✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget Academy David Vas, är det säkert?. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VID TIDEN FÖR ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ BLÄFF. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Academy David Vas och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsacademydavidvas.site – traderexpertpro.com – academydavidvas.com
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail addresskontakt från hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

Academy David Vas är en onlinehandelskurs, ingen av deras webbplatser nämner kontaktuppgifter eller plats.

Kontotyper

Academy David Vas erbjuder inte separata konton för handel.

Information på webben

webbplats david vas academy

Academy David Vas ger en grundläggande förklaring av de tjänster den erbjuder, inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

Slututvärdering av Academy David Vas

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: Academy David Vas är ett företag där vi inte har märkt tecken på bluff. Vi föreslår också försiktighet.

Även om vi inte har hittat några dåliga recensioner, negativa kommentarer eller andra tecken på bluffföretag, råder vi dig alltid att vara försiktig i investeringsvärlden och med dina pengar! Det skadar aldrig att vara försiktig och undersöka företaget på egen hand!

uppdateringar

Nyheter om Academy David Vas:

datum Uppdatering – nyheter
För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

Vad tycker du om David Vas Academy? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Academy David Vas.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar till Academy David Vas

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Academy David Vas

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill lämna in ett klagomål, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Är Academy David Vas en bluff – är det en bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är Academy David Vas pålitlig?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Hur rapporterar man Academy David Vas?

Om du har några klagomål mot denna mäklare kan du skriva till dem till stöd för deras webbplats, vi inbjuder dig också att lämna en kommentar i denna recension.

Hur gör man anspråk på pengar från Academy David Vas?

Om du inte kan få tillbaka dina pengar, lämna oss en kommentar så hjälper vi dig. Du kan också besöka den här sidan som förklarar hur du får tillbaka dina pengar.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Är David Vas Academy en bluff? Åsikter»

 1. Dafne Topal svar

  Jag rekommenderar det inte. De sparkade mig för att jag påstås inte följa policyerna eller uppförandenormerna för både akademin och sponsorn av stipendiet, mäklaren xm. Och bara att ge åsikter och ge en åsikt, vilket inte ens var stötande.
  Jag tilldelades ett stipendium av
  Men om jag var tvungen att utvärdera dem, lär de bara ut grunderna, och årets dsps berättar att för att lära dig mer eller förlora rädslan för att handla eller bli bättre, det finns högre nivåer (de har typ 3 eller 4 nivåer) där du kan studera, vilket kostar 2000usd per år.
  Men jag har läst och lärt mig att de fortsätter att lära ut samma sak. Och de lanserade nyligen en 3-månaders masterclass (med lektioner 2 gånger i veckan), kallad Alfa, där detta var detaljerat i en YouTube-sändning endast för studenterna på deras akademi och det var där jag läste många kommentarer från dem som har några år , hur många fler nivåer kommer de att skapa om några redan hade betalat ett år till, vilket uteslöt dem ekonomiskt.
  När jag reflekterade och slutade med att förstå verksamheten, gjorde jag min kommentar att i det här fallet var det bättre att ge ett test för ett finansieringskonto (något som Don David inte är för), för hur många fler nivåer kanske kommer att dyka upp i framtiden (som inte garanterar framgång, utan bara deras ekonomiska fördel genom att ta betalt för varje elev). Vad fick dem att fatta beslutet (eller som de säger, det behagade inte deras regler politiskt) att ta bort mig från akademin, från wsp- och telegramgrupperna och de stängde mitt konto på deras sida eller snarare från kursen på plattform, hotsmart.
  Affärerna är välmående för dem. Mäklaren betalar dem för varje inskriven student (1000 stipendier), samtidigt som de lär oss vad vi anser är allt vi borde veta (eftersom de själva nämner att detta räcker för att fungera), när det i verkligheten bara är grunderna, medan Många brinner sina konton för att de tror att de redan vet tillräckligt, men så är inte fallet.
  Det finns ingen bra feedback för att klargöra tvivel, bara support som svarar sent, liveklasserna sänds på YouTube, de gör klassen som om du vet allt, det vill säga det är inte efter nivå, plattformen är väldigt enkel (videor laddade upp till hotsmart). De hävdar att de kallas "den bästa virtuella ekonomiska utbildningsakademin i Latinamerika", men inte ens en anständig plattform, teknisk support eller webbplats bevisar det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dafne, tack för att du kommenterar Academia Davidvas. Vad synd det du nämner om akademin, av det du säger verkar det som att det inte rekommenderas.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 2. Luis Manotas svar

  Godmorgon, jag skrev in mig på den skolan och jag har knappt någon klass, så jag vet inte om jag ska fortsätta lyssna på lektionerna för att inte förlora pengar, det skulle vara bra om du kunde rekommendera en mäklare, som kan undervisa du detta yrke här i Barranquilla Atlántico Colombia, jag skulle uppskatta det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, registrera dig för webbseminarier som ges av mäklare som XM som är gratis, sök också på internet, det finns gratis kurser i många ämnen.

   Hälsningar.

 3. Aureliano Leal svar

  Jag är Aureliano, jag har varit med företaget David i 8 dagar som en ung man som inte ger sin e-post eller sitt telefonnummer, den utlovade plattformen och handelskurserna startar inte, jag har en WhatsApp med en viss Sebastian som gör det svara inte på mina frågor, jag betalade 19 dollar Som en "registrering" till Trader Players-kursen går jag in på Hotmart och det finns ingenting, Mr David säger i en av sina videor att klasserna är live i ett år men jag har inte fått något.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Aureliano, tack för att du kommenterar Davidvas Academy. Vad synd det du nämner om akademin, av det du säger verkar det som att det inte rekommenderas.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Felipe svar

   Du måste skicka ditt betalningskvitto till en rådgivare för att ge dig tillgång, kom ihåg att utbildningen INTE är värd på hotmart, den används endast som en betalningsport.

 4. Alex Rodriguez svar

  Hallå! Jag vill också veta mer om den akademin, jag var exalterad över idén att lära mig handla med dem och mer än så dikterar han det på ett enkelt, roligt och begripligt sätt. Håll ögonen öppna för dina kommentarer. Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alex, tack för din kommentar om Davidvas Academy. Sanningen är att vi har hittat några klagomål på internet om akademin, för nu är det informationen som vi kan ge dig, plus det som exponeras i recensionen.

   Om du har mer information om Akademien ber vi dig att dela den med oss.

   hälsningar

 5. Maria-Antonia Alvarez svar

  Hej, är det någon som har mer information om David Vas Academy? tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria-Antonia Alvarez, tack för att du kommenterar Davidvas Academy. Sanningen är att vi har hittat några klagomål på internet om akademin, för nu är det informationen som vi kan ge dig, plus det som exponeras i recensionen.

   Om du har mer information om Akademien ber vi dig att dela den med oss.

   hälsningar

  • KOLTRAST svar

   NI LÄRER DU INTE NÅGOT, DET ÄR EN BLUFF, ETT SKRÄP!!!!!

   • Astrid

    Det som fångar min uppmärksamhet är följande: Du har bara två kommentarer? Om den akademin... du säger att den inte är reglerad... kan du förklara för mig var den här akademin är reglerad... Jag menar, på vilka kanaler eller så frågar jag dig eftersom jag inte vet något om det. .. det finns bara två kommentarer som inte fyller

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Astrid, vi har fått några synpunkter på kurserna och att de inte håller särskilt bra kvalitet, men vi har inte så mycket mer information heller. Dessa kommer till oss genom kontakt, de är människor som bara vill spela in den låga nivå som denna akademi har och jag tror personligen att om de får dig att betala för att erbjuda dig någon typ av utbildning så måste det vara av kvalitet eftersom du betalar för det och inte en retas. Det finns många mäklarwebbseminarier som erbjuder gratis utbildning av hög kvalitet, du behöver inte betala för det.

    Hälsningar.

  • Alejandro Rodriguez svar

   Hej Maria Antonia, hur mår du?

   Gick du kursen TRADER EXPERT PRO med dem? eller varför säger du att det är en bluff?

   Tack så mycket.

   • Walter lopez

    Utmärkt fråga, letar efter referenser från nämnda akademi jag fick här, jag vet inget om dem och det finns inte mycket information på webben heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.