✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsabbado.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte denna information
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte plats
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 1997-05-22
FöretagstypKryptovaluta, aktier, forex och råvarumäklare

Vad är Abbado?

Efter att ha genomfört en analys av företagets hemsida kan vi bekräfta det Abbado är en mäklare som erbjuder tjänster inom kryptovalutor, aktier, valuta och råvaror.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

abbados hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Abbados webbplats, som är abbado.com. Fångsten gjordes i 2024 juni.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Abbado lämnar ingen kontaktinformation, mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte erbjuder kontaktinformation är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

*Abbado-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

???? Abbados slutliga bedömning ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av företagets viktigaste egenskaper och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Har inga uppdateringar

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Abbado.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Abbado

Om du letar efter information om hur du gör anspråk på ditt kapital om du har blivit lurad, inbjuder vi dig att gå till FAQ-sektionen nedan. Där hittar du våra detaljerade råd om de steg du kan vidta för att få tillbaka dina pengar om du har blivit utsatt för en bluff.

Hur man anmäler Abbado

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Abbado?

Självklart! Det finns mycket säkrare och mer pålitliga alternativ än Abbado. Du kan konsultera vår ranking av de bästa mäklarna för att hitta rekommenderade alternativ som passar dina investeringsbehov och preferenser.

Hur kan jag anmäla Abbado?

Rapporteringsprocessen kan variera beroende på vilket land du befinner dig i. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du ska gå vidare med din rapport. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Abbado pålitlig?

Tyvärr är Abbado inte ett pålitligt företag. Bristen på viktig information på din webbplats, frånvaron av reglering och bristen på transparens om din plats är betydande röda flaggor. Därför kan vi inte rekommendera Abbado som ett säkert investeringsalternativ.

Hur får man tillbaka pengar från Abbado?

Om du vill veta hur du återvinner ditt kapital från Abbado rekommenderar vi att du konsulterar vår detaljerade guide om processen att återvinna pengar från ett bluffföretag. I den här guiden ger vi dig steg-för-steg-information för att hjälpa dig få tillbaka dina pengar effektivt, du kan se det här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Abbado: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Clara svar

  De pressar mig att investera här, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Clara, tack för att du skrev om Abbado. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *