✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att kursen Academia David Vas är säkert eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Academia David Vas och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsacademydavidvas.site – traderexpertpro.com – academydavidvas.com
???? företagetNämner det inte
⚖️ regleringEj reglerad (ej tillämpligt)
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 28 september 2022
FöretagstypOnlinehandelskurs

Företag: Academia David Vas nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

plats: Academia David Vas nämner inte var den ligger, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är väldigt farligt, var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är David Vas Academy?

Academy David Vas är en onlinehandelskurs som täcker olika finansiella marknader såsom valutor, guld och kryptovalutor.

Information på webben

webbplats david vas academy

Här visar vi dig en skärmdump av Academia David Vass webbplats, som är academydavidvas.com. Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

???? Slututvärdering av Academia David Vas ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Academia David Vas och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

David Vas Academy har tagit upp vissa farhågor baserat på vad jag har sett i olika kommentarer. Det verkar finnas ett vanligt klagomål om ouppmärksam personal, klasser som inte uppfyller förväntningarna och känslan av att du inte lär dig tillräckligt för att investera med självförtroende.

Det är viktigt att ta hänsyn till dessa kommentarer innan du ger dig ut på en handelskurs. Uppmärksamheten och kvaliteten på lektionerna är nyckeln till att göra upplevelsen värdefull. Om du funderar på att gå med i David Vas Academy kan dessa recensioner ge dig en tydligare uppfattning om vad du kan förvänta dig och hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. Bättre att vara medveten från början!

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om David Vas Academy:

datum Uppdatering – nyheter
-För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av

Användarrecensioner

[demokrati id=”3770″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Academia David Vas.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Academia David Vas

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Academia David Vas

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Academia David Vas?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Academia David Vas?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Academia David Vas pålitlig?

Nej. Academia David Vas är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) nämner inte plats 2) Vi märker att företaget har pyramidformiga egenskaper

Hur får man tillbaka pengar från Academia David Vas?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Academia David: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Dafne Topal svar

  Jag rekommenderar det inte. De sparkade mig för att jag påstås inte följa policyerna eller uppförandenormerna för både akademin och sponsorn av stipendiet, mäklaren xm. Och bara att ge åsikter och ge en åsikt, vilket inte ens var stötande.
  Jag tilldelades ett stipendium av
  Men om jag var tvungen att utvärdera dem, lär de bara ut grunderna, och årets dsps berättar att för att lära dig mer eller förlora rädslan för att handla eller bli bättre, det finns högre nivåer (de har typ 3 eller 4 nivåer) där du kan studera, vilket kostar 2000usd per år.
  Men jag har läst och lärt mig att de fortsätter att lära ut samma sak. Och de lanserade nyligen en 3-månaders masterclass (med lektioner 2 gånger i veckan), kallad Alfa, där detta var detaljerat i en YouTube-sändning endast för studenterna på deras akademi och det var där jag läste många kommentarer från dem som har några år , hur många fler nivåer kommer de att skapa om några redan hade betalat ett år till, vilket uteslöt dem ekonomiskt.
  När jag reflekterade och slutade med att förstå verksamheten, gjorde jag min kommentar att i det här fallet var det bättre att ge ett test för ett finansieringskonto (något som Don David inte är för), för hur många fler nivåer kanske kommer att dyka upp i framtiden (som inte garanterar framgång, utan bara deras ekonomiska fördel genom att ta betalt för varje elev). Vad fick dem att fatta beslutet (eller som de säger, det behagade inte deras regler politiskt) att ta bort mig från akademin, från wsp- och telegramgrupperna och de stängde mitt konto på deras sida eller snarare från kursen på plattform, hotsmart.
  Affärerna är välmående för dem. Mäklaren betalar dem för varje inskriven student (1000 stipendier), samtidigt som de lär oss vad vi anser är allt vi borde veta (eftersom de själva nämner att detta räcker för att fungera), när det i verkligheten bara är grunderna, medan Många brinner sina konton för att de tror att de redan vet tillräckligt, men så är inte fallet.
  Det finns ingen bra feedback för att klargöra tvivel, bara support som svarar sent, liveklasserna sänds på YouTube, de gör klassen som om du vet allt, det vill säga det är inte efter nivå, plattformen är väldigt enkel (videor laddade upp till hotsmart). De hävdar att de kallas "den bästa virtuella ekonomiska utbildningsakademin i Latinamerika", men inte ens en anständig plattform, teknisk support eller webbplats bevisar det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dafne, tack för att du kommenterar Academia Davidvas. Vad synd det du nämner om akademin, av det du säger verkar det som att det inte rekommenderas.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 2. Luis Manotas svar

  Godmorgon, jag skrev in mig på den skolan och jag har knappt någon klass, så jag vet inte om jag ska fortsätta lyssna på lektionerna för att inte förlora pengar, det skulle vara bra om du kunde rekommendera en mäklare, som kan undervisa du detta yrke här i Barranquilla Atlántico Colombia, jag skulle uppskatta det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, registrera dig för webbseminarier som ges av mäklare som XM som är gratis, sök också på internet, det finns gratis kurser i många ämnen.

   Hälsningar.

 3. Aureliano Leal svar

  Jag är Aureliano, jag har varit med företaget David i 8 dagar som en ung man som inte ger sin e-post eller sitt telefonnummer, den utlovade plattformen och handelskurserna startar inte, jag har en WhatsApp med en viss Sebastian som gör det svara inte på mina frågor, jag betalade 19 dollar Som en "registrering" till Trader Players-kursen går jag in på Hotmart och det finns ingenting, Mr David säger i en av sina videor att klasserna är live i ett år men jag har inte fått något.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Aureliano, tack för att du kommenterar Davidvas Academy. Vad synd det du nämner om akademin, av det du säger verkar det som att det inte rekommenderas.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Felipe svar

   Du måste skicka ditt betalningskvitto till en rådgivare för att ge dig tillgång, kom ihåg att utbildningen INTE är värd på hotmart, den används endast som en betalningsport.

 4. Alex Rodriguez svar

  Hallå! Jag vill också veta mer om den akademin, jag var exalterad över idén att lära mig handla med dem och mer än så dikterar han det på ett enkelt, roligt och begripligt sätt. Håll ögonen öppna för dina kommentarer. Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alex, tack för din kommentar om Davidvas Academy. Sanningen är att vi har hittat några klagomål på internet om akademin, för nu är det informationen som vi kan ge dig, plus det som exponeras i recensionen.

   Om du har mer information om Akademien ber vi dig att dela den med oss.

   hälsningar

 5. Maria-Antonia Alvarez svar

  Hej, är det någon som har mer information om David Vas Academy? tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria-Antonia Alvarez, tack för att du kommenterar Davidvas Academy. Sanningen är att vi har hittat några klagomål på internet om akademin, för nu är det informationen som vi kan ge dig, plus det som exponeras i recensionen.

   Om du har mer information om Akademien ber vi dig att dela den med oss.

   hälsningar

  • KOLTRAST svar

   NI LÄRER DU INTE NÅGOT, DET ÄR EN BLUFF, ETT SKRÄP!!!!!

   • Astrid

    Det som fångar min uppmärksamhet är följande: Du har bara två kommentarer? Om den akademin... du säger att den inte är reglerad... kan du förklara för mig var den här akademin är reglerad... Jag menar, på vilka kanaler eller så frågar jag dig eftersom jag inte vet något om det. .. det finns bara två kommentarer som inte fyller

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Astrid, vi har fått några synpunkter på kurserna och att de inte håller särskilt bra kvalitet, men vi har inte så mycket mer information heller. Dessa kommer till oss genom kontakt, de är människor som bara vill spela in den låga nivå som denna akademi har och jag tror personligen att om de får dig att betala för att erbjuda dig någon typ av utbildning så måste det vara av kvalitet eftersom du betalar för det och inte en retas. Det finns många mäklarwebbseminarier som erbjuder gratis utbildning av hög kvalitet, du behöver inte betala för det.

    Hälsningar.

  • Alejandro Rodriguez svar

   Hej Maria Antonia, hur mår du?

   Gick du kursen TRADER EXPERT PRO med dem? eller varför säger du att det är en bluff?

   Tack så mycket.

   • Walter lopez

    Utmärkt fråga, letar efter referenser från nämnda akademi jag fick här, jag vet inget om dem och det finns inte mycket information på webben heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *