Bux mäklare

actioncorretora kommentarer

Analys på ActionBroker

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera ActionBroker (kallas även med namnet: actioncorretora.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas ActionBroker verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om ActionBroker ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är ActionBroker en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ActionBroker nämner att vara en del av Brikanta Limited Ltd.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är ett falskt faktum.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att ActionBroker inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: ActionBroker är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av ActionBroker, i det här fallet noterar vi att det erbjuder 6 typer av konton.

 • Micro-konto: minsta initiala insättning $200.
 • Minikonto: minsta initiala insättning $500.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning $1.000.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning $5.000.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning $10.000.
 • Islamiskt konto: minsta initiala insättning $10.000.

La plattform att fungera som ActionBroker använder är: Webtrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som ActionBroker tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

webbsida actioncorretora
ActionBrokers webbplats

ActionBroker tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, ekonomisk kalender, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information ActionBroker

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: actioncorretora.com
 • 📞 Telefonnummer: + 3197005034767
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar ActionBroker. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på ActionBroker

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att ActionBroker-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om ActionBroker? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «ActionBroker: betyg och feedback»

 1. lton freitas leonardo svar

  ola cai em dois coup ou sejam em duas bedräglig mäklare som jag kommer att köra heter https ://bullsbearstrades .com e outra https ://www.actioncorretora .com nas duas eu förlorade alla mina pengar Jag behöver hjälp att återställa det kommer att vara vad jag får

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.