✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I denna detaljerade analys kommer vi att utvärdera om Är Abey-o Life ett säkert företag eller utgör det en risk? för investerare. Nedan kommer vi att bryta ner alla relevanta aspekter som stöder vår slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsabeyolife.pro
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringDen nämner att vara reglerad av Dubai Financial Services Authority (DFSA) och Cypern Financial Regulator (CySEC).
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnanden finns på Thurn-und-Taxis-Platz 6, 60313 Frankfurt am Main, Tyskland
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-05-08
FöretagstypMäklare för index, metaller, kryptovalutor, råvaror, valuta och aktier

Företag: ⚠️ Inget omnämnande av moderbolag, vilket ger upphov till transparensproblem.

Plats: ⚠️ Abey-o Life nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi är oroade över flera egenskaper som finns hos detta företag.

Vad är Abey-o Life?

Efter att ha granskat deras hemsida bekräftade vi att Abey-o Life fungerar som en mäklare som erbjuder handel med en mängd olika finansiella tillgångar som t.ex. index, metaller, kryptovalutor, råvaror, forex och aktier

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande$ 1 000
Standard$ 25 000
Exklusiv$ 50 000

Information på webben

abeyolife hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Abey-o Lifes webbplats, som är abeyolife.pro. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

Vi har hittat Abey-o Lifes supportmejl: [e-postskyddad]. Däremot lämnas ingen information om ett telefonnummer, vilket är en betydande begränsning vad gäller tillgänglighet och kundservice.

Abey-o Life Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Företaget nämner att regleras av DFSA i Dubai och av CySEC på Cypern. Det finns dock en brist på transparens och solida bevis för att stödja dessa påståenden. Denna otydlighet väcker betydande frågor om allvaret och legitimiteten i den förordning som Abey-o Life verkar under. Investerare bör vara försiktiga med regulatoriska påståenden som inte kan verifieras.

???? Slutbetyg av Abey-o Life ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Abey-o Life och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Påståendet om att befinna sig i Tyskland kan vara falskt, vilket är en anledning till oro.

reglering: : Även om de nämner att regleras av erkända myndigheter som Dubai och Cypern, väcker bristen på konkreta bevis tvivel om legitimiteten hos dessa påståenden.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Efter en grundlig analys av Abey-o Lifes webbplats har vi identifierat olika avvikelser och utelämnanden som väcker allvarliga tvivel om sanningshalten och säkerheten för denna enhet som finansmäklare. Även om företaget nämner att vara beläget i Tyskland, ett land känt för sin rigorösa finansiella reglering och ekonomiska stabilitet, finns det en stark misstanke om att detta påstående kan vara falskt. Bristen på konkreta detaljer om dess faktiska plats och frånvaron av information om dess officiella reglering i Tyskland väcker betydande oro över Abey-o Lifes transparens och trovärdighet.

Dessutom hävdar Abey-o Life att de är reglerade i länder som anses säkra som Dubai och Cypern, men det ger inga tydliga bevis eller detaljer som stödjer detta påstående. Bristen på transparens när det gäller tillsynsenheten och frånvaron av information om dess företagsstruktur återspeglar ett företag som skulle kunna verka utan adekvat tillsyn eller under mindre strikta regler än det hävdar. Detta utgör en anmärkningsvärd risk för investerare och handlare som kan utsättas för oetiska eller till och med bedrägliga finansiella metoder.

🚨🚨 Baserat på de angivna skälen drar vi slutsatsen att Abey-o Life inte verkar vara ett seriöst eller säkert företag. Vi rekommenderar starkt investerare att göra grundlig forskning och överväga alternativ från mäklare med ett etablerat rykte och transparenta regler för att skydda sina ekonomiska intressen och undvika risker förknippade med oklara enheter som denna. 🚨🚨

uppdateringar

Abey-o Life News: Hittills har det inte kommit några uppdateringar för Abey-o Life.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​genom att rösta och lämna en kommentar om din upplevelse med Abey-o Life.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Abey-o Life

Om du behöver få tillbaka ditt kapital på grund av en bluff, kolla in vår FAQ-sektion för detaljerad vägledning.

Hur man rapporterar Abey-o Life

Om du är missnöjd med Abey-o Lifes tjänster och vill lämna in ett klagomål, hitta det bästa sättet att göra det i vår FAQ-sektion.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Abey-o Life?

Ja, det finns säkrare och mer transparenta alternativ. Kolla vår ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Abey-o Life?

Det beror på din plats; Kontakta ditt lands finanstillsynsmyndighet. Om du behöver hjälp, lämna oss en kommentar så guidar vi dig.

Är Abey-o Life pålitlig?

Nej, Abey-o Life är inte pålitlig. Det finns allvarliga tvivel om sanningshalten i dess angivna placering och reglering. Det rekommenderas att fortsätta med extrem försiktighet.

Hur får man tillbaka pengar från Abey-o Life?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Abey-o Life: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. JesusCr svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JesúsCr, tack för att du skrev om Abey-o Life. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *