AdamantFX Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren AdamantFX (Ă€ven kallad adamantfx.io), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen AdamantFX för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar AdamantFX. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Widdershins Group Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AdamantFX, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Rookie-konto, insĂ€ttningskonto, progressivt konto, elitkonto, avancerat konto och prime-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Rookie-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, fasta / flytande spreads, personlig kontoansvarig, flersprÄkig support, mikrolotthandel.

Förvaringskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, fasta / flytande spreads, personlig kontoansvarig, flersprÄkig support, 30% kontoskydd.

Progressivt konto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, fasta / flytande spreads, personlig kontoansvarig, flersprÄkig support, 40% kontoskydd.

Elite-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $25.000, fasta / flytande spreadar, personlig kontoansvarig, 20% konto bonus, mentor utbildningsprogram, 50% konto skydd.

Avancerat konto: minsta initiala insÀttning pÄ $50.000, fasta / flytande spreads, personlig kontoansvarig, 50% kontobonus, mentorprogram, 60% kontoskydd, personlig analytiker.

Primo-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $100.000, fasta / flytande spreads, personlig kontoansvarig, 60% kontobonus, mentorprogram, 70% kontoskydd, personlig analytiker.

AdamantFX kontotyper
AdamantFX kontotyper (1)
AdamantFX kontotyper
AdamantFX kontotyper (2)

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bild 1 i full storlek y Klicka hÀr för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som AdamantFX erbjuder Àr: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som AdamantFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

AdamantFX webbplats
AdamantFX webbplats

AdamantFX tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vi ser nyheter och analyser, förklaring av viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om AdamantFX |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: adamantfx.io

📞 Telefonnummer: +44-203-966-37-07 | +34-91-949-14-67 | +74-95-085-11-05 | +39-069-762-05-90

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ AdamantFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget AdamantFX Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och ligger i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder, och nÀr vi letar efter recensioner om AdamantFX hittar vi mÄnga som Àr negativa och har kul om det mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FCA AdamantFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till warning FCA april 2021 varning

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV AdamantFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV maj 2021 varning

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : AdamantFX, tillsammans med mĂ€klarna 24FinTime, TillgĂ„ngsgrupp, CFBroker, Finlay, OctoFinance, Rymdmarknaden, SupraTrade y TopTradeGroup De tillhör den ökĂ€nda Widdershins Group Ltd., ett företag med ett fruktansvĂ€rt rykte, mĂ„nga klagomĂ„l och som redan har anklagats för bluff av europeiska tillsynsmyndigheter.

⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AdamantFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «AdamantFX: Betyg och kommentarer»

 1. TEBAN svar

  de Àr bedragare !!! litar inte pÄ adamantfx, de tillÄter aldrig uttag av kapital

  de Àr vÀldigt bra tills du vill ta ut dina pengar !!! INBROKAR !!! Tjuvar med alla bokstÀver !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej TEBAN, tack för din information om AdamantFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. ADAMANTFX STOLEN ME ⛔ svar

  UPPMÄRKSAMHET!!! TEAMVIEWEREN ELLER ANYDESK-APPLIKATIONER SOM ADAMANTFX Tjuvar VILL DU INSTALLERAR PÅ DIN DATOR, MED DETNA GÖR DU TILLGÅNG TILL DIN DATOR, DE 🐀🐀 SÖKER ATT STALA DINA DATA ELLER ANGÅ DITT BANKKONTO🐀🐀

  ⛔ GÖR INTE DET !!! ⛔

  GÖR INTE ERBJUDANDEN MED DEM, ELLER SVARER MEDDELANDEN ELLER TELEFONEN DE ÄR Tjuvar 🐀 BEDRÄGARE 🐀🐀

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej ADAMANTFX, tack för din information om AdamantFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. Jose svar

  Tack vare den fantastiska behandlingen av finansrÄdgivaren * Harry * lyckades jag komma in i det finansiella systemet, jag gjorde det med försÀljningen av min ko. Jag kommer frÄn landet, jag skÀms inte för att sÀga det, men det bör betonas att jag hade en STOR radikal förÀndring i mitt liv, mitt liv var kvar utan en ko och utan en kvinna och nu vet jag inte vad jag ska göra Herr Harry svarar inte pÄ mina meddelanden, nu vet jag inte vad jag ska göra, jag föll i hans vÀnlighet och jag bygger förtroende vÀldigt snabbt, men det ger inte min ko tillbaka, och inte heller min fru. DÀrför var personen som heter Harry en kille, men med vad han gjorde mot mig tror jag inte att jag litar pÄ nÄgon.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jose, fÄ tillbaka dina pengar! Tack för din information om AdamantFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

   • Luis svar

    Mr Harry Àr en mycket trevlig kille men sÄ fort du gör insÀttningen försvinner han och jag tog ut 10.000 300 USD och de frÄgade mig 24 USD pÄ XNUMX timmar om han inte sÀtter in sina pengar sÄ brÀnner killen som pratade med mig berÀttade mig och eftersom han inte hade förlorat och inte svarat mer sÀker bluff

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Luis, tack för din information om AdamantFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hÀlsningar

 4. Susan svar

  Tjuvar! Jag mÄste erkÀnna att jag först blev förvirrad av hans ord, men sedan blev allt lite smutsigt, och nÀr jag bad om att ta ut mina pengar gick de alla Ät helvete, de gav mig ingenting och de hotade mig till och med, jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Susan, tack för din information om AdamantFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *