Kommentarer på cryptolux.com

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren ActivBroker (med webbplatsen www.criptolux.com), är en CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen cryptolux.com för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på criptolux.com. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: förmodligen ActivBroker LTD UK, men om det är sant bör företaget registreras i det brittiska företagsregistret, vilket inte är fallet.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förmodligen Storbritannien, men om de faktiskt är baserade där bör de regleras av FCA, vilket inte händer och vad som får oss att tvivla på deras verkliga läge. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom cryptolux.com inte nämner något om att vara ett reglerat företag tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av criptolux.com, vi noterar att de erbjuder 7 olika kontotyper: Basic, Silver, Gold, Platinum, Black, Diamond och Prestige. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto- Minsta insättning på $ 250, dedikerad analytiker för en vecka, e-bok.

Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 2.500, dedikerad analytiker i två veckor, e-bok, handelshögskola i en månad, "garanterat kapital", "privilegierad verksamhet".

Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, dedikerad analytiker i två veckor, e-bok, handelshögskola i en månad, "garanterat kapital", "privilegierad verksamhet".

Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000 XNUMX, dedikerad analytiker i tre veckor, e-bok, handelshögskola i två månader, "garanterat kapital", "privilegierad verksamhet".

Svart konto: Minsta initiala insättning på 25.000 XNUMX $, dedikerad analytiker i fyra veckor, e-bok, traders academy i tre månader, "garanterat kapital", "privilegierad verksamhet".

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 XNUMX, dedikerad analytiker i fyra veckor, e-bok, handlarakademi i fyra månader, “garanterat kapital”, “privilegierad verksamhet”.

Prestige-konto: Minsta initiala insättning på $ 150.000 XNUMX, dedikerad analytiker i fem veckor, e-bok, handelshögskola i fem månader, "garanterat kapital", "privilegierad verksamhet".

Cryptolux.com kontotyper
Cryptolux.com kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som criptolux.com erbjuder är: de nämner det inte, vi tror att criptolux.com har sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som criptolux.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Criptolux.com webbplats
Criptolux.com webbplats

criptolux.com tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring och utan att gå in på detaljer om de tjänster som criptolux.com erbjuder, information om bitcoin men på ett annat språk, mer information på engelska, de har faktiskt inte information på spanska, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om cryptolux.com - ActivBroker

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.cryptolux.com Uppdatering: activbroker.com

Telefonnummer: + 39 0240043103

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Betyg på criptolux.com - ActivBroker <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget criptolux.com är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det ger väldigt lite information om de tjänster som företaget erbjuder, det nämner inte vilket företag det tillhör när man letar efter recensioner om criptolux.com hittade vi verkligen ingen annan värdering, vilket indikerar att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering december 2019: CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har varnat för ActivBroker

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om criptolux.com (ActivBroker)? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ActivBroker - www.criptolux.com: Betyg och kommentarer»

 1. Angeles svar

  Detta företag betalar inte. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej änglar, tack för att du skriver om ActivBroker – http://www.criptolux.com. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.