✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i AcapitalGroup. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om AcapitalGroup och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsacapitalgroup.co
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformWebbhandlare
📌 Adressnämner det inte

⚠️ AcapitalGroup nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av AcapitalGroup, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

KontotypMinsta initiala insättning
Start$250
Standart$500
Silver$100000

Information på webben

Acapital Groups hemsida

AcapitalGroup ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av AcapitalGroup ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED AcapitalGroup.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om AcapitalGroup:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från AcapitalGroup-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Augusti 2023Enligt mottagna meddelanden skulle "Vicente Adenildo de Souza" vara kopplad till företaget.
Augusti 2023Klagomål mot AcapitalGroup finanstillsynsmyndigheten AMF
September 2023Klagomål mot AcapitalGroup finanstillsynsmyndigheten FCA
November 2023Klagomål mot AcapitalGroup finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Användarrecensioner

[demokrati id=”6991″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med AcapitalGroup.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av AcapitalGroup

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar AcapitalGroup

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera AcapitalGroup?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är AcapitalGroup en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att AcapitalGroup är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är AcapitalGroup pålitlig?

Nej. AcapitalGroup är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från AcapitalGroup?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till AcapitalGroup?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Är AcapitalGroup en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Carolina Insúa svar

  Detta företag har flera klagomål!! I november anmälde CNMV henne!! bra omhändertagande

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carolina Insúa, tack för att du kommenterar . Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Akapitalgrupp svar

  Jag har ett problem med företaget Acapitalgruop som inte vill återbetala mig mitt kapital på 66.902.00 7000.00Euro sedan månaden innan jag begärde mitt kapital och förra gången jag fortfarande inte fick något bara för att jag betalade 1020+1220+1150+500+ 1000.00 och nu ber jag om mer +XNUMX Jag skickade dig eftersom jag inte har mer pengar för att ta emot mitt kapital

  Jag har problem med kapital för återbetalning av mitt kapital sedan eller före juni 2023 till ett värde av 66902.00 Euro. Be mig skicka pengar för att behandla överföringen vid dessa tidpunkter när jag skickar den. 7000.00 +1020+200+1220 +1150+500.00 och nu skulle jag behöva skicka mer 1000.00

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, tack för att du kommenterar AcapitalGroup. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (Frankrikes finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 3. Martin.2 svar

  Detta företag rapporteras av AMF, var försiktig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martín, tack för att du kommenterar AcapitalGroup. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (Frankrikes finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 4. Monica svar

  Jag stal €15000 XNUMX från min kapitalgrupp

  De är en bedragare, några bedragare gör det nu i Portugal, de gjorde det redan i Frankrike i Spanien och nu är det vår tur i Portugal, den som är ansvarig för detta heter Vicente Adenildo de Souza och om alla som jobbar för han är brasilianare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mônica, det är ett bedrägeri, ge inte bort mer pengar, de lämnar aldrig tillbaka dem. Tack för att du skriver om AcapitalGroup. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Julio svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julio, tack för att du skrev om AcapitalGroup. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Alberto svar

   Jag är som du.
   Vilka rättsliga åtgärder har du begått?
   Har du fått betala statskassan för det som har behållits i din webbhandel?
   Hälsningar juli

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Alberto, betalningarna till statskassan och den här typen av betalningar håller på att uppfinnas för att stjäla mer pengar från dig än de redan har stulit från dig, det är allt en lögn från början, de har lurat dig och kommer att fortsätta att göra det med tanken på att skaffa mer pengar.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *