långt har ingen fått tillbaka pengar som jag känner till
  4- Tänk på att rapportera dem till åklagarmyndigheten och interpol.
  5- OM DU LÄSER kommentarerna har många bluffats mellan 500 och 300000 XNUMX dollar
  Kampanj för ZERO-lurade familjer i Latinamerika.
  Dina familjer kommer att gynnas mest, genom att bli av med detta 1000 extra företag, enligt mitt koncept är de bluffens sanna kungar.
  Kom ihåg att de vädjar till vilseledande reklam, TRO INTE NÅGOT.
  De betalar publicitet till Investing.com (de lever av publicitet) de bryr sig inte heller om 1000extra utför oanständiga metoder med kunder.
  Föreställ dig ett ögonblick den här världen utan denna massa skräp på 1000 extra.
  Föreställ dig också att en gång inledde det här finansiella projektet: FÖRRÄNDT, UTAN PENGAR, DIN FAMILJ I DE VÄRSTA VILLKOREN, På grund av bankerna, På grund av tredje part, BETALANDE KREDITKORT.
  Men de dog (1000EXTRA) av skratt med: DIN PENGAR ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ,
  SANNINGEN SOM ÄR ATT TÄNKA OM DET OCH MYCKET
  VI ÄNDRAR ALLT SOM HÄNDER MED DE MEXIKANSKA MÄNNISKORNA, LÄTTSLIGT 1000EXTRA ÄR ETT BEDRÄGNINGSFÖRETAG HANTERAT AV MEXIKANER, SOM GÖR DETTA VACKRA LANDET DÅLIGT
  KAMPANJ FÖR NOLLBEDRÄCKADE FAMILJER I LATINAMERIKA ..
  HISPANAMARKNADER OCH 1000EXTRA ÄR SAMMA ORGNISATION

 71. JAIRO PINTO VARGAS svar

  Stort tack till rekommenderade mäklare, i själva verket är deras stöd totalt.
  dessa skurkar uppfann den nya signaturen HISPANAMARKETS, de SINVERGUENZAS borde ägna sig åt att leta efter ärliga affärer som inte skadar någon.
  Ni (rekommenderade mäklare) vet att genom denna mur och analys har vi lyckats spara tusentals dollar för många familjer, det är den stora belöningen för min uthållighet i klagomålet. Lyckligtvis forskar och läser människor varje dag för att inte förlora sina pengar.

  Varje förlorad dollar ger jag tillbaka den till dig med 15000 XNUMX klagomål. Dessa oärliga företag hamnar i ruin, eftersom de har skadat en marknad där många av oss trodde
  Det råder ingen tvekan om att detta företag HISPANAMARKETS OCH 1000EXTRA ÄR DET Samma.

  Jag är också säker på att de under 1000 extra har förlorat alla sina kunder, det är därför de uppfann det här nya företaget HISPANAMARKETS, de hoppas fortfarande att fortsätta bedra fler familjer i LATINAMERIKA.
  kom ihåg att den här kampanjen bedriver ZERO FAMILIES IN LATIN AMERICA

 72. JAIRO PINTO VARGAS svar

  Det ser ut som samma sopor och tabletter på 1000 extra.

  VAR MYCKET FÖRSIKTIG, STORA BEDRAG KAN KOMMA.

  OM DE HAR DET BÄSTA SILVRET, INVESTERAR DE I RIKTIGA MÄKLARE, GÅ TILL BETROENDE BANKER, HÄR I COLOMBIA DENNA CITI BANK OCH BANCO DE COLOMBIA.

  KAMPANJ FÖR NOLLBEDÖMDA FAMILJER I LATINAMERIKA

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jairo, som du kommer att se i recensionen, rekommenderar vi det inte eftersom det är ett dotterbolag till 1000Extra, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *