✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

AceTopFinansiella kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AceTopFinancial (även kallad acetopfinancial.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen AceTopFinancial för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på AceTopFinancial. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Acetopfinancial Live Ltd och The Capital Holding LLC.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AceTopFinancial, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, standardkonto, privilegierat konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ / € 250, hävstång upp till 1: 500, 1 pip-spridning, femte decimal, minsta handelsstorlek 0.01 parti, maximal handelsstorlek 40 partier, marginalanrop / stopp-ut-nivå 40% / 10%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ / € 2.500, hävstång upp till 1: 300, spridning av 1 pip, femte decimal, minsta handelsstorlek 0.01 parti, maximal handelsstorlek 60 standardpartier per position, marginalanrop / stopp-ut-nivå 50% / 20%.

Privilegierat konto: minsta initiala insättning på $ / € 25.000, hävstång upp till 1: 100, 0.6 pipspridning, femte decimal, minsta handelsstorlek 0.01 parti, maximal handelsstorlek 80 standardpartier per position, Marginal Call / Stop Out-nivå 50% / 20%, telefonhandel, förvaltning av medel.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ / € 100.000, hävstång upp till 1: 100, 0.2 pipspridning, femte decimal, minsta handelsstorlek 0.01 parti, maximal handelsstorlek 80 standardpartier per position, Marginal Call / Stop Out-nivå 50% / 20%, telefonhandel, förvaltning av medel.

AceTopFinancial kontotyper
AceTopFinancial kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som AceTopFinancial erbjuder är: plattformen AceTopFinancial.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AceTopFinancial tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

AceTopFinancial webbplats
AceTopFinancial webbplats

AceTopFinancial tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, miniräknare, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om AceTopFinancial |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: acetopfinancial.com | acetopfin.com

Telefonnummer: + 441613940287

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på AceTopFinancial <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AceTopFinancial är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, för: det är en olaglig mäklare, den nämner inte sin registrering någonstans, den är inte reglerad och när man letar efter recensioner om AceTopFinancial Vi hittade flera av negativa karaktärer som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV AceTopFinancial till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”846″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «AceTopFinancial: Betyg och kommentarer»

 1. John Mst svar

  Jag hade också den (fruktansvärda) turen att träffa ovannämnda här Leonardo Perotti bedragare acetopfinansiell arbetare

  en tikson som är dedikerad till bluffmänniskor baserat på lögner och fler lögner och tomma löften

  att du vet att du en dag kommer att betala för allt som luras

  Å andra sidan skulle jag vilja att vi alla skulle förena oss för att fördöma denna grupp tjuvspirater som utgör "experter" snarare experter på stöld och lögner.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med AceTopFinancial, TALA MED CHATTEN PÅ VÅR WEBBPLATS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Mary svar

   Ja, det kommer att brinna i helvetet. Eftersom det har lämnat oss utan kapital. Allt i livet betalas.

 2. sandra svar

  God eftermiddag. Jag har blivit lurad av Acetopfinancial. Han slutade skriva för att svara på meddelanden och telefoner i december månad. och idag har jag inga nyheter om mina pengar. Han är en bedragare. Leonardo Perotti. att veta vad det här kallas.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sandra, tack för att du delar din erfarenhet med AceTopFinancial. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Jose Fernandez Grace svar

   Hej Sandra
   Jag är José Fernández och jag tror att den här Leonardo Perotti bara slet mig. Jag investerade 30.000 2 euro i 77.075 hanterade konton som redan hade en total intjänad summa på 22 2021 euro (det skulle vara det egna kapitalet efter avslutad all verksamhet). Den här måndagen den 32.000 februari 2 efter att Leonardo gjorde ett uttag på 3 2 € (lite mer än investerat), som skulle gå till min bank om XNUMX-XNUMX dagar, ringer han inte längre de XNUMX dagliga samtalen som han brukade ringa mig, och han luktar mig fel.
   Vad har du gjort för att försöka få tillbaka de investerade pengarna?

   • Rekommenderade mäklare

    Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med AceTopFinancial, TALA MED CHATTEN PÅ VÅR WEBBPLATS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

   • Maria

    Hej José och Juan. Leonardo Perotti slet mig. Det är inte lagligt. Vi måste stoppa det ... Lycka till och partner. Att allt kommer att gå och betala för så mycket ont som han gör

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med AceTopFinancial, TALA MED CHATTEN PÅ VÅR WEBBPLATS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

   • Mary

    I december meddelade Jose det för alla organisationer. Jag har inte längre pengar på grund av Leonardo Perotti. Det har helt sjunkit mig.

 3. Antonio svar

  God eftermiddag, de har inte låtit mig ta ut mitt kapital på tio dagar. Finns det något annat sätt att ta bort det? Jag tackar i förväg för råd, hjärtliga hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med AceTopFinancial. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *