✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Aca-tillgångs kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Aca-tillgång (även kallat med namnet: aca-asset.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas Aca-asset verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Aca-tillgång ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är aca-tillgång ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Aca-tillgång nämner vara del av: Aca-asset Limited (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Aca-asset är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Aca-asset, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton: Minikonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta insättning på $ 100, hävstång från 1: 500, femte decimal, minsta parti 0.01, spridning från 1 pip, ingen provision.

Standardkonto: minsta insättning på $ 500, hävstång från 1: 300, femte decimal, minsta parti 0.01, spridning från 1 pip, handel från mobiltelefonen, utan provision.

Premiumkonto: minsta insättning på $ 25,000, hävstång från 1: 100, femte decimal, minsta parti 0.1, spridning från 0,6 punkter, handel från mobil, $ 6 / € 5 provision.

VIP-konto: minsta insättning på $ 100,000, hävstång från 1: 100, femte decimal, minsta parti 0.1, spridning från 0,2 punkter, handel från mobil, $ 6 / € 5 provision.

 

Aca-tillgångskontotyper
Aca-tillgångskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Aca-asset erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Aca-tillgång tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Aca-tillgångs webbplats
Aca-tillgångs webbplats

Aca-tillgång ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, miniräknare, ekonomisk kalender, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Aca-tillgång 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: aca-asset.com | 2amltd.com

📞 Telefonnummer: + 44 (0) 20 347 533374

📧 E-post: support@Aca-asset

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Aca-asset. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Aca-tillgång ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Aca-tillgång är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket icke-transparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat där det nämns (eller är registrerat i en skatteparadis) och också saknar förordning (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 CONSOB tillagd Aca-tillgång till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juli 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

[demokrati id=”2032″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Aca-tillgång: Betyg och kommentarer»

 1. Sergio pizzi svar

  Hej, jag kommer att säga att de kom ut den här månaden på CONSOB-bedragarna, de har lurat många människor och vi har alla problem med att ta ut våra pengar, jag skulle vilja att du hjälpte oss

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergio, tack för att du kommenterar Aca-asset. Denna mäklare är en SCAM. CONSOB (italiensk finansregulator) har redan varnat för dem för att ljuga och inte regleras (se CONSOB-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *