I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Active Resist. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Active Resist och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsactiveresist.com
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringCypern och IFSC
📧 E-post[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressSchumannweg 1 20398 Maintal

⚠️ Active Resist nämner inte vem som äger det, företaget ligger på Cypern, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Active Resist, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Nybörjare$150
Erfarna$1000
Expert$10000

Information på webben

Active Resist hemsida

Active Resist ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+ 49(0)1363559381

???? Slutbedömning av Active Resist ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Active Resist.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Active Resist:

datumUppdatering – nyheter
November 2022Klagomål mot Active Resist av finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om Active Resist? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Active Resist.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Active Resist

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Active Resist

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Active Resist?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Active Resist en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Active Resist är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Active Resist pålitligt?

Nej. Active Resist är inte ett pålitligt, mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Active Resist?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Active Resist?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: GGFST12