✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Investment Academy recensioner

Investment Academy Analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Investment Academy (kallas även med namnet: academyofinversion.com), A onlinehandelskurs. Rekommenderas Investment Academy verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker sida? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Investment Academy ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Investment Academy en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ✅ Investment Academy ägs av Francisco Javier Lodeiro Amado.
 • ✅ När det gäller dess läge är företaget baserat i Spanien.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper att Investment Academy erbjuder, i det här fallet ser vi att den erbjuder 2 olika kurser:

 • Introduktionskurs: kostar 0 €, 62 videor på aktiemarknaden och investeringar, 9 timmars utbildning.
 • Avancerat konto: kostnad €1800, veckoanalys av börsnoterade företag, tillgång till professionella databaser, individuell mentorskap via e-post.

La plattform att fungera som Investment Academy erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Investment Academy tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Investeringsakademins webbplats
Investeringsakademins webbplats

Investment Academy tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av de tjänster och material som den erbjuder, artiklar, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Investment Academy

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: investment academy.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från webbsidans formulär

Du kanske undrar varför vi granskade Investment Academy. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Investment Academy

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Academia de Inversión är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

 ✅ Efter att ha undersökt det ger det oss intrycket att det är en väldigt komplett plattform, med mer än 900 olika videor och en-mot-en mentorskap under ett år, förutom onlinesupport. De olika utbildningsmaterial Vad erbjuder den? speciellt för alla typer av handlare, dock rekommenderar vi att vara försiktig, dessa kurser fungerar oftast eller är en del av mäklare som har fått bedrägeriprocesser, vi rekommenderar alltid vara välinformerad innan du väljer en mäklare att investera i.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4613″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Investment Academy: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eva, tack för att du kommenterar Academia de Inversión, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *