Kommentarer till Active FX Market

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Aktiv valutamarknad (även kallad activefxmarket.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas Active FX Market verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi genomförde en granskning av Active FX Market. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Aktiv valutamarknad.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien, men detta är omöjligt, eftersom det måste regleras där för att vara sant.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Active FX Market, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Miniplan, Silverplan, Goldplan och Platinaplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Miniplan: minsta initiala insättning på $300, 35% avkastning.

Silverplan: minsta initiala insättning på $1.000, 50% avkastning.

Guldplan: minsta initiala insättning på $5.000, 70% avkastning.

Platina Plan: minsta initiala insättning på $20.000, 85% avkastning.

Aktiva valutamarknadskontotyper
Aktiva valutamarknadskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad Active FX Market erbjuder är: nämns inte, möjligen en egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Active FX Market tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Active FX Market webbplats
Active FX Market webbplats

Active FX Market tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram och ett FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Aktiv valutamarknad |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: activefxmarket.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Aktiv valutamarknad <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Aktiv valutamarknad är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare och vi vet inte var de verkar från, de visar bara en kopia av ett certifikat som knappast syns och är mycket dåligt redigerat; när du letar efter recensioner om Aktiv valutamarknad Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Active FX Trade? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Aktiv valutamarknad: betyg och kommentarer»

 1. miki svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miqui, tack för att du skrev om Active FX Market. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.