✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Acumen Finance

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Acumen Finans (även kallad acumenfinanceltd.com), är en mäklare för förvaltning och administration av medel. Är Acumen Finance verkligen rekommenderat för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Acumen Finance. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Acumen Finance Oy.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Finland.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Acumen Finance, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Investerarplan och Mogulplan:

Investerarplan: Minsta initiala insättning $ 100, avkastning på 2% dagligen i 10 dagar.

Mogulplan: Minsta initiala insättning $ 20.000, avkastning på 3% dagligen i 10 dagar.

La plattform att fungera som Acumen Finance erbjuder är: nämns inte, vi tror att de använder en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Acumen Finance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Acumen Finance webbplats
Acumen Finance webbplats

Acumen Finance tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, nyheter och en kort förklaring om företaget och dess arbetssätt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Acumen Finans |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: acumenfinanceltd.com

Telefonnummer: + 358-753252548

E-post: har inte.

>>> Bedömning på Acumen Finans <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Acumen Finans är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare och den är inte registrerad som de hävdar (den adressen finns inte), och letar dessutom efter mer information om Acumen Finans Vi hittade många negativa recensioner och kommentarer från personer som har blivit lurade av denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Acumen Finans till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”776″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Acumen Finance: Betyg och kommentarer»

 1. Graciela svar

  skarp finans har lurat mig, jag letar efter ett sätt att få tillbaka mina pengar, jag hoppas att de kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Graciela, tack för att du kommenterade Acumen Finance. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *