bredd =
I denna avdelning vi analyserar mäklaren AAFX-handel (även kallat med namnet: aafxtrading.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas AAFX-handel verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om AAFX Trading ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är AAFX Trading ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ AAFX-handel nämner att vara en del av: AAFXTrading Company LTD.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna, Malaysia och Hong Kong.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de informerar inte omedelbart om deras reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: AAFX Trading är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AAFX Trading, vi märkte att det erbjuder 3 olika typer av konton: Fast konto, ECN-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Fast konto: minsta initiala insättning på $100, kontraktstorlek 1 parti, hävstång upp till 1: 2000, spridning från 2 pips, inga öppna / väntande ordergränser, gratis Swap-konto.

ECN-konto: minsta initiala insättning på $100, kontraktstorlek 1 parti, hävstång upp till 1: 2000, spridning från 0.6 pips, inga öppna / väntande ordergränser, gratis Swap-konto.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $20.000, kontraktstorlek 1 parti, hävstång upp till 1: 2000, spridning från 0.4 pips, inga öppna / väntande ordergränser, gratis Swap-konto.

 

AAFX Handelskontotyper
AAFX Handelskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som AAFX Trading erbjuder är: MT4-plattformar y MT5.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som AAFX Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

AAFX Trading webbplats
AAFX Trading webbplats

AAFX-handel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, nyheter med marknadsuppdateringar, ekonomisk kalender, information om de produkter den erbjuder, vanliga frågor, kampanjer, bland andra.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om AAFX-handel 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: aafxtrading.com

📞 Telefonnummer: +61280035080 (Australien) | +85281981079 (Hong Kong)

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | account[e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade AAFX Trading. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om pålitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de väljer eller inte investerar i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på AAFX-handel ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AAFX-handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i länder som är mycket farliga för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om AAFX Trading hittar vi många som är negativa och varna för den här mäklaren. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om AAFX Trading? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «AAFX Trading: Betyg och kommentarer»

 1. Ivan G. svar

  JAG PÅVERKAS, JAG SÖKER ÖVERallt VÄR FÖR ATT ÅTERVINNA PENGARNA OCH JAG KAN INTE HITTA SJÄLV JAG VÄNDER ALLTID

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ivan, tack för att du kommenterade AAFX Trading. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *