✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Vi kommer att meddela dig om vi tycker att Activopts är ett säkert eller opålitligt företag i det här avsnittet. Missa inte vår fullständiga analys för att få all nödvändig information!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Activopts och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsactivepts.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad], [e-postskyddad][e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att den ligger på Strauchgasse 1, 1010 Wien, Österrike
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på:
FöretagstypBilhjälpsmäklare, självlån och bolånebistånd

Företag: ⚠️ Activopts nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️ Även om företaget påstår sig vara lokaliserat i Österrike har vi anledning att tro att denna information är felaktig.

Vår granskning har fått oss att vara oroliga över flera funktioner hos detta företag.

Vad är Activopts?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Activopts är en: automatisk hjälpmäklare (finansiera köp av en bil) , lån för egenföretagare och bolånestöd (reparationer, bygg- eller fastighetsprojekt) .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Activopts hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Activopts webbplats, som är activapts.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad], [e-postskyddad][e-postskyddad]

Reglering av Activopts

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Frånvaron av information om reglering från mäklaren utgör en mycket oroande situation. Vad säger detta oss? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär denna brist på reglering? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var försiktig när du interagerar med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Slutbedömning av Activopts ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Activopts och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Österrike, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Företaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det inte är föremål för någon typ av tillsyn, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet FMA, Austrian Financial Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Activopts presenterar sig som en leverantör av finansiella tjänster som inkluderar automatisk hjälp vid köp av bilar, autonoma lån och bolånehjälp för reparationer, bygg- eller fastighetsprojekt. Även om de påstår sig vara belägna i Österrike, en plats som är känd för sin säkerhet, finns det allvarliga tvivel om sanningshalten i detta påstående och den säkerhet som företaget faktiskt erbjuder sina kunder.

I regulatoriska termer tillhandahåller Activopts inte detaljerad information om sin reglering, vilket tyder på att den fungerar utan tillsyn, vilket anger en tydlig brist på transparens och engagemang för adekvata regulatoriska standarder. Denna brist på klarhet i regelverket handlar särskilt om att överväga tidigare klagomål mot företaget från finansiella tillsynsmyndigheter som Österrikes FMA. Därför rekommenderas det att vara ytterst försiktig när du överväger alla typer av finansiell transaktion med Activopts, med tanke på den potentiella risken för investerare på grund av bristen på allvar och öppenhet som är uppenbar i dess verksamhet.

🚨🚨 Sammanfattning: Som nämnts är vår bedömning att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Försiktiga åtgärder rekommenderas på grund av de olika oroande tecken som upptäcks. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Activopts:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Activopts finansiell tillsynsmyndighet FMA, österrikiska finansmarknadsmyndigheten.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Activopts.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Activopts

Om du har blivit utsatt för bedrägeri och letar efter hur du kan få tillbaka dina pengar kan du hitta våra detaljerade råd nedan i FAQ-sektionen.

Hur man rapporterar Activopts

Om du inte är nöjd med de tjänster som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål av någon anledning, kan du hitta det bästa sättet att göra det i avsnittet FAQ nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Activopts?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Activopts?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Activopts pålitligt?

Nej. Activopts är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara lokaliserat i Österrike, ett land känt för sin säkerhet; Vi misstänker dock att detta påstående kan vara falskt i syfte att vilseleda kunder. Företaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det fungerar utan tillsyn, vilket avslöjar en betydande brist på transparens och engagemang. Det har rapporterats av FMA (Austrian Financial Markets Authority), som betonar behovet av att vara EXTREMT FÖRSIKTIGT när man överväger någon typ av interaktion med den. Dessutom indikerar bristen på information om dess företagsstruktur en allvarlig brist på seriositet och transparens som potentiella investerare bör ta hänsyn till.

Hur får man tillbaka pengar från Activopts?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Activopts: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Santiago svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago, tack för att du skriver om Activopts. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *