Bux mäklare

Kommentarer till ADN Markets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren DNA-marknader(även kallad admarkets.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas ADN Markets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om ADN Markets ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är ADN Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ADN Markets Ltd och ADNmarkets Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att han om och om igen nämner att vara en reglerad mäklare, men allt tyder på att detta är falskt och att han egentligen bara är en REGISTRERAD mäklare i Saint Vincent och Grenadinerna. Vi pratar om en icke-reglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ADN Markets, vi noterar att det erbjuder Tre typer av konton: Fix-kontot, PRO-kontot och VIP-kontot.

Fixa konto- Minsta initiala insättning på $ 500, fast spread från 1,8.

PRO-konto: minsta initiala insättning på $ 1.000, fast spread från 0,1, personlig utbildning och hanterat konto om du börjar med en insättning på $ 2.500 eller $ 3.000.

Den tredje och sista typen av konto är VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 5.000, fast spread från 0,1, personlig utbildning och hanterat konto.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för ADN Markets-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

ADN Markets kontotyper
ADN Markets kontotyper

den plattformar att fungera som ADN Markets erbjuder är: nämner det inte.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ADN Markets tillhandahåller på sin webbplats.

ADN Markets webbplats
ADN Markets webbplats

ADN Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har verkligen inte utbildningssektioner eller ekonomiska verktyg.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om ADN Markets

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: adnmarkets.com

Telefonnummer: + 34 (91) 0602248

E-post:[e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att ADN Markets är tillförlitliga? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, och vidare indikerar allt (det finns inte många recensioner om företaget på internet) att det är ett "nytt" företag.

 

2019-uppdatering: CNMV (spansk finansregulator) har utfärdat en varning mot ADN Markets.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ADN Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

26 kommentarer om «ADN Markets: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med ADN Markets. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 1. Mary svar

  Det första du måste göra är att rapportera det, ta med allt du har, telefonnummer, e-post, wspa, eventuellt pappersarbete, mycket viktigt kontonumren där pengarna har gått, mottagarna ...
  När du har klagomålet måste du gå till banken för att göra anspråk och begära återtagande av överföringarna eller kortbetalningarna.
  Anställ sedan en advokat.
  Gå igenom media som sprider det, få er alla tillsammans och slåss tillsammans mot denna pöbel
  Flytta på sociala nätverk för att varna människor.
  Gör en sammanslutning av offer för ekonomiska chiringuitos.
  Här i Spanien är man redan på gång och med det hoppas vi kunna gå långt.
  Å andra sidan kommer de att fortsätta att ringa dig, falla inte igen för det finns många som kommer att försöka bluffa dig igen, vissa som påstår sig vara återvinning av pengar, oavsett varför de kommer att använda mer pengar från dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jessica, tack för din feedback på Admiral Markets.

   hälsningar

 2. mariana svar

  Underteckna denna framställning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och få tillbaka pengarna
  ändra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 3. estafa svar

  Hej galio, josan och alla som kan ha påverkats. Kommunicera med mig vad som har hänt dig, vi arbetar redan med det ...

  • anonym svar

   God morgon, jag är ledsen att jag inte svarade tidigare, hur kan jag komma i kontakt med dig?

   Tydligen nu har jag gått in på sidan och den finns inte!

   Svara snarast snälla!

   en hälsning

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med ADN Markets, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

  • anonym svar

   Hej, jag berättar min historia för att se om du kan hjälpa mig

   I grund och botten förlorade de hela mitt kapital på några dagar.

   Det är tredje gången jag talar här och ingen svarar för att se om den här gången kan hjälpa mig eftersom du har sagt att du är med den.

   En kram och tack på förhand!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Anonym, har du försökt att kontakta dem från ett annat nummer eller e-post? Detta talar också mycket dåligt om ADN Markets.

    hälsningar

    • anonym svar

     Ja, de gav mig en slags bonus, men med vissa omständigheter omöjliga att uppfylla för att kunna ta ut pengar, men nu har de försvunnit, de finns inte längre, de har stängt utan föregående meddelande och utan möjlighet att ta ut pengarna eller fortsätt att fungera.

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Anonym, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ADN Markets, det är verkligen synd, men det är vanligt förekommande i oreglerade mäklare, därför är det viktigt att bara arbeta med reglerade företag med allvarliga regler.

      hälsningar

  • JOSAN svar

   Jag lämnade in ett klagomål i slutet av 2018 och jag har inte hört talas om det. Jag har kommit hit av en slump efter ett år eller så.

   Jag vet inte hur jag ska kontakta

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Josan, tack för att du delar din erfarenhet med ADN Markets. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 4. anonym svar

  Galio och Josan, samma sak hände mig, skulle det vara något sätt att kontakta er? Tack på förhand, jag skulle mycket vilja prata med dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej “Anonym”, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ADN Markets, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 5. Josan svar

  Exakt samma sak hände mig som GALIO. Jag uppmuntrar dig att rapportera det. Om du ringer till CNMV kommer de att berätta hur du ska gå vidare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Josan, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ADN Markets, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

  • anonym svar

   Samma sak hände mig också, skulle det vara något sätt jag kunde prata med dig på ett mer privat sätt? Det är att jag vet att dessa människor kommer in på dessa sidor och jag skulle föredra att de inte såg konversationen. Det skulle hjälpa mig mycket
   Tack på förhand!

 6. Galio svar

  Allt gick väldigt bra den första månaden, de insisterade på mig mycket för att tredubbla det ursprungliga beloppet eftersom det var omöjligt att förlora mer än en liten summa eftersom de investerade med stopp och jag kunde ta ut när jag ville, plötsligt på några timmar förlorade de allt.
  Sedan dess har de försvunnit och har varit mer än en månad utan att visa tecken på liv

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Galio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ADN Markets, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Galio försöker kontakta dem från ett annat nummer eller e-postmeddelande.

   Hälsningar.

  • anonym svar

   Samma sak hände mig och jag vet inte vad jag ska göra, hur har du varit? Jag skulle vilja prata med dig privat för att se om det är samma situation.
   Hälsningar och jag önskar er lycka till!

 7. Anton svar

  Återkallad i tid, spreed fantastiskt jag rekommenderar det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anton, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ADN Markets med oss.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariano, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med ADN Markets med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.