Annonsera med oss

Kommentarer om Adi International Business

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Adi International Business (även kallad adiinternationalbusiness.com), är en finansiell rådgivande mäklare. Rekommenderas verkligen Adi International Business att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Adi International Business. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: webbplatsen nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklare nämner baserat på: webbplats nämner inte.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Adi International Business, men i det här fallet finns det ingen information på webbplatsen som indikerar att det finns olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Adi International Business erbjuder är: okänd.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Adi International Business tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Adi International Business -webbplats
Adi International Business -webbplats

Adi International Business tillhandahåller inte hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Adi International Business |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: adiinternacionalbusiness.ueniweb.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Adi International Business <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Adi International Business är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare och det ger inte mycket viktig information för att känna till företaget, det är väldigt lite transparent; när man letar efter recensioner om Adi International Business Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV Adi International Business till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Adi International Business? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Adi International Business: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos svar

  De är tjuvar, de förlorade mina pengar med ursäkter, och sedan försökte de lura mig med förfalskade dokument. Jag har avslöjat fallet i denna artikel: forumbedrägerier .com / threads / adi-international-business.1080 /

  Antonio Pérez Monterrosos tjuv kommer att kalla dig "herr" samtidigt som han försöker lura dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Adi International Business. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *