Montana Corporate Finance Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Montana Corporate Finance (kallas även montanafoxholdings.com), är en investeringsfondsmäklare. Rekommenderas verkligen Montana Corporate Finance att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Montana Corporate Finance ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Montana Corporate Finance ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte. Uppdatering: enligt meddelanden från kunder till mäklaren, mäklaren arbetar med företaget Var fart.
 
✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: ej nämnt. Enligt mottagna meddelanden finns Montana Corporate Finance på: Cra. 43B # 16-41 Medellín, Antioquia, Colombia. Maj se dess läge här. 
 
✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.
 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Montana Corporate Finance, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera Montana Corporate Finance -erbjudanden är: nämns inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Montana Corporate Finance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Webbplats för Montana Corporate Finance
Webbplats för Montana Corporate Finance

Montana Corporate Finance tillhandahåller inte hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter, det är nödvändigt att registrera sig för att få tillgång till mer information.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Montana Corporate Finance |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: montanafoxholdings.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: Du måste registrera dig för att kontakta.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Montana Corporate Finance. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Montana Corporate Finance <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Montana Corporate Finance är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?
 
Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, och inte heller ger någon form av information till allmänheten och det är en attityd hos företag som skapats för att bluffa, i Dessutom, när vi letar efter recensioner på hittar vi bara recensioner som är negativa och roliga om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.
 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?
 
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.
 
Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Montana Corporate Finance? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

82 kommentarer om «Montana Corporate Finance: Betyg och kommentarer»

 1. Anyi svar

  Om du vill hitta adressen där B momentum verkar är där Montana corporate finance-bedrägeri fungerar i Colombia medellin adress Cra 43B # 16 - 41

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anyi, tack för att du bidrar med ditt ADRESS, med den här adressen kan vi redan berätta för alla lurade att de kan gå till det här kontoret för att kräva sina pengar och be om alla nödvändiga förklaringar, samt lämna in klagomål till polisen så att de låser in dem, inklusive reklamfilmerna som är medbrottslingarna att utföra dessa bedrägerier. De är pirater som poserar som en mäklare som existerar men det är de inte, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett företag som regleras av FCA när den riktiga webben är en annan.

   Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. zenon t. svar

  De erbjöd mig att tjäna euro med historien att du måste investera mer för att tjäna mer när jag sa till dem att jag ville ta ut, de kom med historien att de inte gjorde en bra investering och jag förlorade allt mitt kapital (2100 Euro) plus vinster (3029E). Min analytiker ringde mig idag och berättade för mig att om jag inte investerade 3000 Emas kunde jag få tillbaka summan plus en vinst per bonus
  nu letar jag efter om jag kan återställa mitt kapital

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej zenon, stämningarna tar en mycket långsam process och har ett osäkert resultat, du måste prata med vår CHAT för att få tillbaka dina pengar. Vad du inte ska göra är att investera pengar, det finns många bedragare, det är pirater som poserar som mäklare som finns men de är inte dem, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som en FCA -reglerad företag när den faktiska webbplatsen är en annan.

   Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • jorge svar

   Hej: Jag ville veta om det här företaget, veta om det är lagligt eller bluff. kallas

   APOLLO LEDNING

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jorge, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera dina för att kunna utvärdera denna mäklare. Om du har webben mycket bättre.

    Hälsningar.

 3. roxana svar

  Hej, jag hittade den här länken, eftersom jag började undersöka ... en vän blev inbjuden att arbeta i ett företag som heter Be Momentum och du söker på ansikte, twiter och andra och om de har en sida finns det dock ingen information eller gillar eller något. Detta blev misstänksamt för oss. Och när han var inne på institutionen har han varit 2 dagar (de anställde honom som investeringsrådgivare), han började se konstiga saker som fångade hans uppmärksamhet och det är så vi fick detta namn från Montana Cosporate. Uppenbarligen är det samma enhet, alla driftsegenskaper reagerar med vad han ska göra, han har inte kommit in i frågan, för enligt detta under utbildning (De lät honom bara lyssna på samtal). Jag lämnar uppgifterna och jag har gett mig själv till uppgiften att undersöka, för ett tag sedan ringde jag telefonnumret för Be Momentum och en tjej svarade mig, när jag tog mitt samtal var det ingen företagspresentation, allt informellt, jag gav det en förevändning att jag är intresserad av att jobba där. Jag lämnar telefonnumret: 5512043650 (Yoselín svarade mig) och hon sa till mig att om jag vill jobba och ha en ytterligare referens, ring Elsa Guerra på 5572887158. Det finns lite mer info på be-momentum .com / kom och se och hjälp mig att identifiera om det är samma företag som bedrägeri och för att kunna säga till min vän att springa därifrån !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roxana, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna utvärdera denna mäklare.

   Hälsningar.

 4. Julian Andres Captuayo svar

  De är bedragare, jag förlorade 4000 euro. Om du betalar med ett kreditkort ber de dig att ta ett foto med det, täcka de första numren och foto av identitetshandling. Så att om de förklarar överföringen till banken för bedrägeri, kommer de att skicka den informationen till banken för att inte returnera pengarna och man måste anta förlusten. Den mellanhand eller betalningsplattform som paipan använder om det kallas paipan och det inte finns något sätt att kommunicera med dem, som är en del av bluffen
  Skicka inte pengar till det falska företaget

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julian, det du inte ska göra är att investera pengar, det finns många bedragare, det är pirater som poserar som mäklare som finns men de är inte dem, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana det är en KLON som utger sig för ett företag som regleras av FCA när den riktiga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Yhon svar

    Jag förlorade 1.450 euro, de är kompletta bedragare och de fortsätter att göra det och ingen gör något sorgligt att det inte kan stämmas eller förhindras

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Yhon, tyvärr går processerna mycket långsamt och med ett osäkert resultat måste du prata med vår CHAT för att få tillbaka dina pengar. Vad du inte ska göra är att investera pengar, det finns många lurade, de är några pirater som låtsas vara en mäklare som finns men de är inte dem, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som en FCA-reglerat företag när den faktiska webbplatsen är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 5. Dayan svar

  Igår ringde de mig också från det här företaget och ville att jag skulle investera 500 euro nästan vid tidpunkten för förmodad marknadsföring, men sanningen föreställer mig inte mer än någonting eftersom andra mäklare inte ber dig om det beloppet, majoriteten som jag har sett börjar med 250 dollar och de berättade att en chef skulle ringa mig igen för att ge mig mer detaljerad information om verksamheten, bättre att inte falla för spelet och leta efter mäklare som regleras av institutioner som vi känner.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dayan, vad du inte ska göra är att investera pengar, det finns många lurar, de är pirater som utgör en mäklare som finns men de är inte dem, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana det är en KLON som imiterar ett företag som regleras av FCA när den verkliga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG
   Hälsningar.

 6. Mario pierantoni svar

  Jag är en annan av dem som lurats av Montana Corporate Finance, jag blev kontaktad av en man vid namn SANTIAGO DEL VALLE whatsapp nummer +52 55 5182 3391, sedan av en chef vid namn JOSÉ RINCÓN, som alltid ringde med privat nummer, hans mejl: [e-postskyddad]
  Om det finns någon möjlighet till återhämtning eller att formalisera klagomål, snälla, jag behöver att vi kontaktar oss, uppenbarligen är vi MÅNGA stater, något måste göras mot dessa brottslingar. Jag gjorde min överföring från Banco Macro till Banco Santander Rio till CBU-nummer 0720157420000055141404 / SWIFT BSCHARBAXXX / Kontonummer 157-551414 / 0 / och namnet på mottagaren: SPM SERVICIOS PROF DE MKTG SA. Jag förvarar e-postmeddelanden och gör anspråk tillgängliga för den som kan ta ärendet.
  montanafoxholdings .com / sv /
  skåp.montanafoxholdings .com

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, jag tror inte att de kommer att göra något med din data, de kommer bara att ringa dig från den här mäklaren och andra de kan ha i framtiden, vad du än gör kommer de inte att återbetala dina pengar, det du inte ska göra är att investera mer pengar, det finns många lurade, De är pirater som poserar som en mäklare som finns men de är det inte, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett företag som regleras av FCA när verklig webb är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Mehran svar

  För information, ja, jag har mer eller mindre 80% ljudinspelning av Natalia och andra 4 personer som är anslutna till mig - telefonnummer till Natalia är (+52 1 55 5182 3391 whatsapp -5585261163 telefonsamtal) - analysman är Maximo Ferrer [e-postskyddad] - + 441202080017
  För kontrolldokument [e-postskyddad]
  För avtalsdokument [e-postskyddad]
  de har något bankkonto -i insättning till
  012180001140560003 - BBVA -Bancomer
  Jag kommer att kontrollera mer information och kommer att dela med mig
  ------------------
  För information, ja, jag har mer eller mindre 80% ljudinspelning av Natalia och 4 andra personer anslutna till mig - Natalias telefonnummer är (+52 1 55 5182 3391 whatsapp-5585261163 telefonsamtal) - analysman är Máximo Ferrer m- ferrer @ montanafoxholdings.com - + 441202080017
  För kontrolldokumentet [e-postskyddad]
  För kontraktshandling [e-postskyddad]
  ha ett bankkonto -i insättning till
  012180001140560003 - BBVA -Bancomer
  Jag kommer att verifiera mer information och dela den med dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mehran, tack så mycket för den här ytterligare informationen, jag tror att det är en bra idé för alla användare att be BBVA Bancomer om förklaringar för att ta reda på varför de är medhjälpare till ett bedrägeri genom att låna ut sina konton till denna typ av bedrägerier, du måste veta vad som är filialen och göra ett formellt klagomål till denna bank.
   All extra information som du kommer ihåg kommer alltid att vara till stor hjälp för att stoppa dessa kriminella.

   Hälsningar.
   ----------------
   Hej Mehran, tack så mycket för den här ytterligare informationen, jag tror att det är en bra idé för alla användare att be BBVA Bancomer om förklaringar för att ta reda på varför de är medhjälpare till ett bedrägeri genom att låna ut sina konton till denna typ av bluff, du måste veta vad filialen och göra ett formellt klagomål till denna bank.
   All extra information som du kommer ihåg kommer alltid att vara till stor hjälp för att stoppa dessa brottslingar.

   Hälsningar.

   • jorge svar

    Hej: Jag ville veta om det här företaget, veta om det är lagligt eller bluff. kallas

    APOLLO LEDNING

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Jorge, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera dina för att kunna utvärdera denna mäklare. Om du har webben mycket bättre.

     Hälsningar.

  • wilson svar

   Jag har samma analytiker Maximo Ferrer, som berättade att mitt konto hade fallit, och nu ringer han mig ofta för att be om mer pengar, hotar med stämningar från advokater och andra.
   Jag vet inte vad jag ska göra'?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Wilson, var inte uppmärksam, betala inte dem, det är den klassiska bluffen av denna typ av mäklare. Jag försäkrar dig att de inte kommer att stämma dig, det de vill är att skrämma dig till att betala, men du ska inte göra det, de poserar som ett reglerat företag och det gör de inte, ingenting kommer att hända, försök att få dina pengar tillbaka och svara inte på dem ja Du vill inte.

    Hälsningar.

    • Mehran svar

     Vi tappade våra pengar; ja kanske ja - men min idé är tills kontobalansen är positiv är bättre att skära med då och inte tillät att de frågade ordning; nu till exempel är mitt saldo positivt och jag är säker på att om jag gjorde beställning imorgon kommer de att säga mig - jag förlorade alla pengar och jag. Måste spendera - så jag svarar inte då. Mer - jag skickade rapport till justitieminister i USA i Mexiko, jag hoppas att det kan fungera

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Mehran, kanske kommer det att fungera, ett klagomål kan alltid hjälpa dem att förhandla med dig, det beror också på om kontorsuppgifterna är riktiga eller inte och i vars namn de är, normalt är säljkontoret inte i namnet på mäklaren men i marknadsföringsföretagets namn.

      Hälsningar.
      ------------
      Hej Mehran, kanske kommer det att fungera, ett klagomål kan alltid hjälpa dem att förhandla med dig, det beror också på om kontorsuppgifterna är riktiga eller inte och i vars namn de är, normalt är säljkontoret inte i namnet på mäklaren om inte ett marknadsföringsföretag.

      Hälsningar.

 8. William Lloreda svar

  Jag vill investera i ett seriöst företag

   • Mehran svar

    Hej
    Jag har samma problem; jag ringde som 1
    För 10 dagar sedan; en tjej från Mexico stad heter Natalia hon gjorde kraft efter 3 dagar för deposition till Montana cooporte finance 500 euro; jag gjorde efter en vecka såg jag att jag tjänade 55 euro varje dag han anslöt till mig för att ordna dagordning - förra måndagen analyserade mannen mig inverter 8000 euro jag sa att jag inte har; sa att vi kommer att öppna kreditgränsen för dig Jag sa nej men med slot of way (till exempel sa han att jag ska hjälpa dig hälften) tvingade mig att acceptera att de skickade dokument för att sjunga men jag gjorde det inte - de ringde mig för att spela in mitt ljud tyvärr accepterade jag och de gav mig en chans för 3 datum jag sätter in 8000 euro för att de kan öppna mitt konto för jag kan få mina pengar. Men för dagordning gjorde jag inte det - utan min beställning lekte de med pengar och visade att jag tjänade 3100 euro; idag ringde de mig och jag kollade din webbplats och förstår att de ger betyg. Jag vet inte vad jag kan göra. De har min information och jag är orolig för det
    ------------------
    Hallå
    Jag har samma problem ; Jag fick ett samtal som 1
    För 10 dagar sedan; Efter tre dagar gjorde en tjej från Mexico City, Natalia, en insättning i Montana för att finansiera 3 euro. Jag gjorde det efter en vecka. Jag såg att jag tjänade 500 euro varje dag. Han kontaktade mig för att ordna beställningen för dagen. Förra måndagens analys frågade mig investeraren 55 euro. Jag sa nej; Jag sa att vi kommer att öppna en kredit för dig. Jag sa nej, men med ett mellanslag på vägen (till exempel sa han att jag hjälper dig hälften) tvingade han mig att acceptera att de skickade ett dokument för att sjunga men jag gjorde det inte, de ringde mig för att spela in mitt ljud tyvärr accepterade jag och de gav mig möjlighet till tre datum att sätta in 8000 euro så att de kan öppna mitt konto så att jag kan få mina pengar. Men för dagens ordning gjorde jag det inte utan min begäran, de spelade med pengar och visade att jag vann 3 euro; De ringde mig idag och jag kollade deras hemsida och jag förstod att de gav betyg. Jag vet inte vad jag kan göra. De har min information och det oroar mig

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Mehran, jag tror inte att de kommer att göra något med din data, de kommer bara att ringa dig från den här mäklaren och andra de har i framtiden, vad du än gör kommer de inte att returnera dina pengar, det du inte ska göra är att investera mer pengar , det finns många lurade, det är pirater som poserar som en mäklare som finns men det är de inte, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett företag som regleras av FCA när den riktiga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.
     -----------------
     Hej Mehran, jag tror inte att de kommer att göra någonting med dina data, de kommer bara att ringa dig från den här mäklaren och andra de har i framtiden, vad du än gör kommer de inte att returnera dina pengar, vad du inte borde göra är att investera mer pengar, det finns många lurade, de är pirater som poserar som en mäklare som finns men de är inte, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett företag som regleras av FCA när den verkliga webb är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 9. Kommer svar

  Hej, samma sak händer mig, jag. De krävde en investering. Och tre timmar senare berättade de för mig att priset föll. Nu ger de mig en kredit på 500 euro i 15 dagar.
  Vad jag gör?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Will, vad du än gör kommer de inte att återbetala dina pengar, det du inte ska göra är att investera mer pengar, det finns många lurade, det är några pirater som låtsas vara en mäklare som finns men de är inte dem, vi har redan gett varningen till FCA (UK Regulator) om att Montana är en KLON som poserar som ett FCA -reglerat företag när den faktiska webbplatsen är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Fabian Montealegre svar

    Jag gjorde en investering på 500 eur på 15 dagar de tog det till 1100 men jag sa till dem att jag ville ta ut 500 eur och de sa till mig att vänta när de sa att de skulle öppna en handel och det var väl så det var och boom på en natt gick alla pengar förlorade. Nu när det hände, gav de mig inget svar att det var marknadsföring och att det var dags att gå tillbaka ah uppfinnaren jag sa nej och det stannade i ungefär 2 månader men förra veckan ringde de mig igen för att återställa kontot och Jag trodde att det var riktigt Fram tills nu började jag leta efter information. Men tack och lov, jag bad om krediten och jag måste slå den den 26: e denna månad men de gav mig en bonus på 1500 plus 1100 som fortfarande gick förlorad vid behov plus 650 av krediten som kontot på två dagar redan är vid 5600 säger de till mig att om jag inte avbryter krediten kommer jag inte att kunna ta ut de vinster som redan finns, därför kommer den fortfarande inte den 26 maj. Jag tänkte till och med att sälja cykeln för att betala av det lånet så att jag kunde få 2000 500 euro och börja tjäna på obligationerna, det var vad de sa till mig, oj, säger de fortfarande. Frågan är vad som kan göras för att få dessa euro och att de inte misstänker något och därmed inte fortsätter de XNUMX euro som de redan tog från mig.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Fabián, berätta för dig att din pappa lånar ut sina sparpengar för en månad (45.000 400 USD / EUR) men att du först vill kontrollera om de är snabba med uttag eftersom du måste lämna tillbaka pengarna till din pappa och du kommer att fortsätta arbeta med fördelarna den månaden. Säg att du vill göra ett litet test med bara XNUMX EUR och om du gör din roll bra skickar de dem till dig, berätta för dig att din fars pengar redan är tillgänglig och att du bara väntar på det för att mäta tiderna.

     Lycka.

   • Vit kano svar

    Hur kan vi göra för att stämma detta nätverk som rånar människor ??? Till vilken organisation kan detta göras?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Blanca, tyvärr tar stämningarna en mycket långsam process och med ett osäkert resultat måste du prata med vår CHAT för att få tillbaka dina pengar. Vad du inte ska göra är att investera pengar, det finns många bluffar, det är pirater som poserar som mäklare som finns men de är inte dem, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som en FCA -reglerad företag när den faktiska webbplatsen är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

 10. Jose garcia fortin svar

  Varje dag ringer de mig från detta Montana Corporate Finance -företag, även om de sa till dem att jag inte är intresserad av någonting, varken är en del av dem eller lyssnar på deras information, fortsätter de att ringa och ringa till den grad att bli bortskämda och förolämpande för att inte vill höra deras information. De ringer från nummer i Mexiko, Colombia och även om blocken fortsätter att ändra nummer.

  Inget ALLVARLIGT företag kommer att ringa dig varje dag (minst två gånger) för att berätta att om du inte lyssnar på informationen kommer de att fortsätta att markera dig dag för dag.

  Var mycket försiktig, lägg inte ner pengar på detta företag. Om din uppmaning att ge information är aggressiv och högmodig, tänk dig när du vill ta ut pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, du har helt rätt, tack så mycket för att du skrev och kommenterade dessa bedragare

   hälsningar

   • Kommer svar

    Hej, samma sak händer mig, jag gjorde en investering på 500 euro. De kallade mig för en rörelse. Och tre timmar senare berättar de för mig att priset sjönk. Nu ger de mig en kredit på 500 euro i 15 dagar, det är att återställa kontot
    Vad jag gör?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Will, de lånar ut det till dig, då vinner du eller förlorar och de kommer att hävda de pengarna som de lånade ut dig. På samma sätt kommer de aldrig tillbaka något till dig även om du vinner, fortsätt inte med dem.

     hälsningar.

 11. jean carlos bustamante svar

  Hej jag letar efter svar för 20 dagar sedan investerade jag 600 dollar med montana att eftersom de använder euron skulle mitt konto vara 500 euro. Jag hade lånat pengarna för att investera med dem men datumet för att betala det jag är skyldigt kom och det tog dem mer än 15 dagars skrivning och de ger mig inte svar och de svarar inte ens mig och jag vill ha en återbetalning och de kommentarer som jag har läst här Jag har sett att jag inte har varit den enda lurade montana är en bluff själv

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jean, de är pirater som poserar som en mäklare som finns men det är inte dem, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett FCA -reglerat företag när den riktiga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. nelson svar

  FÖR OM MONTANA KÄNNER ATT DE KOMMENTAREREN SANNER DE INTE SANLEN, OM DE SÄKER ATT DET ÄR EN LIG, SÄGER INTE NÅGOT ... som de inte visste, men i slutändan för mig finns det inte en enda mäklare eller ekonomi företaget helt seriöst och ansvarsfullt .. De är alla ett tips om bedragare som försörjer sig på att lura människor- .. Jag har letat länge efter ett seriöst företag som svarar med förtroende .. men det finns ingen tanke på att jag skulle hitta här .. men ingenting är bara tillägnad att tala illa om en och det finns ingen rekommendation från reglerade företag och allt annat ..

  • Lio svar

   de kommer att berätta att de är falska eller konkurrenskraftiga recensioner, men sanningen är att montana corporate finance är en bluff som är stort som ett hus

   be om tillbakadragandet så kommer du att se att jag inte ljuger

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Lio, du har helt rätt, det är pirater som låtsas vara en mäklare som finns men det är inte dem, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som låtsas vara ett företag reglerat av FCA när den riktiga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Miguel marques viorneri svar

    Jag behöver hjälp eftersom jag har en investering med montana och de ber mig om mer pengar. Jag säger till dem att jag inte längre har de blev väldigt krävande. Jag sa till dem att jag behövde ta ut 750 och de sa att de skulle kommunicera senare ville jag inte att de skulle se rörelser enligt mitt konto speglar 1331 euro och jag sa till dem att jag inte ville ha rörelser

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Miguel, skicka flera e-postmeddelanden som säger att de inte fungerar på ditt konto, vad du än gör kommer de inte att returnera pengarna, vad du inte borde göra är att investera mer pengar, det finns många lurade, de är pirater som poserar som en mäklare som det existerar men det är inte dem, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett FCA-reglerat företag när den faktiska webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 13. Alonso svar

  Hej, jag kontaktade Emiliano Macias sedan med en Tal Joel Zapana från MONTANA CORPORATE FINANCE. Jag satte in 1000 euro för att delta i en börsintroduktion, då gick det bra för oss sedan 5000 euro lånade mig för att delta i Citigroup-aktier, det var också bra för oss senare när mitt konto var i 10 tusen euro, hade investerat 6 tusen euro, hade en vinst på nästan 4 tusen euro, jag säger till min analytiker Alexa Contreras att jag vill ta ut mina pengar, hon säger till mig att hon kommer att ta en inspelning för de 10 tusen för att placera dem i naturgas så ringer hon mig om tre timmar. för att berätta för mig att vi har tappat alla pengar och att jag bara har 3 euro på mitt konto och att för att få tillbaka dem kommer de att låna mig 276 euro, jag skrev bara på ett papper där de förmodligen lånar ut mig 3 euro och därmed aktiverar vi kontot tills vi når de 3 tusen euro innan vi kom fram. Allt verkar vara väldigt pålitligt, appen de hanterar är XQUOTE ... ska jag oroa mig ... var kan jag göra anspråk på mina insättningar som jag gjorde i alla fall? När du går in på sidan och om de är reglerade. Bekräfta att jag den 10/29 måste sätta in de 04 euro som de förmodligen har lånat ut mig, så länge jag ser intäkter på mitt konto för att kunna ta ut pengarna fram till idag och jag inte har kunnat göra något uttag i dag.

  Jag har mejl, WhatsApp -telefonnummer. Allt. Var ska man rapportera om de är en bluff?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alonso, jag är förvånad över att du fortfarande ifrågasätter det, DET ÄR EN BEDRAG !!! och du är i färd med att de ska SCAM 3.000 euro mer, allt är en inställning, vilken tillfällighet att allt går förlorat när du ville ta ut och nu kommer de magiskt att få tillbaka dina pengar med ett lån som de ger dig genom telefon också av magi. Vad du bör göra är att försöka prata med vår CHAT så att de kan få tillbaka € 6.000 så snart som möjligt, de är inte reglerade, de är pirater som utgör en mäklare som finns men de är inte dem, vi har redan meddelat FCA (Regulator of the UK) att Montana är en KLON som poserar som ett FCA-reglerat företag när den faktiska webbplatsen är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Antonio svar

  Företaget har gått superbra för mig. Förresten, om det har de nödvändiga bestämmelserna, förstår jag inte varför det diskrediterar ett sådant företag.

  - FALSK KOMMENTAR, GJORT AV NÅGRA ARBETARE FRÅN MONTANA FÖR ATT BLI -

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, VAD DU SÄGER ÄR FALSKT, denna mäklare är bedrägeri, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett FCA-reglerat företag när den verkliga webbplatsen är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Jors svar

  Jag gjorde en investering på 500 euro, allt var bra på en vecka, och David Hernandez ringde min rådgivare 621 euro. Han bad mig om en investering på 3 tusen euro för att köpa aktier i börsintroduktion och eftersom jag inte kunde få dem, brände den här mannen mitt konto en dag till en annan irriterande eftersom jag inte kunde få pengarna. Det suger den här investeringsfonden jag rekommenderar det inte och han ringer mig som om ingenting säger mig att han kommer att återställa investeringen om jag skickar ytterligare 500 euro sa jag precis han gå åt helvete och stjäla din mamma från mig ursäkta ordförrådet men jag blir kränkt av de här jävlarna som pratar och lovar trevligt .. enligt min mening slösa inte dina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jors, denna mäklare är en bedrägeri, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett FCA -reglerat företag när den riktiga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Jors svar

    Tack för ert stöd
    De människor som ger goda åsikter om montana som finansieras är själva själva om inte personen som skrev inte har klarat besvikelsen att göra ett försök att dra sig tillbaka och se vad som händer ... se upp för denna David hernadez och en viss Santiago som Det är den som krokar dig, de talar vackert, de fördömda

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Jors, de vet inte ens hur man skriver dessa från Montana, det är pirater som poserar som mäklare som inte är det, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som en reglerad företag av FCA när den riktiga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 16. Eduardo González svar

  Jag blev kontaktad av en man som säger att han heter Juan Sebastian Alvarez och säger att han har körkortet 37189870 och säger att han är bosatt i Mexiko. Jag hade tillgång till en företagsplattform men jag har inte gjort någon operation ännu, av de tidigare kommentarerna att döma är det inte pålitligt, eller hur?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, det stämmer, denna mäklare är en bedrägeri, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som låtsas vara ett företag som regleras av FCA när den riktiga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. Walther ospina svar

  Jag investerade i Montana och de har bett mig att göra fler investeringar för att få tillgång till mer lönsamma verksamheter, och i slutändan grälade jag med den uppenbara rådgivaren Andrés Carranza [e-postskyddad] och jag bad honom ta ut mina pengar. Hittills svarar ingen på mig och jag har skickat mejl och andra. Är en gotcha. Den påstådda säljaren heter Dante Quintero +52 1 55 5182 3391.
  De säger att de arbetar med börsintroduktioner och även på Forex-marknaden.

  skåp.montanafoxholdings .com / sv #
  Kundtjänst
  Kontakta våra kundtjänstrepresentanter för att hjälpa dig att lösa problemet och komma tillbaka på rätt spår.

  Tower 42, 25 Old Broad St, Cornhill, London EC2N 1HN, Storbritannien

  441202080017
  [e-postskyddad]
  Kundavtal

  Är en gotcha

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Walther, denna mäklare är en bedrägeri, vi har redan meddelat FCA (UK Regulator) att Montana är en KLON som poserar som ett FCA -reglerat företag när själva webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. Stella costa svar

  Mitt namn är en paisa (colombianer från colombianska kafferegionen) på uppdrag av Montana Fox Holding, från numret är + 5X101718578. Han säger att han ringer från Peru. Låt mig förklara att de regleras av FCA. Han skickar mig till Review och det finns verkligen på hans lista, webbplatsen är bra. Flickan förklarar för mig investeringsmöjligheterna från 1.200 XNUMX usd med fonder, offentliga erbjudanden, långsiktiga aktieköp osv ... hon förklarar och förtydligar alla frågor. Insättningar görs via den officiella webbplatsen www. Montanafoxholding .com samma som banköverföring eller kreditkortsuttag. Som insättning. Flickan har. Mycket kunskap om finansmarknaden. Du vet vad du pratar om för det gör jag också.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Stella, denna mäklare är en bedrägeri, vi har redan meddelat FCA att Montana är en KLON som låtsas vara ett företag som regleras av FCA när den riktiga webben är en annan. Montana Corporate Finance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. CARLOS RODRIGUEZ VILLAFUERTE svar

  HEJ, jag investerade bara tusen euro, tyvärr såg jag inte kommentarerna på klagomålen OM INGEN DET INTE INVESTERADE, KAN NÅGON SÄGER TILL MIG OM JAG KAN FÅ TILLBAKA MITT PENGAR? ÄR DET NÅGON SOM BEVISAR RÅD OM DENA FALLEN?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej CARLOS, försök att återbetala betalningen så snart som möjligt från din bank eller ditt kreditkort. De kommer inte att returnera det till dig, om de ber dig att skriva under något eller skicka fotokopior av ditt kort eller legitimation, gör det inte, de kommer att berätta för dig att du måste skicka eller signera något för att återställa dina pengar ... gör inte det, det kommer att gå emot dig. Montana är en SCAM.

   Hälsningar.

 20. EN ANDRA NÄSTAN STOLEN svar

  MONTANA CORPORATE FINANCE LIMITED

  Jag lade precis på ett mycket högt samtal med bedragare från:
  montanafoxholdings.com
  poserar som:
  https:// register.fca.org .uk/s/firm?id=001b000000m6RV8
  Att råna människor.

  Meddela herr Sarwan Ghatoura att de använder hans företag för att lura människor.

  -

  Jag lade bara på ett mycket högt samtal med bedragare från:
  montanafoxholdings.com
  Poserar som:
  https:// register.fca.org .uk/s/firm?id=001b000000m6RV8
  Att råna människor.

  Vänligen meddela mr Sarwan Ghatoura att de använder hans företag för att bluffa människor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej EN ANNAN, tack för din information om Montana Corporate Finance, vi kommer att meddela FCA. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Joel Brown svar

   Jag investerade i Montana och det var dåligt för mig också, det är en bluff. 1000 euro de rånade mig

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Joel, tack för att du frågade om Montana Corporate Finance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/montana-corporate-finance-comentarios/

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 21. Fabian svar

  Jag kan INTE ge en bra eller dålig kommentar, jag vet bara att de kontaktade mig från detta företag och allt verkade bra, de säger att de är reglerade av FCA och jag kunde bekräfta det på den här sidan https://www.fca.org.uk/
  men i den här artikeln säger de att de inte är reglerade. och kommentarer från andra genererade tvivel för mig så jag bestämde mig för att inte investera.
  Men om jag skulle vilja att de ansvariga för den här sidan förtydligar varför de säger att de inte är reglerade och med sådan säkerhet hävdar de att de är en bluff. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fabian, det är en officiell CLONE-webbplats, de använder liknande namn men de är inte det företaget, det är en CLONE, vi kommer att meddela FCA. Tack för din information om Montana Corporate Finance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. Carlos svar

  Hej, dessa killar är en riktig SCAM! Jag ringde med en viss "Andrei Moratta" (jag tvivlar på att det är hans riktiga namn), han pratade mycket med mig om Tranding -koncept, etc etc, vilket jag lyckligtvis har redan undersökt om dessa begrepp och då kan jag inte bli yr men hans mål var alltid att jag skulle göra en insättning på 1,500 EUR vid den tiden, eftersom jag på så sätt inte skulle ha så stor risk och det här är helt FALSKT!, så betala noga uppmärksam på vad som berättar för dem, svarade jag äntligen att jag kommer att sätta in senare eftersom jag inte hade någon betalningsmetod till hands, så slutligen lämnade han mig ensam och blockerade numren (5541708305) och (5551823391 (Cellular))

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, de använder alltid falska namn, tack för din information om Montana Corporate Finance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 23. Camilo Gomez svar

  Montana är en bluff, jag gav dig pengar och jag kunde aldrig komma ut därifrån
  De bad mig att gå in på sidan de ger men de svarar aldrig för att dra mig tillbaka
  [e-postskyddad]
  Det här är en av dina e-postmeddelanden

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Camilo, tack för din information om Montana Corporate Finance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 24. Platshållarbild för Mario Alberto Mireles svar

  Hej, mitt namn är Mario från Mexiko. De berättade förmodligen om Montana företag men jag kan inte hitta spår av dem i Mexiko. Jag tänker inte investera men jag skulle vilja veta vilka mäklare som är. Vad händer om jag kan förtroende?
  Hälsningar och tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, tack för din information om Montana Corporate Finance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   Om du vill kan du se den här länken med flera mäklaralternativ: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 25. Ananías Hernández Suárez svar

  Hej god morgon, jag skulle vilja veta hur pålitliga dessa två företag är
  Montana företagsekonomi och företaget
  Tack Unitex

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ananías, tack för att du kommenterar Montana Corporate Finance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa om dem här: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.
   Om Uniteex Det är mer av samma sak: https://brokersrecomendados.com/uniteex-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   Hälsningar.

 26. Carlos svar

  DE ÄR SKITNA HUNDAR SOM HÄLLER ALLT JAG GJORT DEM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för din information om Montana Corporate Finance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *