Kommentarer till Aevistas Capital

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Aevistas huvudstad (Ă€ven kallad aevistascapital.com), Ă€r en Forex, binĂ€r option, Cryptocurrency och CFD mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Aevistas Capital för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Aevistas Capital. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mns inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren Han nĂ€mner att han Ă€r baserad i NederlĂ€nderna, men det finns inga bekrĂ€ftande registreringsdata, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Aevistas Capital, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskonto, Premiumkonto, Executive Account och Compound Investment Account. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

GrundlÀggande konto: minsta initiala insÀttning pÄ $400, 1.7% daglig vinst, 5% remissbonus.

Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $7.500, 2.3% daglig vinst, 7% remissbonus.

VerkstÀllande konto: minsta initiala insÀttning pÄ $20.000, 2.9% daglig vinst, 10% remissbonus.

Konto Sammansatta investeringar: minsta initiala insÀttning pÄ $500, 5% daglig vinst, 10% remissbonus.

Aevistas Capital-kontotyper
Aevistas Capital-kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Aevistas Capital erbjuder Àr: inte nÀmnt, tydligen anvÀnder de en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Aevistas Capital tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en utmÀrkt punkt för mÀklaren.

Aevistas Capital webbplats
Aevistas Capital webbplats

Aevistas Capital tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live-diagram, förklaring av vissa begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Aevistas huvudstad |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: aevistascapital.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Aevistas huvudstad <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Aevistas huvudstad Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte faktiskt Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet, de avslöjar inte nÄgon information om företaget, dessutom nÀr vi letar efter recensioner om Aevistas Capital Vi hittade recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Aevistas huvudstad till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen frĂ„n september 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Aevistas Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Aevistas Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Iker A. svar

  Denna mÀklare dök upp pÄ cnmv svartlista, de har lurat mÄnga mÀnniskor, de Àr bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com svar

   Hej Iker A, tack för att du kommenterar Aevistas Capital. Denna mÀklare Àr en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem pÄ grund av bedrÀgeri och inte reglerats (Se CNMV-lÀnk). Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Ciri svar

  Lita inte pÄ dessa rÄttor, de lÄter mig aldrig dra mig tillbaka

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ciri, tack för att du frÄgade om Aevistas Capital. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *