✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till ActionXM

I denna avdelning vi analyserar mäklaren ActionXM (även kallad fx-globalinvest.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen ActionXM för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade ActionXM. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ActionXM LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: uppenbarligen Österrike, men de nämner inget registrerings- eller regleringsnummer.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ActionXM, vi märkte att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Mini-konto, Classic-konto och Premium-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto- Minsta initiala insättning på 500 USD, online-support, gratis e-bok, konkurrenskraftiga spreads och provisioner, tillgång till de senaste nyheterna och marknadsundersökningar.

Klassiskt konto- Minsta 5.000 XNUMX $ första insättning, online-support, gratis e-bok, konkurrenskraftiga spreads och provisioner, tillgång till de senaste nyheterna och marknadsundersökningar, realtidssignaler, handelsutbildningsprogram.

Premiumkonto: $ 20.000 lägsta initiala insättning, online-support, gratis e-bok, konkurrenskraftiga spreadar och provisioner, tillgång till de senaste nyheterna och marknadsundersökningar, realtidssignaler, handelsutbildningsprogram, ledande teamhanteringsteam tillgängligt 24/7.

 

ActionXM-kontotyper
ActionXM-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som ActionXM erbjuder är: plattform ActionXM Web Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ActionXM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

ActionXM-webbplats
ActionXM-webbplats

ActionXM tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaringar av grundläggande begrepp, några live-diagram, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om ActionXM |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fx-globalinvest.com

Telefonnummer: Österrike +43720775471 | Schweiz +41449746080 | Sydafrika +27129428196 | Storbritannien +442080898014 | Förenade Arabemiraten +97142609875

E-post: har inte

>>> Bedömning på ActionXM <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ActionXM är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare och de avslöjar inte varifrån företaget verkar, å andra sidan när de letar efter recensioner om ActionXM Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”789″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ActionXM: Betyg och kommentarer»

 1. Frank svar

  Jag investerade med kontot på 5000 och när jag nådde 9000 ville jag ta ut dem och de började lägga hinder på mig tills de äntligen slutade prata med mig och nu är jag utan pengar, jag behöver hjälp för att få tillbaka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, tack för att du kommenterade ActionXM. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *